Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Aug 02, 2017 3:04 pm

A čuj na proslavu te žene neće doć ali hoće oni sa nezasluženim mirovinama.Popit pivo! :D Uvik ista priča.
A BROD TONE,TONE ..SVE BRŽE.JOŠ MALO I ZVAT ĆE SE HRVATSKA PODMORNICA. :(

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 02, 2017 3:39 pm

Zovu me , odmah po objavi posta, dvoje Imoćana, ljudi čitaju i ovaj forum. U odijeljenim razgovorima mi pričaju, navlas isto, peradarnik, Imota , Trimot, sve namjerno uništene firme u tom kraju. Mole me da ne spominjem njihova imena, jer su im žene tamo radile, jedan je bio umirovljeni policajac, drugi umirovljeni branitelj. Na kraju mi jedan od njih dva reče da napišem da su inicijativu i znatne novce za POČETAK rada tih ugaslih firmi dali vrijedni imotski gastarbeiteri, ali ko to sada zarezuje, i spominje...
Pojija vuk magare, skupa s kožon i papcima !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 02, 2017 9:26 pm

E moj Koki...nije pojia vuk magare nego će i nas !
Meni se čini da to još premalo ljudi vidi,nažalost. :(
Posli bi moglo bit kasno.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 03, 2017 7:52 am

Posebno me je naljutilo što je KGK "obećala" brzu cestu Imotski-Zagvozd, te da će Imotski postat hrvatska Provansa ! Koliko nemogućih obećanja u jednoj jedinoj rečenici. Ko da sada slušam pok. Šimu Đodana, uživo, 1990.g. , kad je na skupu u Kaštelima vika : Hrvatska lisnica u hrvatskom džepu ! Šime Đodan, nikad prodan, za mnoge nezgodan !

Još iz doba socijalizma, imotsku krajinu su pohodili političari, i samo obećavali. Ništa se, ništa, prominilo nije.

Bliži se sinjska Alka. Sad će se svi političari sjatit u Sinj, obećavat, gostit se po alkarskim i inim sinjskim dvorima. Jesi li primjetija, kako se približava Alka, da su zamukle priče o elektrani u Hrvacama, jer su svi mediji pisali o sprezi aktuelne vlasti s vodstvom firme koja ima namjeru to radit.

Ako nam unište Cetinu, možemo jedino selit na Mars. Misliš da te kratkovidne političare to briga ? Oni su (već) uzeli svoju proviziju, i ostavili goloruki narod Cetinske krajine, da se, baš kao i 91', sam bori s gorim neprijateljem od četnika, s onima koji hoće uništiti jedino što još vrijedi u tom kraju, čista priroda i izvrsna voda.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 03, 2017 9:07 am

A kako san moga jučer na Vijestima ne čut i ne vidit i ne propišat od smija na tu njeznu nebulozu.Ona će na golom kršu,kamenu napravit HR Provansu.Znam da je žensko,znam da je plavuša ali ipak je ovo malo previše za Predsjednicu države. :roll: Ima gafova više od Busha Jr.koji je bija luckast i ovoga Trumpavog zajedno.Zaista je sramota ko se sve bavi visokom politikom i još veća sramota za one koji im daju glasove.Mada je moj stav da ti naši glasovi ne utjeću na rezultate izbora,jer su svi do jednoga namješteni. :( Omraženi Winston Churchill je svom narodu 1940 obeća tri stvari: Krv,znoj i suze.A slušaj što Predsjednica obećava narodu Imotske Krajine! A tamo sve živo pozatvaralo.Da tamo živim nema šanse da bi otiša na taj skup.Pa tim činom bi sam sebe omalovažija.Sam sebe bi jeba u mozak. :x
A o porezu na nekretnine pišem ja i sad je na Indexu Petrina napisa šta misli.A taj porez zajedno sa svim ostalim će nas razjebat za vike vikova. :x
I svi u PM šute,ispunjavaju onaj papit ća su nam ga poslali za prijavit što posjedujemo.I zamisli laži..da će ta lova bit za dobrobit lokalne zajednice!? A dobro znamo da tome neće biti tako.Ako bude na dobrobit zajednice, javno ću isprid zgrade Sabora i Vlade okinut oni što mi triba a to je KURAC !
Ma ko vam više išta viruje bando lopovsko-uhljebnička :?: :!: :x :evil: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 03, 2017 9:25 am

Jedinu stvar što su političari obećavali Imotskom, zadnjih 7-8 godina je bio - novi zatvor ! Ni to nisu bili u stanju ispoštovat, i odradit.

A što se tiče Imockoga i Provanse, usporedba je ko Bog i šeširđija, baš je našla šta će uspoređivat, za popizdit ! Ide je...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 03, 2017 9:30 am

Ma sve su to marionete.Nema tamo čovika koji samostalno razmišlja svojon glavon.Prodane duše :!: :x
A sam znaš di one završe.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 04, 2017 3:38 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/alko ... 86571.aspx

Čitan tekst, je, baš ovi šta idu u Knin i Slunj će izbjegavat alkohol, ko da ih sad vidim, red žuje, red karlovačke, red rakije, pa kreće betoniranje iz početka...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 05, 2017 9:23 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dana ... 86682.aspx

Ko će spominjat radioamatere, učesnike Oluje, ako ne član našeg kluba 9A1AKL !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 05, 2017 12:25 pm

Na kninskom Trgu dr. Ante Starčevića, gdje je jutros bilo iznimno vruće, bilo je primjetno manje građana nego proteklih godina.

A ko će in doć ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK