QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Sun Jan 09, 2022 1:07 pm

Opet me zovu sa izvora, iz metropole, vele, Koki , pa ti si riješio Enigmu ! Shodno napisanom, ni djelatnice Stručne službe, ni Zlatko, nisu podnijeli kompletno i valjano izviješće za zadnjih 18 mjeseci ! One za radnu ocjenu, a on da nam prezentira opisni i financijski dio. Kako ćemo onda ić naprid ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 10, 2022 9:29 am

Prošli svi blagdani i "neradni dani", jedni, drugi, i treći, vratismo se rutini i kolotečini... Duboko sam analizirao čemu je služilo ono naslikavanje sa paketićima karata, i stanovite "informacije" na almighty Fejsu, baš kao da ga svatko koristi . Stvaranje novih Sirotanovića ili Stahanova, makar samo na papiru ? Artiljerijska priprema pred novi (re)izbor, nove odluke i ugovore ? I kud baš Braco sa kćerkom sa njima ? Znači, ako je on bio, bio je i cijeli klub OiV ! Jer, od tamo je plaćena JEDNA članarina ! Baš kao i iz Garešnice ! Mogli su se Braco i gospon Vida fuzirat, pa da ih bude dvoje, kao recimo u Tršću ? Fata je Fata, a dvaput je dvaput !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 15, 2022 11:17 am

Svi smo mi djeca socijalizma. Osobni primjer, kritika, i samokritika, marksističko-lenjinistički principi. Dok dite ne zaplače, mater ne vadi sisu. Ja se požalio na ovom forumu da nisam dobio (in return) kartu 9A164T, kad danas stiže kuverta, otvaram, QSL-ka u njoj ! Posla mi Ivo 9A3TY. Hvala Ivo, tebi osobno. Biće bolje, neko viče, na istoku stare priče...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 16, 2022 9:14 am

18,5 mjeseci bez ijednog brojčanog financijskog pokazatelja rada 9A QSL biroa ! Toga nema ni u Boputshavani !
Ali to nije sve ! Nema QSL troškova ni u financijskom planu za 2022.g. ! Oće opet zet šleperon za Catalunyu ? Ili će brat Srbin, priko Bajne luke, i distrikta Brčko, za prestonicu...?

Ali, ni to nije sve ! Puštena je, lagano, vijest, preko onih što su bili pouzdani i provereni, i prije 50 godina, da će karte prema klubovima, citiram, "uskoro " ! Sad bi mi, ka ono, tribali bit sritni, šta paketić karata, kojega su prvo naslikavali misec dana, i čije smo hendlanje mi masno platili, trebamo konačno dočekat, ka manu božju ?

Od glave riba smrdi, a svi su (uvik isti) akteri u istom kolu. Sve počima od spiska članova, oznake matičnog kluba, i plaćene članarine. E, to njih svih u IO hebe ! Jer bi se onda počele vraćat nagrade , pehari i priznanja, zbog niza neregularnosti, i amoralnih radnji, sasvim suprotnih radioamaterskoj etici, u koju se kunu !

Za kraj, ali ne i zadnje. Zlatko je lani ispisao djelomično izviješće po količinama karata. Ni jednog jedinog slova, koliko je hendlano karata za osobe u inozemstvu, preko domaćih privatnih managera ? To nismo vidili od kada je i počelo, prije cca 21 godinu !

P.S. Dobio sam pouzdanu informaciju da ona jedna plaćena članarina iz Garešnice u 2020.g. nije od gosn Vide ! Sad opet ja vidin sve crno, a... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 18, 2022 1:30 am

NE SIĆAM SE KAD SU MI ZADNJI PUT STIGLE KARTE SA QSL BURO-A? PROŠLE GODINE JESU ALI NIKAKO SE NE MOGU SITIT MISECA. :? :o
DOĆE DO LITA.VRAG ODNIJA PRIŠU. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 18, 2022 8:52 am

Moran ponovit šta san pisa lani, u dvanaesti misec : Prije 12 godina, u Kraljevici, drug Laureat se smije, i pravija viceve, dok smo jedino pokojni Leon i ja ozbiljno govorili o problemu hrvatskog QSL biroa. Nešto malo je reka i Gogo.

Od tada, do danas, samo je išlo na gore, iz godine, u godinu. I nadalje tvrdim da QSL manageri ne rade ništa što ih predsjednik ne naputi, to je siguro ka u SBER banci ! On je izvršitelj, njegova produžena ruka. Da ponovimo gradivo : U neovisnoj Hrvatskoj nisam dobio (in return) karte iz CIG-a, i njegovih članova, a ni iz CBM-a za njihove 2 FF ekspedicije, i 1 IOCA.
U oba kluba , odgovorna osoba - drug Laureat. Ne bi on meni moga bit ni oni šta kupi za vodu i struju na stubištu, atroke predsjednik kućnog savjeta, oli povjerenik zgrade !
Oni njega mekli za predsjednika ! Zašto ? Da mogu (nastaviti) raditi šta ih je volja, sigurnim i utabanim putem u propast.

Počeja me zabrinjavat. Nije ispalija nijednu (novu) laž u 2022. ! Biće mu dosta i starih ? Od broja članova, do broja operatora i veza. Zajedno sa onima iz Lore. U čiji PPS nije smija ni prismrdit. Jer se i tamo znalo, ko je aga, a ko raja.
A i ovi matori omladinci, iz bijeloga svijeta, mu se nešto ne uklapaju u loše skrojenu laž koju je ispričao HAKOM-u. Srića po Hrvatsku, šta su ih već ispravno informirali, i prije mene.
Pravilno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 19, 2022 2:08 pm

Donija mi poštar kuvertu, u njoj QSL-ka HD8R za veze iz studenog 2021. Bome, neće iz 9A QSL biroa. Tamo se naslikavaju oni koji su zalutali u QSL biro, za potrebe Agitpropa !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 21, 2022 2:27 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hp- ... ajnovije_d
Vrijedi kao direktna obavijest.

Ali, pod uvjetom da pošiljku i POŠALJETE ! Ko more platit živopisne balkanske mangupe, od Dimnjačara, preko Mirka i Slavka, Valtera, do Prleta i Tihog ? Zeta u tegljaču ?
80 kg preko distrikta Brčko ? Ne piva se zaludu : Više volim Brčko, nego more grčko ! Kako bi inače QSL-ke stigle u prestonicu ? A od nje, Rule ekspres. Ko to more platit ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 24, 2022 10:50 am

Doša san u Zagreb. Prvo san iša vidit je li ona zgrada u Dalmatinskoj 12 još na svome mistu. Je. Da li su službenice unutra, ne zna ni Đekna. Da li što rade, ako su unutra, ne znaju ni odgovorne osobe HRS-a.
Jer, noćas je u Zagrebu pao snijeg. Kako kaže poslovica, ne pada snijeg da pokrije zemlju, nego da zvijeri ostave tragove. Nisam vidio nijedan trag. Mora da sam bio došao prerano.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 25, 2022 5:37 pm

Triba si uć i vidit jesu li još koju prostoriju izgubili? :? :roll:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK