Dobio sam desetak poziva, nijedan iz Srbije, sve iz Hrvatske, drago im je da sam stavio one linkove, ponavljaju moje riječi, nije važno odakle je, ako je dobar i koristan primjer, uzmi i primjeni !
Svakome san reka isto : Ta ljudi, ja taj model godinama zagovaram, i nije problem u RA Hrvatske, nego u manipulatorima u HRS vrhuški. Jer upravo oni koriste muljanje s članovima, pojmom matični klub, i članarinama, da bi sebi osigurali većinu ruku, da bi "njihovi" bili na vlasti !
Provjerio sam i Adamove navode, svi su točni ! I njima je Stručna služba zapriječila glasanje u prosincu ! Protuzakonito, dakako. U istom ešalonu s RK Pregrada. Argument više u tužbi. Jer, pripustili su glasanju one koji nisu bili usklađeni s zakonom (čitaj hrvatski, latinica : ilegalni), koje su nutkali da se legaliziraju u minutu do 12 ! Pa nije ovo bespravna gradnja, i HDZ, pa da se rokovi pomiču, kako kome treba ? Za javnost postoji bazni promatrani period, kad se gledao legitimitet, u praksi, po postupcima Stručne službe, dok im je trebalo, za skupiti kritičnu masu ruku, kako su dumali.
Da ne ponavljam, ima lijepi broj klubova s članovima koji stanu na prste jedne ruke, u kojima godinama nije bilo, niti je sada, z od zakonitosti, t od transparentnosti, i d od demokracije.
To Stručnoj službi ne smeta ? To gradskom uredu ne smeta ? Od njih ne traži zapisnike skupština, ni izviješća o radu između dviju skupština ?