Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Tue Jan 02, 2018 5:49 pm

Član HRS-a mora imati maticu. Ako je u "običnom" klubu, on mu je MATIČNI. Ako plaća direktno HRS-u, onda mu je HRS MATICA, tj. "glumi" klub. Dosta ljudi je, u proteklih 12 godina pitalo može li direktno plaćati, tko mu onda šalje QSL-ke, i tko ga predstavlja ? Oni s kojima sam ja razgovarao, još čekaju odgovor !

Ali , to nije sve ! Zamisli čovik sa Lastova plaća direktno HRS-u. HRS je u obvezi da mu dostavi 2 do 4 puta godišnje QSL-ke. On HRS-u 100 kuna, moj klub 1.000, i jednako dobiju puta !
Baš kao u Isusovoj prispodobi o radnicima u vinogradu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 8:28 am

Počima Snježna kraljica, jedan od većih zagrebačkih Obrovaca. Naši, startni brojevi od 66, naviše. Sve je jasno. Nešto kao naši natjecatelji u ARG-u, kad idu vanka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 9:31 am

SVE ĆE TO "PURGERI" PLATITI. ;) :roll: :o :?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 2:20 pm

http://www.index.hr/sport/clanak/live-s ... 17113.aspx

Koki lud, a...? Koki prosvira, PTSP...? Fala dragom Bogu, vidim jasnije nego prije 50 godina. Drago mi je da su i moji Purgeri progledali.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 3:01 pm

Trpaju lovu u džepove,eto što.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 3:09 pm

To ti je isto ka i bolski WTA turnir. Već su jučer počeli na bolskim web stranicama vabit goste, jer in lani nije bija niko ! Činili su šta i Rusi, u socijalizmu, govorili personalu hotela da ide gledat, jer mištani, i ostala braška mista nisu pizde, znaju da to više nema veze sa Bračon, Bolon, i Hrvatskom. Samo trpanje privatnih džepova, pogodija si u sridu, ka da je Gorde iz Sinja, a ne iz Supetra ! ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 3:19 pm

Bija san dva puta na Bol WTA prvu,drugu godinu.Tada je to bilo ono,jako koliko takav turnir može biti.Bila je ona iz Makarske,koliko se sićam.
Sad je to sve kruha i igara.Isto ka i rukomet,balun.Evo ide uskoro Eurobsko Prvenstvo u handball-u,prva tekma protim drinjana i moravaca u Splitu.Nedaj Bože da dobiju tu utakmicu,bilo bi mrtvih. :? :o
Koliko tko prati taj handball van ovih Prvenstava koji su svake godine? U kojem postotku naše Hrvatice i Hrvati pohode na tekme bilo kojeg kluba?
Ja smatram vrlo malo.Isto tako i skijanje.
A obrovac dvoranu Spaladium koja inače zjapi prazna triba barem sad napunit a? ;) Koje smo mi ovce! :evil:

MALO KRUHA I IGARA I HRVAT MIRAN KA BUBICA ! SVE U TRI P.M. IŠLO :!: :!: :!: :x :evil: :twisted:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 3:56 pm

Ja se spominjen, jer san bolski teniski stadion gradio i bio interni nadzor, kako je onda bilo, a kako sada. Dolazile su cile familije, tri generacije, u istom prijevoznom sredstvu, na mečeve, a za finale se prodavale karte po švercu, nešto ka Beton, ili Miće, prid splitskin kinima, davno pri rata... ;)
Sada je sprega kapitala, ali osobno, ja tebi, ti meni. Usput , malo zajebi ministarstvo, malo Općinu, i to je to. Sve se slije u privatne žepe. Kapital društveni, zarada privatna, već viđeno, a...?

Rukomet se nikad nije gleda masovno, ni u Splitu, ka najsportskijen gradu u Jugoslaviji. Zato, jer nije Jakša Miličić bija pizda, nego pametan čovik, rukometno igralište na Balkansku ulicu ima sjedećih mista primjereno interesu, od pri rata. Sad je 10 puta manji.

Ovu "euforiju" s rukometnim prvenstvima, i građenjem dvorana, koje će nan pra-pra unuci otplaćivat, je proizvod građevinske mafije, u sprezi s nekima iz visoke politike. Svak se namirija, banke stvarni vlasnici, a dugove vraćaju gradovi, čitaj , rvaski, latinica, porezni obveznici tih gradova. Bio sam jedan od malobrojnih koji je javno bio protiv, svako par večeri san prima verbalne prijetnje, dahćanje, vrijeđanje... Svi su ti na platnom spisku tih istih građevinskih lobija... Ako pratiš novine, moga si vidit da grad Split nije tija potpisat ugovor o održavanju ovih mečeva do prije misec dan, onda je gradonačelniku doša befel iz Središnjice, potpisalo se, ali, bojim se da će tuđe gušte (opet) platit splitski porezni obveznici.

To ti je ka kad se kurče čelnici Hajduka da su sve izmirili Gradu, i da posluju pozitivno ! To ti je ka da se kurba iz Đardina proglasi divicon, većom od Ivane Orleanske ! Nepostojeće radove, održavanja i investicije , koje je platija grad, oni prebili sa gradon ka da su platili oni, a goli ka crkveni miš ! I oni to "prodaju" pučanstvu, raja pije, bez mineralne, a meni se riga... Jer lažu...

Bazene na Poljudu njanci ne spominjen, koliki je to Obrovac, na čekanju...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 4:09 pm

Obrovac do Obrovca.Bez glinice. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 6:32 pm

"Istina je da djeluje prazno, ali to je i za očekivati, pogotovo kada nema domaćih skijaša koji mogu napraviti nešto veliko. Ne zabrinjavam se, mislim da će na sutrašnjoj muškoj utrci biti puno ljudi."

Meni nije jasno kako Ivicu Kostelića nije sram ovo izjavit ? Lako je tuđin kurcen tuć po drači, izvadi brajo svoga, pa udri, muški... Miljuni se bacaju u vjetar za zadovoljštinu vrlo uskog kruga...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK