Vidiš ti , moj Reni, rezultate dugogodišnje bjesomučne kampanje protiv nas dvoje, da oni na repetitoru čuje i ono što NISMO rekli. A mi baš govorili obrnuto !
U svom bijesu, nakon što mu je propao reizbor 2007.g., drug Pero se obrušio na nas, kao jedne od uzročnika njegovog pada. To je i opisao u mailu, poslatom neposredno nakon pada, novoizabranom predsjedniku Kreši. Krešo ga proslijedio meni, ja ga sačuvao, i na HDD, i na sticku. Od tada, do danas, nas, zahvaljujući lažima, prati stigma "loših momaka". Tandem Miličić & Miličić je izbacio u ovih zadnjih 12 godina kamion laži, ali neka, na njihovu dušu.
Sada ne čude "epiteti" isturenih pijuna, od "ustašoidnih elemenata", nadalje. Jer, začetnike zla, i umora HRS-a, boli kad čuju nas dvoje gdje pričamo istinu, od D-star repetitora, do repetitora na Visu, na simpleksu, u kondicijama koji nikome ne pašu, i kojeg treba stalno obilaziti i "servisirati". U isto vrijeme, loš rad repetitora na Biokovu, i "nedostatak financijskih sredstava" za mijenjanje koaksijalnih kablova, na Labištici i Pelješcu ! Svi to znaju, pričaju svakodnevno po FM simpleksima, u sakrito, a nitko javno, i, ne daj Bože da sjednu i napišu, ili da instruiraju svog zastupnika u skupštini.
Ako me još naljute, počet ću pisat (reprizno) seriju Kako smo skupljali repetitore po našim otocima, uspješnicu iz 2007.g. ! Akteri, koji su to odrađivali, članovi radio kluba Split, su mi to pričali, natenane.