Ja se spominjen, jer san bolski teniski stadion gradio i bio interni nadzor, kako je onda bilo, a kako sada. Dolazile su cile familije, tri generacije, u istom prijevoznom sredstvu, na mečeve, a za finale se prodavale karte po švercu, nešto ka Beton, ili Miće, prid splitskin kinima, davno pri rata...
Sada je sprega kapitala, ali osobno, ja tebi, ti meni. Usput , malo zajebi ministarstvo, malo Općinu, i to je to. Sve se slije u privatne žepe. Kapital društveni, zarada privatna, već viđeno, a...?
Rukomet se nikad nije gleda masovno, ni u Splitu, ka najsportskijen gradu u Jugoslaviji. Zato, jer nije Jakša Miličić bija pizda, nego pametan čovik, rukometno igralište na Balkansku ulicu ima sjedećih mista primjereno interesu, od pri rata. Sad je 10 puta manji.
Ovu "euforiju" s rukometnim prvenstvima, i građenjem dvorana, koje će nan pra-pra unuci otplaćivat, je proizvod građevinske mafije, u sprezi s nekima iz visoke politike. Svak se namirija, banke stvarni vlasnici, a dugove vraćaju gradovi, čitaj , rvaski, latinica, porezni obveznici tih gradova. Bio sam jedan od malobrojnih koji je javno bio protiv, svako par večeri san prima verbalne prijetnje, dahćanje, vrijeđanje... Svi su ti na platnom spisku tih istih građevinskih lobija... Ako pratiš novine, moga si vidit da grad Split nije tija potpisat ugovor o održavanju ovih mečeva do prije misec dan, onda je gradonačelniku doša befel iz Središnjice, potpisalo se, ali, bojim se da će tuđe gušte (opet) platit splitski porezni obveznici.
To ti je ka kad se kurče čelnici Hajduka da su sve izmirili Gradu, i da posluju pozitivno ! To ti je ka da se kurba iz Đardina proglasi divicon, većom od Ivane Orleanske ! Nepostojeće radove, održavanja i investicije , koje je platija grad, oni prebili sa gradon ka da su platili oni, a goli ka crkveni miš ! I oni to "prodaju" pučanstvu, raja pije, bez mineralne, a meni se riga... Jer lažu...
Bazene na Poljudu njanci ne spominjen, koliki je to Obrovac, na čekanju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja