QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Wed Jan 10, 2018 9:53 am

Ali, to nije sve !
Ja sam uredio i priredio statistiku glede mede, oću reć QSL-iranja u unutarnjem prometu, od 2002.g. , naovamo, lijepih i tužnih 15 godina. Nosim je sa sobom na prvu iduću skupštinu koja bude s živim (i polutrijeznim) zastupnicima. Budem im to podijelio. Stavio sam veliki font , 16-icu, znam ja kako je to kad je čovjek malo "veseo", budu razumjeli. Kad već Savez ne objavljuje (nema) statistiku, ima RK Split , 9A1AKL/9A2A.
Neka pati, koga smeta...

I onda se pitaju zašto nema napretka u ovom lijepom hobiju ? Oni su svoj "doprinos" dali ! A i Vincek im je bio stavio, u svojih Deset zapovijedi, izbornog programa, vraćanje QSL biroa, gdje spada, u D-12!
Ma šta zna doktor znanosti, više znaju polupismeni...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 11, 2018 4:14 pm

Ja na pretinac, gledam unutrašnjost pretinca, pitan pošćericu : Di su pantagane ? Koje pantagane, uzruja se ona, omar o'kolpa. Pa one šta su pojile naš paketić QSL-ki, spremno odgovaram ja. Kako je ona i dalje mavala glavon, triba san jon pojasnit ; Branko i Reni su napisali da je došlo, znači da je došlo, more bit da je kriva pantagana, Fata ili Morgana, ili obedvi. Žena iz Vlajlanda zakolutala očima, i nisu se vratile ravno, nego ostale u križ, odma mi je bilo jasno da misli da su me spopale nečastive sile.
A tek navodnog pošiljatelja !!!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 14, 2018 5:44 am

Ovim grijehom nečinjenja, HRS vrhuška preko svoje produžene ruke, u liku i djelu Marinka, zorno prikazuje svekolikom RA pučanstvu, šta se događa kad digneš glas pravednika u pustinji, ne dobijaš QSL-ke, i obrnuto, ak čkomiš-dobiješ !

Jedan je moj prika obigrava oko druga Laureata da mu popravi linear. Ovaj se mjesecima izmotava, dava falše razloge za odbit ga. Čim je prika elektronički glasa ZA, ono što su vladajući predložili, odma je drug Laureat brzoglasom javio da može donit linear na popravak.
Uvezani su, žešće od NKVD-a.

Jesu dosta ova dva (zorna) primjera, ili triba još ?
Nemojte da počmem objavljivat glasačke listiće s krivotvorenim potpisima, nagrađivanih drugova !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 17, 2018 2:49 pm

Zahvaljujem se Marinku na poslanim kartama direktno poštom za mene, 9A9Y, suprugu Inu, 9A3INA, brata Matka, 9A3CSV i prijatelja OLivera, 9A7XO. Zaista ugodno iznenađenje sa puno novih DXCC-a sa KV-a.

Ka šta je u FIFA-i dirigirani ždrijeb, tako se i na onom (sterilnom) forumu objavljuju ovakvi postovi . Ma Marinko, duša od čovjeka, samo što ga ne suprostave Kolindi, u idućoj trci za predsjednika.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 18, 2018 2:18 pm

Drago mi je da je drug Hrle uzeo 9AQSL biro kao jedan od "jačih" argumenata, u dokazivanju njihovog pravilnog puta, i pravovjernosti. Taj argument će ga i "pokopati". U laži su kratke noge. NIsi znao?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 8:17 am

Naglo osviješteni Rvati su počeli navelike pisati na onom sterilnom forumu, dotičući i rad QSL biroa. Ono što ne pišu, zaobilazeći ono bitno, jest da 9A RA NE DOBIJAJU ono što plaćaju. Oni koji plaćaju, doprinose i za one koji NE plaćaju, a urednije dobijaju paketiće od njih !

Ono što frapira jest da nitko ne poentira na činjenici da je "doprinos" radio kluba Savezu NAMET, sama riječ kaže da je NAMETNUT.
Kako se to nitko ne sjeti (a diskusiju vode sjedine ! ) da mi, prije rata NISMO NIŠTA PLAĆALI, ni Savezu radioamatera Hrvatske, ni SRJ-e !

To te ja pitam ! Prije rata, 5 do 6 puta godišnje, sada jedva DVA ! Očito nam je dobro, kako reče Mato, samo mi to ne znamo !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 26, 2018 12:03 pm

Dobio danas QSL-ke J5T i S21ZDC (AS-140). Platiš, i dobiješ direkt. U HRS-u platiš, ne dobiješ. Dobiju oni koji nisu platili. Jer su lojalni i podobni.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 28, 2018 12:10 pm

Držim u ruci QSL-ku sa prve velike ekspedicije OH2BH/CT3BZ, iz listopada 1979. I tada je sponzor bio NCDXF, Inc. I dan danas, zna se. Onda se zvao Martin, danas Marti. Umjetničko ime ? Martin zvuči isuviše obično ?
E šoma, dela šoma, i onda i sada je isti "poslodavac", veži konja gdje aga kaže, makar krepali konj i aga.
Interesantna je njegova teorija zašto Kosovo i Metohija "moraju" biti DXCC zemlja, vidi OH2BH stranicu na qrz.com. Filozofija , kombinacija doktrine Velikog brata i kolonizatora. Alpska kombinacija.
On se naša, nama , "neukima" , objašnjavat šta je država, a što "država".
Mili Bože, kukavnih svatova...

Najjača mu je reklama, na jednoj od QSL-ki za Hamsphere. Zato ne čudi što je i Nikola reklamira, i vodi dicu u Estoniju, na Hamsphere nauk. I on je odradio šihtu na Kosovu i Metohiji. Sve za lovu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 28, 2018 5:00 pm

Adakuće!
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 31, 2018 12:52 pm

Došla kuverta od YL2GN, unutra QSL-ke za veze sa 3C0L i 3C1L, AF 039 i AF 010. Platiš, i dobiješ. HRS-u platiš, i ne dobiješ.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK