Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sat Oct 10, 2020 9:11 am

Možemo li preživit još jedan "lockdown" :?: :o :? Vojska diže šatore,još malo i arene će dobit svoju svrhu. :roll: A kad zatvore sve osim shoping centara, možemo lajat na misec. :cry:
9a6r

Postby 9a6r » Sat Oct 10, 2020 10:58 am

Od 18.10 nastavljaju se ovrhe.Njih 340000.Jadna im majka. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 10, 2020 2:09 pm

Uz sve simpatije za ovršene, i suosjećanje s ovršenim, i onima koji će to tek biti, skrenuo bi ti pažnju na jedan "mali" detalj. Kad se, prije par godina zakotrljala ta priča, pametni mladi ljudi, informatički obrazovani, su izvadili podatke da je uzrok ovrha u čak 25 do 30 % dugovi prema teleoperaterima ! Skužaj me, ma dozvolit sam sebi ovrhu, zbog mobitela i računa na njemu, meni se pari malo bedasto ? I sad bi ja takve triba žalit ?

Što se tiče mogućeg novog lockdown-a, sklon sam povjerovati mnogim akademicima i znalcima širom svijeta, da netko ubrzava prirodnu selekciju, pa ko osta, osta. U jednoj Italiji, gdje sebe drže narod "višeg ranga" od Slavena, mnogi su stari umrli ove zime od nebrige, neliječenja, nepravovremenog liječenja, i nedovoljnog liječenja, čuo od očevica, iz prve ruke. Hrvatskim jezikom, pustili su ih da umru. Možda ne namjerno, nitko to ne radi očito, ali skup faktora nebrige se udruži u moćno oruđe protiv starijih osoba. Što mi je poznato, kod nas (još) toga nema, a nema jer smo još uvijek humaniji od njih, i bolji nam je sustav zdravstva od njihovog. Dokle, ostaje za vidjeti...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 10, 2020 4:51 pm

Ovi nas oće vratit u 19 stoljeće. :x
9a6r

Postby 9a6r » Sat Oct 10, 2020 10:59 pm

Srali su po nama u SDŽ,ta "gospoda" sa sjevera, da smo ludi Dalmoši,da šta to radimo,kako se neodgovorno ponašamo.Ono kad smo imali najviše zaraženih od tog sranja od virusa.Evo sad Metropola ima najviše pa dotični ne pizde da su Prvaci države :!: :x
Koji kurac oni sad rade gori,kako se to neodgovorno ponašaju :?: :twisted:
Splićane i našu županiju su znali gadit misecima .Pa su neki srali da šta smo turiste primili? Da će nam oni donit zarazu.Pa nebi ih mi mogli primit, da vlast nije dopustila! Oni ka pametni a mi ka ognjištari sa kamena kurca ne razmemo.Tako mi to ponašanje ide na onu stvar da ne mogu opisat :evil: :twisted: :x Eto in sad, nek se jebu kako znaju sa maskama i Kapkom.I distancom.Sišite srčiku. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 11, 2020 12:34 pm

Neki dan je bio opširan intervju na TV-u s znanstvenikom Radmanom, s kojim se "službeni" znanstvenici u RH ne slažu. Čovjek nam je sve lijepo objasnio, hrvatskim jezikom. Baš zato što je nedvosmislen i jasan, zato ga vlast ne voli ! Otvoreno je rekao da RH ne financira njegov institut u Splitu koliko bi trebalo, i dinamika financiranja ne odgovara. Vitez francuske legije časti je diplomatskim rječnikom sve rekao, za pametne.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 11, 2020 12:40 pm

Pročita sve ća je reka.Od cjepiva neće bit koristi.Samo industriji koja ga proizvede.Sluša san Primorca koliko se cjepiva nudi na tržištu.Koliko se ulaže u njih.To je profit.Milijarde.Onaj francuski profesor koji je otkrija AIDS je reka da u temu virusu ima ubačen mali dio AIDS-a. :o .To kriju ka zmija noge. :x To nikad nije bilo u mainstream medijima.
Nijedno cjepivo nije 100% učinkovito.Jer svako malo virus mutira.Pa ti ubodi koje je trenutno u điru.Toliki se cijepe protiv "obične" gripe pa je peškaju.Ja se nikad nisan cijepija,ima san je nekoliko puta i fiju.Nisan ti ja za jaglu. ;) Ako me jednog dana odnese,odnila me.I to je sastavni dio života.
Osim toga,nisan kronični bolesnik,zašto bi se cijepija :?: :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 11, 2020 3:15 pm

Bija je danas, u NU2 , Branko Roglić, najuspješniji Hrvat u biznisu, koji je sve sam steka. Poznan ga jedno 60 godina. Veliki čovjek i domoljub.
Na Stankovićevo pitanje u svezi financiranja MEDILS-a i Radmanovog team-a, on je trenutak zasta, pa reka iskreno : To je bilo u doba Sanadera, bilo je stanoviti broj firmi koje su to (pod moraš) sufinancirale, čin je Sanader pa, svi su fermali, osin njega. On to financira i dan danas, iako nema od toga ništa.
Poruka ovog izuzetnog čovjeka je previša jasna i bistra ; ako nisi u milosti kod vlasti, ako te ne financira privatna osoba, moš zatvorit butigu !
Radmanovo i Roglićevo svjedočenje je sramota za vlast, i razvoj domaće pameti.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 11, 2020 4:43 pm

Jeli ovo Nole zaboravija igrat ili je Rafa na nečemu? :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 11, 2020 4:48 pm

A zaboravija si PSK, Germania, Automat club... ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK