Kad sam radio analizu koliko je istih imena na spisku članova radiokluba, nakon pola ure posla sam ih našao OSAM u tri , preko DESET u dva, strance, nepostojeće ljude.
Ma što Hrle baljezgao, to se radilo smišljeno, na duge staze, u 2015.g., da bi to bila osnovica za broj zastupnika u 2016.g. Poslije toga, pola ih nije plaćalo, naravno, više nije tribalo !!!
Cirkus će se, predvidivo, ponoviti i iduće, 2019.g. , kada će se uzimati "osnovica" za izbornu, 2020.g. Kako su prozirni, to i malo dite vidi.
Ali, nije ništa za ništa. Nikad nije ni bilo, Čim je počeo raditi Z60A, ja čujem, nasabajle, oko 6 sahata, ujutro, dakako, kako se rade veze za one koji ne znaju telegrafiju, na 3,5 ! Ima mecena, ima ih i iz 9AFF kluba, ali ono što im je zajedničko, što ih "veže", je vidljiva članarina, u dva i više klubova. Da začepim šporku gubicu tipovima a la Hrle, neke sam te veze i snimio.
Ruka ruku mije, šporke obadvije.
A tako je malo trebalo, onima u D-12 , da otklone sve sumnje u ispravnost broja zastupnika ; objaviti kome je koji matični klub, i, sve bi utihlo, ili se razbuktalo. Osobno mislim, ovo zadnje, zato i ne objavljuju.
Jer, ne može neko u kvotu brojit stranca, umrlog, nepostojećeg, ili onog koji je već u dva, ili više radioklubova u RH.
Ili, može, jer tako funkcionira 9A adresar ?