Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue May 09, 2017 7:10 am

Ja znam i ko je poslao, samo sam obeća mučat. Jedino što nas hebe, ne znamo kada će doći na red, jer je kriminala, u ovoj napaćenoj zemlji, na brdovitom Balkanu prikoviše...

Osobno bih bio podnio krivičnu prijavu, poradi niza stvari, za koje imam dokaze, ali nemam novaca da se sudim...
Njima je lako, zagrabe u vriću, zvanu proračun, nešto se prenamijeni, nešto "uzajmi" HZTK, i dugotrajno parničenje se pregrmi... Tko plati ?
Članstvo, i nahebe QSL-iranje, po zemlji i inozemstvu. Svi znaju, svi šute. Zašto, jer ne tuku SVOJIM ku...m po drači, nego našim.

Gledam tamo, na HRS forumu, retoriku Hrleta vs. Ive 3TY. Taj se Hrle toliko uživio u ulogu ambasadora za WRTC, da će prosipat demagogije koliko god treba, samo da mu HRS krne lovicu za puta i troškove, i da lemozinu bidnim Nijemcima, kao "dobrovoljni prilog" ! Dosta nam je dobrovoljnog, od Seljačkih radnih zadruga, posli rata, u Bačkoj, u kolonizaciji, do dan danas. Dosta je da siromašni daju bogatima.

Nije HRS Superhik, pa da (stalno) uzima nama, da bi dao bidnim Švabama.

Hrle, ne mogu ti odgovoriti tamo, jer ste me izbacili, ali ću ti odgovoriti ovdje, jer znam da čitaš.
Lažeš da je ikad HRS dava retroaktivno, i bez odluke.
Je, tebi, dva puta, i klubu ti jednom.
Zar misliš da smo kratke pameti, pa da smo zaboravili Vanuatu i Brazil, gdje su financirali Tebe i Tvoje gušte, ne hrvatske.
Klubu ti daju za poluprivatna klupska druženja mladih dva kluba, pa to naknadno zovete kamp, ili instruktaža ?

I na kraju, ali ne i zadnje, jer ova Carmina burana ne sustaje, na žalost članstva, isturili su Tebe da kao kvazi glasnogovornik "tumačiš" stavove i poziciju vodstva HRS-a. Ti za tu stvar, nit si stručan, niti znaš, a, što je najvažnije, kao i svi, koji su to pokušavali prije tebe, omalovažavaš inteligenciju čitatelja, koja je listom veća od tvoje.

I to sve, kako bi tvoji jataci rekli, na NESLUŽBENOM forumu !
Dubok je to izričaj.
Poslin uvik možete reći da ste se zajebavali...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 10, 2017 7:14 am

Kao što je već utvrđeno, hrpa nepravilnosti koje počinju iz e-maila predsjednika HRS-a koji poziva na Skupštinu slijedećim riječima:

Poštovani zastupniče,

u privitku se nalaze materijali za skupštinu koja će se održati u subotu, 20. svibnja 2017.godine s početkom u 12 sati.
Molimo Vas da povratkom elektroničke pošte potvrdite primitak Poziva i svih priloženih dokumenata do srijede 10. svibnja.
Također Vas molimo da do 15. svibnja potvrdite svoj dolazak i prisustvo na sjednici Skupštine HRS-a.
Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati sjednici Skupštine, osigurajte prisustvo Vašeg zamjenika ili drugog predstavnika Vaše udruge.
Na sjednicu je potrebno donijeti evidencijski listić te vjerodajnicu ukoliko nije ranije dostavljena.

73!
Predsjenik,
Željko Pilat, 9A2R

Varam se ja to ili stvarno Predsjednik ne poznaje statut a ni poslovnik skupštine?
Pravo glasa ima zastupnik ili njegov zamjenik. Otkuda se sad stvorio DRUGI PREDSTAVNIK VAŠE UDRUGE ?
Navedeno se kosi sa statutom HRS-a i poslovnikom skupštine.

Aktuelno vodstvo se "sjetilo" da, kako sada stvari stoje, opet neće imati kvoruma, pa je počelo široku "akciju" da bi ponukalo i odobrovoljilo zastupnike da dođu.
NIJEDAN krovni Savez u RH ne traži da zastupnik UNAPRIJED potvdi svoj dolazak. HRS na to nema pravo, i zadire u nepovredivu privatnost.

A što reći o izričaju " drugog predstavnika vaše udruge" ?
To je otvoreni poziv na bezakonje !
Lani smo , kao klubovi, morali dvaput dostavljati najnoviju registraciju, gdje JASNO piše tko predstavlja klub, ko je zastupnik u skupštini, a ko njegov zamjenik.
No, kako sude po sebi, oni i nakon lanjske dostave tih podataka, ovime traže po TREĆI put , u zadnjih 6 mjeseci, ko je zastupnik u kojem klubu.

Je li vam sad jasno zašto narodni poslanici aka zastupnici, ne dolaze, i neće doći, u Zagreb, samo da bi ovakva vlast imala kvorum ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 10, 2017 8:20 am

Zaposlit u MUNGOSA pa neka lipo zarađuju za svoje pizdarije. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 10, 2017 11:42 am

Govore mi kolege i prijatelji da ih doslovce zasipaju tel. pozivima, citiram, "da obavezno moraju doć" !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 4:44 pm

Znači, smijenili Ivu zato što nije došao na skupštinu ! Bez srama i stida ! Jedini koji je htio razbistriti močvaru je postao nepoćudni element, jer je previše pitao i tražio na uvid !
Oni ga ekspresno smijenili, iako skupština nije izborna !

Sada su se razgolili do kraja , ne meni, jer ih ja poznajem u dušu, nego RA populaciji u RH, a i šire. Ko god takne u njihove škafetine, i ormare pune kostura, slijedi mu izgon, dal sa foruma, ili tijela u koji je bio izabran.

Ne rekoše ništa na činjenicu da nisu imali zakonsku osnovu prebacivati financijska sredstva, dobijena namjenski od HZTK, iz fin. godine, u iduću, nego su neutrošena sredstva U CIJELOSTI morala biti vraćena u HZTK !

Zato su i izabrali, baš ovakav sastav IO-a, i baš ovakav sastav NO-a, koji će se, u pola ure prije skupštine, sastat, napisat zapisnik da je sve u redu, i lakirovka se nastavlja.

Zahvaljujući tehnici, gledam sat i pol snimljenog materijala, Bože mili, zar ti ljudi koji onako olako dizaše ruke imaju osjećaj morala i poštenja ? Zar su baš toliki lutci na koncu ? Samopoštovanje ?

I na kraju, ali ne i zadnje, jer tragikomedija tek sada počima, zar oni tamo nazočni misle da predstavljaju RA populaciju u Hrvata i stanovnika Hrvatske ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 6:29 pm

Ivo nije Severinac ali me podsjetilo na sve ono.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 21, 2017 5:31 pm

Naravno da neistine sa repetitorom nemaju neku retoričnu vrijednost. Ali ako se već spominje poslovanje 2016. i rad D-star repetitpra, onda je to netko tko zna situaciju, morao spomenuti točno kako jest, a ne reći da je netko nenadležan za njih zadržao u svojem vlasništvu-prostorijama.
Zar zato da se takvom izuzetnm repetitoru divi? Ili zato da se možda ne pokvari ako dođe na lokaciju???
Čisto za tvoju info, moj klub je čak bio protiv tako skupe opreme koja nije dostupna radio amaterima u mom kraju, er najobičniji vokac za njega košta ko 7 drugih vokaca sa sličim dosezima.
Na žalost, ako te baš kopka što je s time, zapitaj na IO, gdje su završili vokci koji su došli u HRS s repetitorima ???
Iskreno taj repetitor, zbog mnogih razloga neće biti u funkciji, to i sam znaš, jer nema vokaca i bogatih sponzora koji ća nabaviti takve vokci!
P.S. Potrudi se da odgovorna osoba za repetitor dozna gdje je završio taj D-star.
Pozdrav 9a2vx, Zvone

Sve si Zvone nabrojio točno, što sam i sam stoput pisao. Ko Boga te molim, nemoj pitat više za vokce, i tebe će izbacit s HRS foruma. Nemoj pitat ni za repetitore, ionako su sami sebi, i IO-u svrha.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 21, 2017 6:46 pm

Čim pročitam D-STAR dobijem ospice.U ZG se 5 ljudi ne bavi time.A na Vis nije ni stiga.Srića naša. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 21, 2017 6:56 pm

Reni , tri najveća Obrovca radioamaterizma zadnjih 25 godina u Hrvatskoj su : 1. Slučaj Severinac, 2. D-star, i 3. ARG.
D-star je posebno opasan jer generira dodatne godišnje troškove za smještaj repetitora u prostorima OiV-a, sa internetskom konekcijom.
ARG je opasan jer ga se preferira u odnosu na KV i UKV operatorstvo.

O čemu govoriti i pisati kad nam (pre)stari operatori reklamiraju Hamsphere ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 1:17 pm

S obzirom da NO nije izabran onako kako se je planiralo, moralo ga se je opstruirati (valjda će se prisutni sa Skupštine sjetiti kako je bilo na izboru članova NO).

Kad jedan moj totalni neistomišljenik ovako piše, valjda su sad i najnevjerniji Tome shvatili onu farsu s izborom članova NO-a ! Imao sam više glasova nego Pilat za predsjednika ! Onda su počeli dejstvovati bivši i sadašnji u....i , zna se !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK