by 9a2jg » Wed Jan 17, 2018 1:55 pm
Od glave riba smrdi. Imali su se u koga ugledat, i od koga učit.
Zar nisam ja pisao, prije nekoliko godina, izjavu očevica, kad je bila pokazna vježba na Lovreću, da je drug Laureat reka : Samo malo, iden doma po klupski uređaj !
Zar nije doživotni predsjednik u Supetru odnija doma uređaj šta ga je donira Amerikanac ? Zar ne "dijeli" klupske uređaje onoj djeci, koja po NJEGOVIM kriterijima zaslužuju imati ga na REVERS !!!
Zar nije naš prijatelj Milan dilija TS530S komada 2, kako je ON smatra da treba. A nije mu ih ćaća ostavija u naslijeđe, niti ih je on kupija.
Zar nije jedan od bivših predsjednika mog RK dilija uređaje bez reversa, srama i stida, kako njega, tako i korisnika. Prodava ono što sam se ja izborija teškom mukom da donesem u klub, a novce u svoj džep ! Odnit TS 530S, pa uređaj šta su nan ga donirali Muslimani, kao zamjena za izraubovane, hrpu mjerne opreme...
Zar nije i u RK Marjan, pokojni predsjednik, na početku rata odnija KV, UKV i kompjuter doma ?
Zar nije u Makarskoj oprema kluba, na početku rata, ostala u Centru za OiU, i nikad vraćena radioklubu ?
Nekidan san pisa o CKL-u, četnici i Ratko Mladić su došli do šibenskog mosta, ko je ukra puste uređaje i opremu ?
U Ploče nisu došli ni blizu, pa ničega nema.
Ne smin ni pisat o Visu, Veloj luci, Korčuli i Lastovu, sve nestalo. Nešto se i prodalo, ispod ruke, nezakonito, dakako, znam i imena, ko je prodava, ko kupova.
I uvik od glave riba smrdi, jer na moja opetovana pitanja di su uređaji i oprema koji su se zatekli 1991.g. u Dalmatinskoj 12, nikad nisam dobio odgovore. Jedan mi je Purger, na margini jedne skupštine reka : Ma znaš, to je sve bilo staro... Prikinija san ga u po rečenice : Ja, dan danas (uspješno) radim i na starijim od tih ! Umuka je, okrenija, i otiša.
Ima puna RABA iz Bugojna, sa prikolicon...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja