Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Thu Oct 12, 2017 8:55 am

http://www.njuskalo.hr/radioamaterske-a ... s-23690539

Tek sam maloprije vidio ovaj Viktorov oglas na njuskalo.hr , i , naravno, zavarija san od smija... Ne na oglas, nego na jednu riječ u njemu, "ŽENU" ! Ta rič otvara sto pitanja, prvo je , koja je to profuknjača koja vridi samo 200 kuna ?
Da ne kažem riječi one superpopularne pjesme, od prije rata : Život teče, život brzo prolazi, poslije svake žene, gora dolazi.....

Završio bi jednom poznatom rečenicom, koju san naučija ka mali : Od tuđe žene, i tuđih para, nikakve koristi ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 15, 2017 3:13 pm

Jučer , u Kupu Jadrana, svi ovi šta se ne javljaju, a QSL-ke ne šalju nikako, zovu za vezu (iz mog, atraktivnog, množitelja). Od Alena, nadalje.
Ja se njima javio, dao im množitelj, nisam ja Tom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Oct 17, 2017 2:14 am

Javio sam se i Perici u KJ i umisto zahvale dobio opasku.Kaže da se vratio iz Australije iako sam ja htio da tamo ostane? Eto Pero, Bože povedi mene doli kad opet budeš iša,ja ću umisto tebe ostat.Pojma nemaš koju bi mi uslugu učinija i izvuka me iz ove vukojebine od kolonije.Ja tebi želim sve najbolje a ti tako? :(

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Nov 05, 2017 11:45 am

U moru loših vijesti, jedna dobra.
Slušam , neki dan, u pile up-ovima , 9A1CMC, danas ga vidim spotiranog, znači, šta, radi se. Pođem na qrz.com , tamo su stavili spisak od 10 operatora !
Osvježeno prošli mjesec. Svaka čast.
To je posal, a ne prijavljena 2 (hrvatski, latinica : DVA) člana, zadnjih godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 06, 2017 7:01 am

Za 11 dana, 10 godine od pada Bastille, oću reć svrgavanja Pere, i njegove klike. Nažalost, potvrdila se poslovica, "Sjaši Kurta, da ujaši Murta". Još više, svaki dan, u svakom pogledu, nazadujemo.
A papir sve trpi, baš kao i prostor internetskih bespuća, sve uspjeh do uspjeha...

Nisu u stanju složiti spisak plaćenih članarina u tekućoj godini, s naznakom pripadnosti matičnom klubu, što zahtijevamo 10 godina.
Ili, možda, jesu, ali im takvo objavljivanje ne ide u prilog, jer bi "isplivale" mrtve duše, i višekratna uporaba istih osoba u različitim klubovima, a sve poradi "štelanja" glasačke mašine, tj. broja zastupnika po pojedinoj članici-klubu ?

U studenom smo, a zastupnici nisu dobili prijedlog proračuna i plana aktivnosti za 2018.g. ! Već viđeno, zadnjih desetak godina.
Onda će nam, kao i na prošloj skupštini, nemušta osoba, kao što uradi Puki, kazati da je on to napravio i poslao na HZTK jer je bilo vrijeme ! Zato promoviraju i koriste alkohol na skupštini, da bi polutrijezni zastupnici dizali ruke, za što oni zažele, samo da što prije svrši.
I da se ode do prve birtije.

Alkotest na ulazu u Dalmatinsku 12, to je jedino rješenje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 06, 2017 10:06 am

Blago meni kad se ovo toliko čita, da, netom sam objavio prijašnji post, zovu me iz unutrašnjosti, veliju : Koki, Hlebinac jedan, zaludu ti pjeniš nad nelegalnim i amoralnim mehanizmom izbora zastupnika skupštine, oni su svoje zacrtali i odradili. Jedino im je bilo bitno da odabrani broj državotvornih i uzdaničkih klubova, u baznoj, 2015.g. ima više od 31 člana, te da imaju od te članice dva glasa !
Sve drugo je njima nevažno, jer su postigli svoj cilj. 2015.g. im je bila važna, jer su s njom, kao baznom, osigurali dovoljan broj ruku, za period 2016.-2020. !!! To te ja pitam.

Kaštilac, Bjelovar, Daruvar, Đakovo, Karlovac, Ludbreg, Novi Marof, Osijek, Rijeka, Sisak, Marjan, Vukovar, Zabok.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 09, 2017 4:01 pm

Jutros je bio dan posvećen Majci božjoj, posjet Mariji Bistrici, kao i uvijek kad se dođe u Zagorje, nazočnost misi, i molitva za potrebite.

Ne mogu se ne podsjetiti , na ovom svetom mjestu, "drugova", koji su, po "zadatku" ometali "komunikaciju mantijaša", na CB bandu, kad je bio Marijanski kongres. Ljudi su , većinom, zaboravni, zaboravljaju što je bilo prije DR-a, sad su to sve uvaženi "veliki Rvati", a ne UDBA-ši na zadatku, sve amater do amatera. Srećom po povijest, ima se sve zabilježeno, snimljeno, izjava pokajnika...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 12, 2017 6:33 pm

Nije dobro. Prekjučer ja obilazim Zabok, velika piva u kafiću, 12 kuna, pa kak da budu trezni ? Još RK prekputa Vatrogasnog doma ! Tam se navek dobro tancalo i pilo. Tako je i drug Laureat naučija pit u Kaštilima, pa onda to svoje "znanje" prenosija mlađima, a i starijima, od Mosora, do Kraljevice.
Vratim se u Donju Stubicu, jučer pred mojim hotelom strašan sudar osobnog auta i autobusa. Za pretpostaviti je da je vozač na Martinje bio pod Pepsi colom ?
Ništa, sinoć , frend i ja u metropoli , samo po jednu Staropramen, da se ne zgubi navada...

Ah da, ne pozabim, Hrle, kvad im je na krovu kuće u kojoj je radio klub. Imaš stare podatke ;) .
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 17, 2017 3:29 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 21, 2017 4:03 pm

Danas je blagdan Gospe od zdravlja.
Svim potrebitim njezina zagovora na tu nakanu želimo da im se molbe usliše.
Za ostale, mi molimo.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK