Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Fri Jul 01, 2016 7:25 pm

Evo baš čujen Laureata iz CIG-a di zove CQ na 2m sa kontest lokacije.Ovi vikend je HR ljetni Kup pa triba izvid učinit. ;)
Pozdravija te...ha ha

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 01, 2016 8:05 pm

Šta će jadničak, ostalo mu je još jedino, da ka i pri rata, zove u eteru nepostojeće stanice ! I to uči i podučava dicu ! Moš mislit šta će uz njega naučit !

Dosta ti je vidit u službene dokumente HRS-a i ZTK da je adresa kluba na adresi njegovog stana na Ravnim njivama ! Je li triba šta još dodat, oli oduzet ? Sve je učinija po PS-u !

U zadnjih 15 godin nisan dobija jednu jedinu QSL-ku od njihovog kluba, i članova istog, iako san sve uredno posla prvi. To tako triba, je li, da stariji pošalje prvi ?
Čak mi i oni komiški muzuvir, isto njihov član, nije odgovorija ni na direkt ! Skupo bi ga došla marka... Sad će se pravdat da je u penšjunu, mala penzija, nema se, ne može se...

I to mi je vajni uzdanički klub. Za popizdit.

P.S. Nemoj mi kontra Pavišića, sad je na sto muka, obeća je novinarima da će, poslin obrade žalbi, njegov klub bit na prvo misto, a ono lega šoto... Parole, parole, parole...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 02, 2016 8:25 am

Eno drug Goran vadi drugu Pavišiću mast, ali na slamku. Tako i treba. Disidenti su uvik bili jači od komunjara. Povijest KP SSSR-a nas uči o tome !

Očekuje se aktivnost barba Nijemaca sa Vidove gore. To, ako tuku večeras, pa ne budu u korotu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 02, 2016 8:43 am

ISTI SU, JEDAN I DRUGI I TREĆI.IZ ISTE UČIONICE JE TO IZMIGOLJILO. :o PA DRUGOVI SU JEDAN DRUGOGA NA GOLI OTOK SLALI,OLI SI ZABORAVIJA.POGLEDAJ ZADNJU EPIZODU "DUGE MRAČNE NOĆI".REVOLUCIJA JEDE SVOJU DICU.UVIK!
DI NEMA BOGA NEMA NI SRIĆE.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 02, 2016 8:54 am

U nas je bilo ratno primirje, kad su se Česi i Slovaci mirno razveli. Mi, još po prvim crtama smo slušali da to nije normalno ! Kad se pričalo o Slovencima, kružija je vic da jebo zemlju u kojoj je rat traja sedam dana !

Svi UDBA-ši, špije, profesionalci i amateri, moraju imat "svoga" Srbina, "svoga" Rvata, "svoga" komunjaru, "svoga" druga Nepoćudnog, jer samo tako opravdava svoje poslanje, svoj zadatak, svoju (ne)zasluženu (nemalu) mirovinu... O svom se štićeniku "stara", obilazi ga, idu skupa na kavu, na pivu, familije in idu skupa na izlet, prava hrvatska topla priča...

Ima san ga pri rata, ima san ga i u ratu, i poraću, njemu (beneficirani) staž, meni mir, svakome što je tražio.

Zar ti misliš da je drug Gogo bez veze doša u RK Brač ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 02, 2016 8:56 am

Vidim CBM osvojia prvo i drugo misto u zadnjem UKV kontestu.U snažnoj konkurenciji :D Kapnut će Maja koji šolad. ;)
A ovaj vikend će opet bit prilike jerbo je HR ljetni Kup,neki ga nazivaju Tesla Memorijal.
Ako bude dobar plasman past će i za njega koja kunica.Sve prema zaslugama.BTW,u njih barenko nema falših tečajeva. :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 02, 2016 9:10 am

Ma neka rade šta ih je volja, sa srićon in bilo...

Ono šta meni bode oči je furbarija kako su mislili osvojit prvo misto u HRKljušu na račun propozicija. Računica je bila jednostavna, osrednji učinci pojedinaca, ali sedam postaja, pa se to (zahvaljujući propozicijama, koje su takve, kakve su) množi, i ide se na visoki plasman.

E, ali strategija odlikaša sa Muzila je nadjačala banjičku strategiju ; nisu u startu imali šanse.

A šta ti pišeš o kvaliteti samog natjecanja, slažem se, u cijelosti, neš ti, 4 puta po pol ure, "jak" contest !
U bivšoj državi je tako nešto bija Kup Narodne odbrane, četiri perioda, ukoliko se dobro sićan, po dvi ure svaki, pa smo se svi sprdali s tin.
Ljestvica je bila podignuta vrlo visoko, svi smo mi radili u WW takmičenjima po 48 uri, bez spanja, bez kompjutera, sve ručno, bez pustih filtera i pojačala, jedan period operator, drugi period si loger, i , nakon svega sve oborit, složit, transportirat, donit u klub, posložit...

Ali, za ove koji su glasali da ne triba telegrafija, za njih je i 4 perioda po pol ure puno ! Najrađe bi oni to odradili mobitelon, ako se drugačije ne dogovore.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 02, 2016 10:25 am

Vidit ćemo koliko dugo će trajat ta ljubav u RK Brač. ;)
Nadam se da kod njih neće bit copy paste kao u onom drugom RK. :lol:
A znaš da mora bit jedan oficir za vezu.. :lol: :lol: sve ti je jasno.
Ne da ih poznajem,nego više znam kad spavam nego većina njih dok su budni.Imam ja njihove profile u memoriji ali ne na hard-u. ;)
I jaaaaako uski filter. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 03, 2016 7:03 am

Boga ti draga Reni, priskačeš postove, ne vidiš sve, kupi nove očale.
Lipo san, ne tako davno, pisa da mi je čovik iz RK Šibenik javno, na viškom R2, reka, da cila Dalmacija sluša, da in se njihova korenika, drug Gogo nudija, ali da su mu uskratili odgovor.
Po dalmatinski, odkantali su ga.
Tamo je i Alen, ni on mu nije po guštu.
Znači, mora je posegnit za mladenačkim i profesionalnim (to si mudro zapazija) žnorama, da bi se negdi usidrija. Istina Bog, ni taj brak iz interesa neće dugo durat, ali on je navika, minja matične klubove, ka ciganin konje.
Ono šta meni , ka diplomiranom ekonomistu u mirovini, nije drago, di god dođe, firma ide u stečaj ; od Komiže, do RK Rika!
A da ga je, za prominu, poslat u HDZ ?
Ne bi moga ni tamo, tamo je drug Laureat, šta radi nepostojeće veze, nisu njih dva mogli skupa ni u CBM-u, nije teško zaključiti zašto, dva velika ega, na brvnu.
I obadva otišli iz istog kluba pod nerazjašnjenim hardverskim okolnostima.
I onda se pitamo kako to da ovi šta su se nakrali u mome klubu otiđoše u RK Marjan ? To se neuki pitaju, znalci znaju, kako i zašto. Čak među njima ima i onih koji su bili u zatvoru.
Ima i onih šta su prodavali ispite, i puuuuuuno prije WiFi euforije.
Što reče drug Džugašvili, ima sve napismeno.

Tako i treba, koj kurac ih je tero da opismene neuki narod, sad im se to razbiva o glavu...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 03, 2016 9:00 am

Ništa nije slučajno pa tako ni njihov odlazak iz Marjana.Ni ja nisam nakon pustih godin slučajno otiša.A znam o svemu što pričaš pa gotovo sve!
Kako pok.Boris Dvornik govori u pismi Hrvatski kraljevi " I to nam kažu a u meni kliče,lažu..jer ja znam što je bilo i kako je bilo". Ne može mene niko žedna priko vode.Može me ev.jedan put zahebat ali onda mu ide križ od dva metra.To su sve komunjare,udbaši,antikristi,lupeži,neki i ratni profiteri,šljam,sitne prodane duše,prevrtljivci,mutikaše,RA diletanti.. i na kraju ko njih jebe.Metimo kazat... :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK