Danas se na misama čita Evanđelje po Mateju, Mt. 18, 15-20 . Lajtmotiv je "Pogriješi li tvoj brat, idi i pokaraj ga nasamo. Ako te posluša, stekao si brata. Ne posluša li te, uzmi sa sobom još jednoga ili dvojicu, neka na iskazu dvojice ili trojice svjedoka počiva svaka tvrdnja."
Sve smo mi pokušali, ali kad neko umisli da je nepogrešiv, k tome bezobrazan i silnik, onda pomoći nema.
Tako se QSL manager ukazao u metropoli ovaj vikend. Odma su mu hodočastili istomišljenici, iz istog ešalona, valjda da posvjedoče vrhovništvo da QSL biro "odlično" radi.
U nas, 72 godine poslije rata, još uvijek funkcionira samo ono što je po Mirku i Slavku.
Evo, umra je i Ljubiša, sad nan je otpa Prle i Tihi. Davno prije nan je umra Roko, oću reć Dimnjačar. Spala knjiga na dva slova, Mirka (ne onog iz Grubišnog polja), i Slavka.
Priča san na bandu s licenciranim RA u 9A. Nekima je Marinko vraća QSL-ke za Vlada UA4WHX, jer , kao tobože, on ne šalje via biro. Kad sam mu se , u zadnjem razgovoru, požalio da nisam primio od njega već dvije godine ništa preko biroa, on mi ozbiljno reče da na sve QSL-ke via biro odgovori, a sigurno svima u 9A, koji su mu poslali. To isto piše i na qrz.com.
Osobno ga poznajem, i znam da ne laže. Znači, postavlja se pitanje gdje su moje QSL-ke upućene Vladu, preko biroa, zadnjih par godina ?
Penzioner nema toliko novaca da sve puste ekspedicije plaća PayPal-om, Marinko laže HRS vrhovništvu, njima je lakše povjerovat , nego prekontrolirat, evidencije nema, samo Marinkova neizmjerna demagogija, laži i prijetnje.
Kad takva naopaka osoba odgovara meni službeno, umjesto odgovorne osobe Saveza, onda je to dno dna. Jer, osnovano mogu smatrati da, u tom slučaju, iza ružnih riječi stoji HRS.
Od kako je postao QSL manager, Marinko nije NI JEDNOM podnio valjano izviješće odgovornoj osobi Saveza, a, slijedom toga, ni taj, zastupnicima Skupštine, i članicama.
Koliko dugo će trajati ova anarhija ?