Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Jan 04, 2017 4:51 pm

Muk, kako na onom, sterilnom, HRS forumu, tako i ovdje. Ima to i svoj "debeli" razlog, oni su na raspustu, nema ko čitat friške vijesti iz radioamaterizma !

Ne mogu se suzdržat, i ne napisati da jedan HRS najmanje novca predvidio za KV i UKV aktivnosti, nevjernim Tomama šaljem Financijski plan za 2017.g. , na uvid, i žalovanje. I tako, godinama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Wed Jan 04, 2017 8:02 pm

Sta se bunis? vecina je prihvatila i gotovo.
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Jan 04, 2017 9:32 pm

Ta "većina" me podsjeća na uzrečicu, kad ti "prijatelji" pomažu, a tebi sve lošije, onda se običava kazati : Nemojte mi više pomagati, ko Boga vas molim...

Ta većina je donijela sve odluke u korist svoje i naše štete, i taj se proces ponavlja godinama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 05, 2017 10:39 am

Transparentnost je za vodstvo HRS-a misaona imenica. Niko živ ne zna koliko nikoga neće biti u D-12, od Badnjeg dana, do 9. ili 16. siječnja ? Rodila i' majka Rvatica... Godišnji kada i koliko žele !
Klasični uhljebi ! Sad je jasno zašto treba plaćati vanjske suradnike za pretipkat zapisnik sa skupštine !
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jan 05, 2017 11:30 am

Lopovluk,nerad i varanje glupih ovaca se nastavlja.
Tako vam i treba,neka vas guze.A vi im platite.Što brže.Do kraja 3.mjeseca.Inače će biti skuplje. B U D A L E !
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Jan 05, 2017 11:57 am

Dobar ti dan Viktore, i sve najbolje u Novoj, Tebi i Tvojima.

Na žalost, bili smo dobri "proroci", i svjedoci potvrde narodne umotvorine "da su se prominili prajci, a korito ostalo isto". 54 dana od "smjene vlasti", a muljanje, laganje, varanje, od elektroničkog glasanja, nadalje, ostalo isto. Po tome zaista jesu politika "kontinuiteta". I nadalje nas drže za maloumnike, koji kao ništa ne razumiju, a oni vode vrhunaravnu politiku, moš mislit.

Puki napuho "projekte" za HZTK, oni ga srezali, i sada predsjednik kukumavči i obilazi prag predsjednika HZTK, dokazujući kako baš naši klinci trebaju ići avionom u London. U isto vrijeme moljakaju ljude da im budu sponzori za nagrade za jedino međunarodno 9A CW natjecanje ! Ko je tu lud ? Ja i ti, i golema većina RA u 9A , nismo. Znači, ludi su oni, koji , nas pametne, drže za lude i blesave !

Treba ić po Litvi, Estoniji, Slovačkoj, a za jedinu uzdanicu među projektima, IOCA program, ni kune ! I, tako godinama... Puna usta IOCA-e, s najvećom figom u Zagrebu u džepu !

Davat našu lovu ZRF-u, i lokalnom sajmu u Osijeku, van svake je pameti. 5 kampova ni Rusi ne bi financirali ! NCTK u Kraljevici sablasno prazan, oni bi na druge lokacije ! Nikada nisu podastrli evidenciju utroška troškova po svakom kampu, uvijek je to po principu "nas i Kineza, 4,5 miljarde". Fažana sablasno prazna, u sedamdesetima je vrvila od tečajaca, šta SUP-a, DB-i i radioamatera, konstruktora, operatora, šifrera, do tečajeva za instruktore. Skupi sada, u svim klubovima u RH zajedno, satniju veze, ja te vodim na pečeno u Slunj, koliko moreš pojist... Zapovidnog "kadra" prikoviše, sve go rezervist, i trećepozivci, u debelim mirovinama, lako im je uzimat i plaćat posebne pozivne oznake. Ima se, more se...

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 06, 2017 6:46 pm

Odma san to ubra.Ja san zna da je ovo samo kontinuitet one "vlade".Isti kurac-drugo pakiranje.Sve po 8 !
Viktore dobro zboriš.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 06, 2017 6:56 pm

Ali nije niko ubra da je jedini Ivo spomenija božićni domjenak ! Znači, bija je, ali su pozvali samo sebe, tj. IO, NO, predsjednik, dvije zaposlenice i "časnici" za vezu !
Znači, stavka 4292 - reprezentacija , božićni domjenak = 4.000 kuna !

E sada, usporedi s postom kojeg sam napisa prošli misec, kako je desetljećima pokojni tajnik Žika zna skupit istinske RA, neko bi donija bocu konjaka Zvečevo, Cezar ilki Zrinski, to bi kružilo okolo...
Evocirale bi se dogodovštine od te godine na izmaku, pokupile bi se (skoro) sve QSL-ke iz ormara s pretincima, pok. Žika bi to razvrstava, svaki dan po malo, a i mi, putnici namjernici. X puta bi doša u Zagreb, i , prije bi otiša po QSL-ke u Žike, nego tamo di san naumija...

Ovi, očito, misle samo na sebe, uostalom, šegrtovali su kod adekvatnog majstora, ispekli su zanat...
Ide vrijeme, dođe rok, eto vraga, skok na skok...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 06, 2017 7:05 pm

Šjor Pučanstvo je lipo reka:" Ovo su pulicjoti a mi smo bili judi".Tako ti je i sa tim vrimenima i judima o kojima pričaš.
A Picaferaj bi doda:" Oli su ovo judi?.Ovo su šimije !" Tako je i danas.I to puno šimija.... :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 06, 2017 7:10 pm

Prvi put, nakon puno godina, na božićni domjenak HZTK nije bilo bakalara ! Kupija se kombi, da se more pratit Đuka po Rvaskoj, ne more se i bakalar, po 200 kuna kil !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK