Dodijeljene se dvije Godišnje nagrade Nikola Tesla za 2015. godinu i to kako slijedi:
Radio klubu Karlovac iz Karlovca, 9A1CVW i Željku Šemanoviću, 9A3IK iz Radio kluba Vidova
Gora iz Supetra.
Nisu kriva nezgodna pitanja, nego istiniti odgovori, i pravi zaključci. Evo ti gornje kvotirani primjer, iz njihovog izviješća o radu za 2016.g. Čim je bilo obznanjeno, ja sam javno napisao da poznajem Željka i da je korektna osoba, ali da po kriterijima za priznanje Nikola Tesla, on ga meni ne bi nikad dobija.
Doslovce, prije neki dan, ja ga intran u Lidl-a u Supetru, normalno se javim, on nešto procidi kroza zube. Eto, dokle dođe, kad javno svjedočiš istini !
Umisto da, kad dođe doma, pogleda sebe u zrcalo, i reče : Pizdo, dobro ti je Koki javno napisa, i ne bi nikad dobija, da ti doživotni predsjednik tvog radio kluba, prijeratni radni i partijski kolega, nije napisa , i zakitija, zahtjev Komisiji !
Kako je ova rukovodna garnitura HRS-a , baš kao i prethodne, "slaba" na uzdaničke klubove, to je prijedlog prošao !
Ali, to nije sve ! U prošloj godini je prošao zahtjev tog istog uzdaničkog kluba za novcima šta drže tečaj za dicu. Kako neće proći, kad su u Komisiji bili Puki i Uzdanica ? Moj Hrle ima samo prid očima Njemčiju, iduće godine, i sve bi prista, i pristače, samo da on ostvari svoj cilj, da bogata Hrvatska daje milodare siromašnoj Njemačkoj !
A koliko taj uzdanički klub u Supetru izbaci operatora, vidljivo je i iz zadnja dva KV natjecanja u organizaciji HRS-a, u predzadnjem su radila DVA operatora, u zadnjem, samo JEDAN ! Predsjednik. Jer, di su klupski uređaji, tu je i klub.
Ne na Ravne njive, tamo je drugi...
P.S. Reka mi je Vincek da ću se "iznenadit" ko je ove godine dobija Teslu, za 2016.g. ! Neću Denis, NištaNasNemožeIznenaditi .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja