viewtopic.php?f=2&t=25&start=1090#p12684ZRF je 20-ti jubilarni, ali kažu da je forma predavanja i prezentacije nešto prevaziđeno.
Pa toga više nema.
Prošle godine je bilo jako malo ljudi, buvljak je bio nikakav.
Ne znam, možda ove godine budu neke plesačice, jer RA nekomercijalni sadržaj, nije podoban.
Ili možda ipak ja nisam "podoban", jer evo doniram svima vama prostor gdje možete pročitati
ponešto iz prve ruke i bez cenzure.
Djani , dragi brate, zapameti, jedanput za navike, ti si tamo, ka i ja, nepoćudni element. Posebna otegotna okolnost ti je što misliš svojom glavom ! Činjenica da vodiš i financiraš ovaj forum je od tebe stvorila državnog neprijatelja Br. 1, unatoč činjenici da i u Dalmatinskoj 12 se uz jutarnju kafu čita baš ovaj forum. Neće njiov, sterilni, pišiću - kakiću.
A koliki si ti stvarno neprijatelj svjedoči i činjenica da ti je zapriječeno pisanje na HRS forumu, duža kazna nego Norcu za dokazani ratni zločin nad civilima ! Nisan ni ja daleko. Ispada da su Eichmann i Mengele došli iz kindergartena !
Ja znan da san in ja ka i crvena krpa biku u Pamploni, ali šta in je moja bidna žena skrivila ; ni nje nema u 9A adresaru. Neprijatelji i mrzitelji neovisne Hrvatske jesu. Tako i treba, to je njima njihova JNA dala.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja