by 9a2jg » Mon Jul 29, 2019 3:22 pm
Slušaj me Reni, puno mi je lakše, zajebavat se, nego ozbiljno govorit. Prije 2 dana na TV Jadran intervju s brigadirom Zdravkom Klancem, koji je naslijedio Antu Čatlaka na čelu moje 114. br. H.V.-e. Ja inaće ne gledam to smeće od TV-a, ali odgledao sam dobar dio te emisije. Kad ga je voditelj, inače također pripadnik 114.br. HV-e, pitao za 9. bojnu HOS-a Rafael Viktor Boban, Klanac je odgovorio : Da, naslijedio sam ih, bilo je tamo krasnih ljudi, i ratnika, i drago mi je što sam ih upoznao.
Malo poslije ih se dotaknuo kad je pričao o novcima, i plaćama, veli primali su plaću od prosinca 1991.g. !
Ja sam, ne jednom , javno napisao, pišem i sada, da smo prvu "plaću", na papiru, dobili u siječnju 1992. nakon sarajevskog sporazuma, a u stvarnosti nisam nikad dobio ni dinara ! Hrvatskog dinara, dakako ! Sve je to banda maznula !
Kad me je jedan potega za jezik, rekao sam mu da mi donese dokument gdje sam ja potpisao primitak jednog hrvatskog dinara?
Naglo je ušutio, jer su svi znali za organizirani lopovluk. Tužio sam se s MORH-om, tri puta su mijenjali mjesno nadležni sud, da bi, na kraju, priznali da su moji zahtjevi opravdani, ali da taj organ koji mi treba isplatiti više ne postoji ! Rekao sam im samo jednu rečenicu : Nismo se borili za ovakvu državu, anarhiju, bezvlašće i lopovluk !
Za što se borila 9. bojna, znamo ja, i članovi AKL-a u 114.br. HV-e predobro. Nije za javnost, a najmanje za ovaj forum. Amen.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja