by 9a2jg » Tue Dec 18, 2018 12:27 pm
Pa je li vidiš da je drug Laureat mora, pod mus, doć tamo dovesti klub u red ? Dok ste bili pod vojskon (čitaj , rvaski, latinica : JNA), imali ste, ka sav kršten svit, blagajnika Peru, koji je radija svoj posal.
Čin ste ušli u neovisnu Hrvatsku, pogubili ste se ! Ja san u životu obaša stotine klubova Narodne tehnike, nigdi nisan vidija ni čuja da tajnik radi blagajničke poslove ! Praf vam budi !
On je čovik uredan, sistematičan, da ne rečen režimski, grubo bi zazvučalo ; ali ja ne sumnjan da je on odma odredija osobu za blagajnika. I sada ima tamo prebjega iz AKL-a, vojno lice u mirovini, širok izbor, vidiš da se povijest ponavlja, samo je zamijenjeno ime vojske. Čak je i Banjica zajednička !
Iman ja prvoga susida, on je bija vozač u Titovoj gardi, na Banjici, odmah do vezista. Nemoj me sad pitat za njegovo političko opredjeljenje, kad sve znaš, ko je moga bit vozač u Jozinu gardu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja