To je reka i narednik Murtaugh kolegi Riggsu i to više puta,Znam da ti je to omiljeni serijal jer su jako učinkoviti u pospremanju bad guys tamo di triba.
Kakva IOTA 2022? Zar ne vidiš da nas do tada pola neće bit živo?

Crna Smrt je mačji kašalj za ovi virus.Sad mi se zgadija istoimeni film sa D.Hoffmanom i onom glavatom Russo i malim majmunčićem.E ovaj zadnji u filmu smo svi mi koji pušimo njihova sranja i laži.

Jer će više ljudi pobit glad,neimaština,jad i ta vakcina od tog jebenog Kovida! Ali ljudi su ka i ovce,naivni i pasivni,da ne uporabim meni draže pridjeve.

Sva srića ide 3 svjetski pa će ova sranja past u drugi plan.

Relaksiraj pomalu tu priču o HRS-u jer je nema ko uvažit osim nas sa dva zrna soli u glavi,slobodomisleći i nepotkupljivi.Druge zaboli ona stvar za sve to.Davno su mi mnogi rekli da ih nije briga za ta sranja iz D-12,i neka sve Sava nosi nizvodno.Nemoj me krivo shvatit ali to je tako.A nisu me odgojili da lažem.Stepinac je dobro reka da se komunizam u laži rodio,u laži živi i u laži će i umrijeti.On nam je sve reka.Ovo je upravo to.Pogledaj malo profil tih faca i vidit ćeš da je tako.I biti će tako dok je god raznih gospon Vida.
Ti sad o tome pišeš a pok.Jozo i ja o tome pričali 1991 ! Sve san ti reka.Adio