http://www.index.hr/vijesti/clanak/kova ... 79088.aspx
Ovako bi i vlastodršci iz D-12, na čelu s predsjednikom HRS-a, htjeli ušutkati neistomišljenike, metodom ucjene, mrkve i batine...
Imenjače! Da li je tvoj matični klub ispunio uputinik u svezi dostave QSL-ki? Da li je popunjeni upitnik vraćen u ured HRS-a?
Nešto mi se čini da ti o tome ne znaš ništa pa slobodno nazovi 01-4848759 i provjeri ovo a možeš od Ljilje dobiti i korisnu informaciju o ovome pokušaju QSL managera da učini ono što je puno ljudi tražilo ali je očito zapelo u klubovima.
Očito nam slučaj Severinac nije bio dovoljan da se ustroji pravi sustav odgovornosti u HRSu.
Naime, zbog nečijeg propusta, nije se vodilo računa o odlasku gđe. Ljiljane Božak u mirovinu i nije se na vrijeme raspisao natječaj za prijem novog djelatnika pa se sad od zastupnika u Skupštini traži da daju svoj glas da HRS umjesto za konkretne korisne programe potroši vlastita sredstva da plati prijelazno razdoblje u kojem ćemo imati dva zaposlena djelatnika na istom radnom mjestu.
Citat:
Obavještavamo vas da je Izvršni odbor HRS-a na svojoj 1. sjednici, koja se održala 9. ožujka 2016. godine, jednoglasno usvojio prijedlog odluke koju daje na usvajanje zastupnicima u Skupštini HRS-a:
Da se prestanak ugovora o radu Ljiljani Božak zaključi sa 1. srpnjem 2016. godinete da se sredstva za plaću Ljiljani Božak u razdoblju od 20.04. do 30.06. 2016. osiguraju iz vlastitih sredstava odviška prihoda iz 2015. godine.
Mislim da je uobičajeno da štetu nadoknadi onaj tko ju je i prouzročio. Čini mi se da je ovdje riječ o tajnici Marini Sirovici a ne o klubovima, članicama HRS-a i radioamaterizmu u Hrvatskoj pa mislim da bi bilo korektno da se, ako već moramo ići na ovakvo rješenje (a mislim da ne moramo jer ipak imamo dvije tajnice u savezu), sredstva namire na način da joj se skida 5% od plaće i ukinu svi bonusi i nagrade do namirenja štete. Naravno ako je riječ o njenoj krivnji a ne o krivnji npr. Izvršnog odbora.
S obzirom da se ide na po meni krajnje nedemokratski način prikupljanja glasova za legalizaciju još jedne sramotne odluke kroz tzv. elektroničko zasjedanje Skupštine čime je u potpunosti onemogućena rasprava po ovoj temi kao i davanje kontra-prijedloga pozivam sve zastupnike koji dijele moje mišljenje da ne prihvate ovakvo nametnuto i nedemokratsko donošenje odluka a sve čitatelje foruma pozivam na aktivnu diskusiju po ovim problemima.
Imajte na umu - "da bi zlo pobijedilo dovoljno je da dobri ljudi ne poduzmu ništa".
Martine,
nije mi jasno o kakvoj "čašici dobre volje" govoriš.
Ta bi nas "čašica" koštala preko 17.000,00 kn. A i više.
Svi se slažu da Ljilja ostane što duže. No, besmisleno je dva mjeseca plaćati dvije osobe za isti posao.
Ako postoji mogućnost da Ljilja ostane do 1. srpnja 2016., neka onda druga osoba službeno nastupi nakon tog dana. Ako je bez posla a on joj treba, neka volontira zadnji Ljiljin tjedan te se za to vrijeme upozna s poslom a neka Ljilja sada ide na GO.
Pretpostavljam da je Ljilji neugodno zbog ovoga svega no, predsjednik HRS-a je to trebao bolje odraditi.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests