Po tko koji puta on podmeće (narod bi rekao laže) glede agregata Honda EU10 koji koristi naš Radioklub te pita ko je donira agregat?
Svjestan činjenica da jedna stvar smrdi što je više diraš a isto tako da jedna laž ponovljena 1000 puta postaje istinom (u očima neupućenih), ponavljam: Agregat Honda EU10, je moje vlasništvo, te nema ama baš nikakve veze s bilo kakvim doniranjem. Koristimo ga u Klubu za sve dosadašnje ekspedicije.
Dragi Emire, ne umeći RK HFF u ovu priču, izvrčeš činjenice, kao i mnogo puta do sada. Ja govorim hrvatski, i lijepo sam pitao tko donira agregat, našto si se ti digao na zadnje noge.
Svak se svrbi tamo gdje ga češe. Na kraju moje rečenice stoji upitnik, znači, profesore, daj se nauči pravilnoj komunikaciji hrvatskim jezikom, ja ne tvrdim, ja pitam .
To što hočeš u priču uvući i RK HFF je patetično, jadno i ispod nivoa.
Ali, i to je život, svak ima svoje dosege...
P.S. Valjda će se (bar još jednom u životu) oglasiti i donator, pa će neke dileme biti razjašnjene ?
P.S. 2. Seljačino balkanska, tebi lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu, izbi ime i pozivnu oznaku moje žene, iz smrdljivih usta. Ona je pošteno položila klasu, za razliku od tebe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja