Ti bi mora znat, da pažljivije čitaš, da san ja, prije par mjeseci, ovdje napisa lokaciju tvoje kuće, shodno "razgovorniku Bloka", znači, svi su dokumenti kod mene, jer je to vlasništvo kluba kojem, zbog više sile, ja čuvam arhivu. Osim toga mi je Zlatko dao još neke dokumente iz sustava Blok, prije 6 mjeseci, tako da imamo vjerno rekonstruiran sustav !
Zlu ne trebalo, no baš zbog te riječi "zlu" neću ništa objavljivat, iz potrebe zaštite integriteta sudionika.
Vidiš kako nikad nisam na ovom forumu objavio ime mog načelnika veze iz 114. br. HV, a koji je bio aktivan član tvog kluba, ali nije bio u sustavu Blok-a angažiran po nijednom pitanju.
Raznorazne ugroze, počev od onih strašnih, kao nočas u Španjolskoj, nadalje, zahtijevaju da se neke stvari ne publiciraju javno, i, bolje da je tako, i neka tako ostane.
Ja bi i danas, da zatreba, rađe iša pod zapovijed istih ljudi iz 91', nego ovih danas.
Pametnima dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja