Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Fri Mar 24, 2017 5:23 pm

Koki, ja san kružok na svojim teđima trpija..pa tako godinama.I onda san povuka crtu,reka(u sebi) JEBITE SE.Nisu pale ružne riči,da se razumimo,Bože sačuvaj.
Zna ovaj predobro što je to KRUŽOK ! :( Osjetija ja to brajo.Sad san lipo miran i mogu se i ja zehebavat. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 9:05 am

9. Dodjela Nagrade „Nikola Tesla“ Hrvatskoga radioamaterskog saveza za 2016. godinu.

Dobra in je ova baza, ka da smo na dodjeli Oscara ! Niko ne zna ko je dobitnik, osim onoga koji je tako odlučio, ako ćemo se zajebavat. A i nije Nagrade, fala drugu Goranu, nego Priznanje. Ali oni koji piše ne zna...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 9:14 am

90 posto njih se još TAKMIČI u KONTESTIMA. :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 9:32 am

Ti znaš Reni da mi je ćer magistra hrvatskog jezika, a ni pape nije za bacit.

Natjecatelj i takmac, nisu iste riječi. Isto kao što "veliki Rvati" kažu da je kafa turcizam i/ili srbizam, a da je hrvatski kava. Kafa je nazvana po etiopskoj provinciji Kaffa, a provincija se ne zove Kava. U Hrvatskoj se uvriježio izraz kava, i to je OK, ali ne može Hrvat ili Srbin, ili Bosanac negirat pravo ime etiopske provincije ! Nemojmo sad o Muji i Sulji, i Coca coli....

Takmaci se takmiče, ko će bolje , više, jače, kod takmaca se podrazumijeva da ih je više...
Natjecatelj može biti i sam, i ima takvih sportova gdje jest, samo konačni rezultat daje naslutiti da se natjecao s nekim, poradi boljeg rezultata.

Ne muči mene je li se zove ovako ili onako, nego da oni, na kojima počiva trenutna vlast u D-12 učestvuju u natjecanjima država koje su nas bile okupirale 91' , a ne zagovaraju uvođenje KV natjecanja u čast roda veze HV-e !
A umirovljenici MORH-a, MUP.a i još nekih službi !!!!!!

To je pravo pitanje, a ne kafa...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 10:18 am

Tako je.A Dan roda veze bi trebali potaknuti oni koji su bili 90-tih bili u tim jedinicama,službama.Sad kad su većina u mirovini imaju vrimena pa nek prionu.
A ne odnit doma subvencionirani uređaj !
Međutim smatram da ovu tvoju ideju o obilježavanju roda veze ne doživljavaju kao nešto važno.Ne mogu se otet tom osjećaju.Kod mene ti dosta toga ide na feeling.To je ženski dio mene. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 11:22 am

U cijelosti se slažem s tobom da oni taj dan ne doživljavaju kao svoj. Tu je korijen problema, ostalo je sve tehničko pitanje. No, od glave riba smrdi, a mnogi od onih koji bi trebali donijeti takvu odluku su gledali rat iz naslonjača, na YUTEL-u ili TV Zagreb...

Dobio sam, okolokole, materijale za skupštinu. Ukupno 79 listova ! Oni to namjerno, i smišljeno rade, jer im niko od zastupnika neće za sebe isprintat 79 listova, i , eventualno, set za u klub, da ljudi pogledaju, daju mišljenje, primjedbe, prijedloge...
Sve rade da se ima privid demokracije, u stvarnosti provode volju uskog kruga ljudi, koji su zajunili, i u svom su filmu odavno...

Prijedlog izmjena Poslovnika Skupštine ide da smanje diskusiju sa 5 na 3 minute !!!!!!
Majke ti Božje, ni onih 5 minuta nije bilo dostatno, ovih, predloženih, 3 je sprdanje s demokracijom ! Vide nas jedan put godišnje, dvi ure, i to in je puno, oni bi najrađe elektronski, da se smulja...

Opet se pitam, kud one pare za najam fotokopirke i za papir ? 4.400 kuna !!!!! Bome znam koliko košta pak papira od tisuću komada.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 2:43 pm

Koki,znaš zašto in nisi "drag"? Često postavljaš nezgodna pitanja,ne?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 3:09 pm

Dodijeljene se dvije Godišnje nagrade Nikola Tesla za 2015. godinu i to kako slijedi:
Radio klubu Karlovac iz Karlovca, 9A1CVW i Željku Šemanoviću, 9A3IK iz Radio kluba Vidova
Gora iz Supetra.

Nisu kriva nezgodna pitanja, nego istiniti odgovori, i pravi zaključci. Evo ti gornje kvotirani primjer, iz njihovog izviješća o radu za 2016.g. Čim je bilo obznanjeno, ja sam javno napisao da poznajem Željka i da je korektna osoba, ali da po kriterijima za priznanje Nikola Tesla, on ga meni ne bi nikad dobija.

Doslovce, prije neki dan, ja ga intran u Lidl-a u Supetru, normalno se javim, on nešto procidi kroza zube. Eto, dokle dođe, kad javno svjedočiš istini !
Umisto da, kad dođe doma, pogleda sebe u zrcalo, i reče : Pizdo, dobro ti je Koki javno napisa, i ne bi nikad dobija, da ti doživotni predsjednik tvog radio kluba, prijeratni radni i partijski kolega, nije napisa , i zakitija, zahtjev Komisiji !
Kako je ova rukovodna garnitura HRS-a , baš kao i prethodne, "slaba" na uzdaničke klubove, to je prijedlog prošao !

Ali, to nije sve ! U prošloj godini je prošao zahtjev tog istog uzdaničkog kluba za novcima šta drže tečaj za dicu. Kako neće proći, kad su u Komisiji bili Puki i Uzdanica ? Moj Hrle ima samo prid očima Njemčiju, iduće godine, i sve bi prista, i pristače, samo da on ostvari svoj cilj, da bogata Hrvatska daje milodare siromašnoj Njemačkoj !
A koliko taj uzdanički klub u Supetru izbaci operatora, vidljivo je i iz zadnja dva KV natjecanja u organizaciji HRS-a, u predzadnjem su radila DVA operatora, u zadnjem, samo JEDAN ! Predsjednik. Jer, di su klupski uređaji, tu je i klub.

Ne na Ravne njive, tamo je drugi...

P.S. Reka mi je Vincek da ću se "iznenadit" ko je ove godine dobija Teslu, za 2016.g. ! Neću Denis, NištaNasNemožeIznenaditi .
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 4:13 pm

Da mi je znat šta je to velebno Željko napravija za naš pokret zadnjih godina? Nemam "spisak" njegovih radnji na konto kojih je zaslužija Teslu.Baš bi ih volija pročitat.Pa taj je inertan već od prije rata ! Pa meni je otvoreno govorija da se ostavim RA i uhvatim pametnijih stvari. Vrlo dobro ga znan.Sad odjednom Tesla ?! :roll: :o Zbilja na Balkanu ništa nije slučajno.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 4:22 pm

Slušaj, ja mislin da ja iman rijetkost, jednu klupsku kartu, od prije rata, iz supetarskog kluba, potpisanu sa Željko. Još je Isukrst oda po svitu, kad je to bilo, pri 35 godin. Od onda, ni abado. Sve san reka.

A doživotni predsjednik, da bi opstao, se mora okružit provjerenin radnin i partijskin kadron, jer je to preduvjet za opstanak. A kako su u Zagreb, isti ka i on, sve šta in on predloži, oni prihvate.
Ruka ruku mije, šporke obadvije.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK