by 9a2jg » Mon Apr 02, 2018 9:19 am
Jučer su me zvali, stari pajdaši, iz Splita, vele, da kako ja to nisan pisa o tome kako se doživotna tajnica sama kandidirala, uz potporu dva doživotna predsjednika uzdaničkih radio klubova, za nagradu za životno djelo, i 30.000 kuna, šta ide uz to ? Navodno je ta kandidatura išla lani.
Ne znan šta bi reka, da li je to aprili-li-li , ili, pošto nas više ništa ne može iznenaditi, opora istina ?
Ja sam, u ovih 9 godina ovog foruma, dva puta pisao o notornoj činjenici da je u socijalizmu bilo normalno i uvriježeno ponašanje da se NITKO koji obavlja ikakvu profesionalnu funkciju u ZTK ili HZTK NE SMIJE još dodatno nagrađivat. Urota doživotnih predsjednika i tajnika, diljem Hrvatske, je rezultirala činjenicom da su, po tom osnovu, najviše potegli upravo oni koji obavljaju znatne dužnosti u ZTK i HZTK, dakle Split nije unikat.
E, da bi se to moglo realizirat, trebalo je pripremit dizače ruku, i njima dat dva, tri, ili četiri priznanja, i novaca, kako ne bi patila proizvodnja, tj. šta, dizanje ruku dok trepneš. Primjera je bezbroj, na žalost ih nekoliko imam i u SDŽ, DNŽ, zadarskoj, da ne širim priču po Istri, i ostatku Hrvatske.
Znaju se imena urotnika, znaju se i nazivi klubova koji su to (nezasluženo) dobili, sve se zna, svi šute, i teraju dalje, dok Rumenka ne klekne...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja