Ja san sa jučerašnjin danon kuntenat. Vidija san u log-u Hearda da su prijatelji Laureata ispravili svoju grešku od nikidan kad su kucali broj 5, umisto 3 u znaku. Sad su mu 3 veze u LOG-u, to mu je za CV.
Di mu je linear, tu je i on, ka da ga je on radija.
Zadnje šta san ga sluša je bilo davno pri rata, kada je radija falše veze sa Kinom, iz CBM-a, i mislija da zajebaje mene, i ostale u Splitu.
Sluša san ga i u Kraljevici, na današnji dan, kad je, potpomognut kaštelanskin vinon, šta ga je sam donija u PVC kanistru, urla do zore, sa svojim istomišljenicima.
Da li su slavili boga Bachusa, ili 10. travnja, to samo on i oni znaju.
Bitno je da su recepciji rekli da smo to bučili Mihovil 9A2VQ i ja, koji smo odnili bocu vina u sobu, i ćakulali tri dila noći, niko nas nije vidija ni čuja.
Zato, iduće godine, opet u Kraljevici, gren rezervirat sobu u tome istome otelu, Kraljevica se zove, vele, nema , sve zauzeto.
Ovi šta mu radi veze sa Heardom doša na dan održavanja, ima soba koliko očeš, i on uzeja sobu bez problema.
Mihovil i ja otišli u privatan smještaj, ne na putni nalog, ka oni, nego iz svoga žepa, bilo nan je odlično ; od tada je prošlo 7 godina, još nan se gazdarica lipo javi.
Sve dođe na svoje, uvik ja to govorin, samo, triba poživit za to doživit.
Ima još, samo prišin, gren na misu, poslin je jedna 9AFF aktivacija, valjda ću ovi put bit u log-u...