Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Apr 07, 2019 4:47 pm

Ali, to nije sve ! Čitaju ove retke mnogi ! Već su me dvojica zvali da ispravim krivi navod, jer da u ona navodna 22% je i FT8 i RTTY ! Zna san ja da Španjolci nisu pizde, da imaju izlaznu strategiju, baš kao i naš Silvano ! Ne moš ih zajebat nikako, uvik topaju na dva maca ! Ka i blau grana sinoć protiv Atletica !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 09, 2019 7:43 pm

Priča mi danas Španjolac da je nepravedno stavljeno đuture digitalije, jer da je pod tom "kapom" puno više veza RTTY i PSK, od FT8. Ljudi, valjda, znaju... ? Tradicionalisti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 10, 2019 6:39 am

Eno , "žale" se Švabe da njihovi ljudi, koji rade kao C5DL rade malo FT8 veza, dvoznamenkasti brojevi ! Nisu ljudi pizde...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 13, 2019 8:21 am

Poslali su nam ovaj link da gledamo i slušamo skupštinu https://www.youtube.com/watch?v=HYp1BiWGZ5A .
Sve se radi da se prikaže kako HRS puca od rada, reda i poštovanja zakona.

Moj klub je podnio zahtjev IO-u za refundiranjem lanjske članarine , jer nam nisu dali ništa. Bila je sjednica IO-a, danas je i druga, koliko znamo, nije na dnevnom redu. Na naš se službeni zahtjev nisu udostojili ni odgovoriti. To je poštivanje demokracije i zakonitosti !

99% članstva plati članarinu do 31. ožujka tekuće godine, šta je bilo normalnije od akta da se stavi lista onih koji su platili, i tko pripada kojem matičnom klubu, i u njemu ostvaruje sva svoja prava i obveze, i SAMO taj klub ga računa za zastupničku kvotu ? Ne, nastavlja se muljaža duga više od dva desetljeća, gdje je samo bitno uzgajati fantom klubove s članovima koji stanu na prste jedne ruke, jer su to "baza", i sigurni glasači vladajućim iduće godine. To, što ne mogu ispuniti skoro nijedan uvjet za zakonito funkcioniranje, iz vlastitog (tipskog) statuta, to nikog ne uznemirava.

Što će nam ove godine "uvaliti" na dnevnom redu Skupštine pod Razno, i ostala pitanja ? Sufinanciranje privatnih DX ekspedicija ? Već viđeno, ne bismo se začudili, ionako se sazna s znatnom vremenskom zadrškom, tek toliko da padne u "zaborav".

Oće li se na ovoj skupštini sjetiti hrvatskog dragovoljca, volontera NT, pokojnog Kefe, kad mu se već nisu udostojili doć na pogreb ? Jednome komemoracije, drugome muk. Ni med cvetjem ni pravice.

Spisak njihovih "bisera" je predugačak, da bi stao u jedan post. Krunski dragulj u kruni njihovih autogolova je i sazivanje skupštine na današnji dan, Velike ispovijedi, dan prid Cvitnicu.
Na to Pilat meni odgovori Pilatovski, prije 10 godina u Kraljevici : A šta je to Cvijetnica ?
Zaista nismo zaslužili ovakvu vlast.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 13, 2019 2:03 pm

Zadnji put san gleda kad su u Kraljevici dizali u zrak ove zelene kartone.Tada su ukinuli PR mrežu :!: :x
Ton je očajan,jedva san nešto razumija.Slika ima prolaznu ocjenu. :)
Ne slažem se s tobom da nismo zaslužili ovakvu vlast.A ti promisli zašto to tvrdim.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 13, 2019 3:00 pm

Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, to je demokracija, zar ne ? Osim u HRS-u, gdje se ne zaprimaju zahtjevi članica, o njima se ne raspravlja, ponašaju se kao da nisu ni došli !
Kad malo bolje vidiš, takvo ponašanje je samo posljedica NJIHOVOG kroničnog stava naspram opozicije , da je IGNORIRAJU. Od primjedbi i novih prijedloga za Statut, do minornih, ali za radioamatere važnih, stvari.
Ponovit ću se, po ne znam koji put, mi, neistomišljenici, k tome još i iz južnih provincija, smo njima samo balast. Oni bi puno rađe hendlali tridesetak klubova iz centralne Hrvatske, sve bi im odluke bile jednoglasne. Poslije maksuzije koju je donio član IO-a iz Slavonije. Ponavlja se rečenica mog pokojnog dide, iz I svjetskog rata, ne fronti, na rijeci Piavi, pod generalom Borojevićem : Ruma i šturuma !
Jedina razlika jest što je sada alkohol poslužio da se što prije otalja dnevni red, ne čeprka po izvješćima, ukratko, da se ne talasa. Moja generacija je to već doživjela u šezdesetima...

Pitanje za 5 miljardi dinara RSK : U koga su ključi hrama hrvatske Tehničke kulture na Jarunu, stožera svih volontera NTH i svih radioamatera u Hrvatskoj ?
Oni koji će me zvat za odgovor, mogu reć šta oće, osin da uz bravu dolaze tri ključa ! ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 13, 2019 10:56 pm

A na svoje uši san više puta čuja od njih da smo mi tamo neki Dalmoši,iz južne provincije! Niko me od njih nikad nije nazvao Hrvatom!
Dalmoš,Brački,Splićo,tovar i sve tako.I neka mi samo neko kaže da lažem :!: :evil:
Uz epitet LIJENI od jednog bivšeg predsjednika.Baš lijepo rečeno od jednog uglednog građanina Metropole koju poštivam kao glavni grad svih Hrvata,naravno.Ja nemam problem s tim ali neki ga itekako imaju glede nas Južnjaka,kako znaju reći.Kad se dolaze liti kupat onda se malo umire.Ja san 91 mislija da je sve Hrvatska :?: :o
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 14, 2019 8:49 am

Hvala OM-u 9A9I na fotkama, lijepo se vidi nazočnih na skupštini 28, plus radno predsjedništvo. Svijetla budućnost. Prevladavaju sijedi i bijeli tonovi.
Podsjeća me na skupštinu bratskog gradskog radio kluba Marjan, na papiru 36 (da imaju dva zastupnika), na skupštini 10, plus tajnik-dragovoljac (ako ćemo se zajebavat) i Miće 2VQ, kojega su natirali.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 15, 2019 8:46 am

Oće ovi pogani jezici, natiravaju me da napišen kako su to natirali Miću da dođe na skupštinu Marjana. Jednostavno, u druga Laureata se nalazija Mićin linear na popravku, misecima, i onda mu je ovaj lik reka "prijateljski" : "Jel' da češ doć na skupštinu Marjana?" Tko bi odbio takvu ponudu ! ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 15, 2019 9:33 am

Oli si zaboravija ono oko mog 9A2009ST LOG-a i jedne fotke ća mi je posla? Mora san mu ga poslat jer poz.oznaku nisam osobno zatražija već Savez.
Bilo,prošlo i neće se ponovit.A za popravke imamo meštre koji su ozbiljni,stručni,odgovorni i brzi.Platiš i mirno spavaš.Čist račun,duga "ljubav". ;)
Iđemo dalje,reka je jedan iz jednog sela iza Kozjaka. :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK