by 9a2jg » Fri Nov 22, 2024 9:34 pm
Zovu me prike, pitaju me, kako to ne prozivam trenutnog obnašatelja dužnosti predsjednika HRS-a za totalnu neinformiranost članstva, u predizborno vrijeme, a svi kandidati se znaju ?
Bog mi je svjedok da bih ga verbalno napao, ali, on je samo JEDNO OKO u glavi ! Naime, na Nikšino insistiranje, stavljeno je i tajničko mjesto u ešalon "odgovornih" osoba !
Hrvatski, latinica, velika slova, ona je JEDNAKO KRIVA, kao i on, za trenutnu situaciju. Ne zato što to Koki tvrdi, nego totalna transparentnost nije ni zasluga ni obveza samo JEDNE osobe, kraj DVIJE odgovorne !
Ona ga je, zajedno s bivšom tajnicom, obilato pomagala u neetičnim, amoralnim, i u konačnici, i protuzakonitim, radnjama koje su dovele do njegovog ustoličenja.
Brothers in crime !
Zašto bi ova epizoda bila drugačija ? Ista momčad, ista rutina, isti model protuzakonitog ponašanja, iste ovce koje pognute glave standardno šute, isti članovi, penzići, sa 500+ eura penzije, sa kojima ih sigurno neće tužiti, sve im je otvoreno, kao naša prva jugoslavenska koprodukcija, Cesta duga godinu dana. Ova, njihova, na žalost korisnika-bankomatića, traje već četvrtu godinu.
Koliki su mi rekli da sam ja "kriv" što je bio predsjednik 4 godine, da što ga nisam tužio, kako su me bili svjetovali u Uredu za udruge grada Zagreba, gdje je HRS registiran ?
Je, drugovi i gospodo, ja sam kriv, po svim točkama optužnice, a jedini mi je crimen što sam imao, i imam malu penziju, pa si ne mogu priuštiti luksuz da nekog tužim.
Na samo podignutu tužbu, i otvaranje istrage, kandidat nema pravo na isticanje kandidature, i zapriječen mu je pristup toj utakmici. Ne treba podcrtati da, po pravomoćno osuđujućoj presudi, osobi je automatski zapriječeno obavljanje IKAKVIH poslova, vezanih za udruge, poglavito odgovornih.
Da ne spominjem "kopanje" po županijskom Uredu za udruge, protuzakonito zabranjivanje, meni osobno, da učestvujem u zadnjem izbornom procesu, prije godinu dana, a sve zbog njegovog neovlaštenog uplitanja, gdje je on glumio moralnu vertikalu, policajca, i suca Roy Bean-a, sve u istoj osobi !
Žalili smo se , ja osobno, i klub, na naša pismena se nisu udostojili odgovoriti ! I on, i ona ! Opet, brothers in crime ! Dokle ?
OVO JE 21 GODINA DA HRS NIJE ODGOVORIO RK SPLIT NA IJEDNO NJEGOVO PISMENO ! NEČUVENI I NEVIĐENI KRIMINALNI AKT !
Prije 2 godine se udostojio , na "neslužbenom" (kad im takav naziv odgovara) forumu odgovoriti na objekcije na godišnje izvješće, iz RK Split, i opet je nanizao gomilu laži.
Imao je muda napisati da nije bilo mobinga od strane tajnice, i pomoćnice joj (sadašnje tajnice) prema mojoj pokojnoj supruzi. Laže ko pas ! Sačuvao sam sve izrečeno, i napisano , kako su je maltretirali, u postupku dobivanja Potvrde o pozivnoj oznaci, potrebite za produženje Dozvole za rad. Pomoćnica tajnice, i referentica u HAKOM-u su isto izjavile, citiram, "da one ne znaju tko je to". A ona više amaterskog staža, nego one godina ! Ove odgovaraju kao zbor Gornjogradskih dečeca ! Instruirano.
Neće ih stići, kao i njega, Kokijeva kazna, nego božja.
Uvijek se sjetim, u ovo božićno vrijeme, pokojnog tajnika Žike. Kad bi ga probudio u pol noći, izrecitirao bi ti gdje koji ličnjak stoji, su čime radi, i kakav je operator. Za strance, koji su radili iz Hrvatske, znao je sve, gdje su, na kojoj mikrolokaciji, su čime rade, koje su okolnosti, ukratko sve !
Ovim, "odgovornim" osobama Saveza, rade stranci po 10-12 godina, bez dozvole za rad, na hrvatski znak. Jedan hrvatski državljanin izvadi dozvolu za rad kod HAKOM-a, rade stranci, nitko ne zna gdje su, od kuda rade, da ne pričam o LOG-ovima i QSL-kama.
To su oni koji sa prozvanim jedu, piju, i slikavaju se, na murterskim kamenim zidićima !
Pozdravlja vas Merzuke, Rvatica od stoljeća sedmog, sa hrvatske remote postaje Buje. Može i Ozalj, ako se drugačije naredi.
Profanirali ste, i prostituirali, nekad najsjajniju zvijezdu na nebu hrvatske Narodne tehnike, čiji je i osnivač !
Pomažete rasprodati i zadnje parčiće Domovine, za koju su drugi ginuli, postali invalidi, izgubili zdravlje... Sve za šaku dolara. Može i 30 srebrnjaka- Grnčareva njiva vas svakako čeka.
Ne treba ići na Shetland, da se vidi stado stoke bez civikata... Pogne glavu, i pase... Samo, ovi su dotjerali cara do duvara. Trava pojela kravu ! Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja