Ja znam i ko je poslao, samo sam obeća mučat. Jedino što nas hebe, ne znamo kada će doći na red, jer je kriminala, u ovoj napaćenoj zemlji, na brdovitom Balkanu prikoviše...
Osobno bih bio podnio krivičnu prijavu, poradi niza stvari, za koje imam dokaze, ali nemam novaca da se sudim...
Njima je lako, zagrabe u vriću, zvanu proračun, nešto se prenamijeni, nešto "uzajmi" HZTK, i dugotrajno parničenje se pregrmi... Tko plati ?
Članstvo, i nahebe QSL-iranje, po zemlji i inozemstvu. Svi znaju, svi šute. Zašto, jer ne tuku SVOJIM ku...m po drači, nego našim.
Gledam tamo, na HRS forumu, retoriku Hrleta vs. Ive 3TY. Taj se Hrle toliko uživio u ulogu ambasadora za WRTC, da će prosipat demagogije koliko god treba, samo da mu HRS krne lovicu za puta i troškove, i da lemozinu bidnim Nijemcima, kao "dobrovoljni prilog" ! Dosta nam je dobrovoljnog, od Seljačkih radnih zadruga, posli rata, u Bačkoj, u kolonizaciji, do dan danas. Dosta je da siromašni daju bogatima.
Nije HRS Superhik, pa da (stalno) uzima nama, da bi dao bidnim Švabama.
Hrle, ne mogu ti odgovoriti tamo, jer ste me izbacili, ali ću ti odgovoriti ovdje, jer znam da čitaš.
Lažeš da je ikad HRS dava retroaktivno, i bez odluke.
Je, tebi, dva puta, i klubu ti jednom.
Zar misliš da smo kratke pameti, pa da smo zaboravili Vanuatu i Brazil, gdje su financirali Tebe i Tvoje gušte, ne hrvatske.
Klubu ti daju za poluprivatna klupska druženja mladih dva kluba, pa to naknadno zovete kamp, ili instruktaža ?
I na kraju, ali ne i zadnje, jer ova Carmina burana ne sustaje, na žalost članstva, isturili su Tebe da kao kvazi glasnogovornik "tumačiš" stavove i poziciju vodstva HRS-a. Ti za tu stvar, nit si stručan, niti znaš, a, što je najvažnije, kao i svi, koji su to pokušavali prije tebe, omalovažavaš inteligenciju čitatelja, koja je listom veća od tvoje.
I to sve, kako bi tvoji jataci rekli, na NESLUŽBENOM forumu !
Dubok je to izričaj.
Poslin uvik možete reći da ste se zajebavali...