by 9a2jg » Tue Oct 03, 2017 9:23 am
Definitivno san otvorija Pandorinu kutiju, kak i spada. Već jučer me zove čovik iz Slavonije, veli : Ajde Koki, ukucaj ta sva imena tzv. "članova" u qrz.com, pa češ past na guzicu.
Posluh je divna osobina, ja uradih što mi se reklo, i gle rezultata :
- Za 33 osobe nema podatka
- Iz Daruvara 9 (slovima, latinica, DEVET)
- Bez znaka, 4
- Iz Zagreba (!) šest
- Po jedna osoba iz Prahe, Požege, Milne, Soljana, Bjelovara, Lipika, Grubišnog polja, Virovitice.
Odma mi je puklo prid očima, poluga za manipuliranje glasačkom mašinom na skupštini HRS-a ! Jer, kako piše u Statutu HRS-a, članak 28. , citiram, "od 31-75 članova, dva zastupnika".
Zato ih je (onoliko) na papiru i u RK Vukovar ! Na nijednom javnom dokumentu ne moreš nać koliko ima članova RK Pazin i Poreč !
Sad je mnogo jasnije zašto drug Hrle nije napravio "program" za evidentiranje članstva, u GODINU dana , iako je to dobio u partijski zadatak. Moga je samo rabit excel, ali bi se onda štošta razotkrilo. U prvom redu prijevara, krivotvorine, i manipulacije glasovima na skupštini. Jer, karta sve trpi, verata vozi, pizda rodi, i vojska obuče.
Ovaj spisak otkriva i ono što sam ja pisao prije dvije godine, "elitne" klupske lokacije služe, u načelu, malobrojnima, svi stanu na prste jedne ruke, u svakoj sredini, koji se njima koriste, ostali služe za kositi travu, uređivati okoliš, čistiti, i, eventualno, sjediti u istoj prostoriji. Dok se drugačije ne naredi.
Da ne mislite da sam posenilio, da, na spisku je i onaj "lumen", koji je sve Sendviče, Palmire i Herdove odradio, 7 dana nakon dobijanja znaka, i ušao, ne u Hall of fame, nego u HRS callbook, gdje ne mogu nepoćudni elementi, nakon 52 godine članstva u HRS-u.
Da li vam je dragi čitatelji sada jasnija osovina Daruvar-Zagreb, jedna od onih koja drži postojećoj vrhuški glavu iznad vode ?
Nije ništa bolje ni u uzdaničkom klubu 1CIG, ali, ima zemana, pisat ćemo i o tome...
1CFN, izgubljen slučaj, de capoto...
Nastavci slijede...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja