M0OXO QSL Bureau Mailing (05/07/2021)
QSL cards have been posted to 85 World Bureaus – Monday 5th July 2021. This mailing is a joint mailing between M0OXO Charles & M0URX Tim. (Thanks Chris G1VDP)
I would very much appreciate feedback from you when the QSL cards start arriving at World Bureaus or received by hams around the world?
This mailing had been delayed due to Covid-19 restrictions. The cost of air freight for this mailing is considerably higher due to the lack of air freight capacity at this time.
The parcels are sent by Priority Business Mail to get to the Bureaus quickly. Here's the breakdown;
Total amount of QSL cards dispatched: 23,804
Via M0URX 9,139, Via M0OXO 14,050, Via MD0CCE 615,
Total Weight: 88.328 kgs £645.93 – £7.31 per kg. (gross weight includes packaging)
Total Shipping Cost £645.93 – £7.31 per kg.
Average postage cost 2.71p per QSL card.
Ovo mi poslaše na zoran uvid. Zahvalio sam se, kako to i priliči, samo sam ih upozorio da su poslali na krivu adresu ! Naznačio sam im predsjednika, i članove IO-a kao podobne, prijemčljive i poželjne primatelje, baš poradi sramotne odluke koju su donijeli, da onaj koji pliva vanka u lovi, može "legalno" kod nas hendlati karte za 300 kuna ! Može, kad je "kupio" one koji su to izglasali ! Naravno, ne sve, nego predlagače te sramotne odluke, koji su "nagovorili" ostatak.
Toga nema nigdje u svijetu, kao u Hrvatskoj, da, onaj koji ima malo, financira onog koji ima puno, i troši puno, ali naših para, i hrvatskih poreznih obveznika. Za ovo shvatiti nije potreban fakultet.