Ja sam Brzi Gonzales, najbrži miš u Meksiku !
Očito ima vještijih peru od mene, i duhovitijih, bez daljnjega, samo rijetko pišu... Čovjek je sažeo u dvije rečenice, što ja potroši po kartice teksta, HI ! Ali, za praf reći, pogodio je u centar !
Meni, a nadam se i svakom drugom zdravorazumskom biću, ne može ić u glavu, da se oni ponašaju kao pijani Amerikanci, brod propušta na sto rupa, oni hoće u Njemačku, Veliku Britaniju, Estoniju, Slovačku, Italiju, F-hafen, Blidinje... Ko je ovdje lud ? Ja nisam, imam i (frišku) potvrdu.
Ovo je sve, samo ne domaćinsko odgovorno ponašanje !
Daju ZRF-u 10.000 kuna, a ZRF se u cijelosti financira od ZARS-a, za što su pare dobili od grada Zagreba ! Daju lokalnom derneku u Osijeku 6.000 kuna, za što ? Da se lokalci i dalje okupljaju ?
Jesu li s time začepili Zlatku usta ? Ne vjerujem, pametniji je on od njih svih skupa ; dosjetit će se jadu...
Ništa nije tako skupo kao besplatan ručak !
Kupanje u Orahovici i u Stobreču, kako ih nije sram napisati orar ; više kupanja nego učenja !
Sve ste to Vi, dragi štioci, omogućili njima jer dižete ruke, ruke Vaših zastupnika, koji im daju placet da rade što hoće, a tako se , Boga mi , i ponašaju .
Ne smeta njih što je (navodno , samo) 46 od 90 zastupnika glasalo za njihov Plan i program. Nemaju podršku baze, koja nije njihova, nego svoja, oni svoju nisu nikad ni imali.
Druga Excela nema za čuti, on će svoje kredite "ispucati" u 2018.g. , kada Savez bude krnuo lovu za njegov izlet, ima i zašto, on im je za njihove izlete dizao (obje) ruke.
Ima još, duga je novogodišnja noć.....
Bude i Radecki marš, stay tuned...