Nemoj to naglas jer će te proglasit rasistom i fobom ka i mene!
Hajduk pa opet Hajduk.
Niko više ne spominje posrnulog TROSTRUKOG PRVAKA EUROPE KK SPLIT ! Halooo!
6(ŠEST) milijuna kuna je jučer sletilo na Poljud.A dajte in još šest kad ste munjeni.
Ali Hajduk je uz Sv.Duju i Marjan,Palaču BREND Grada Splita.Svetinja.Ni Majka Božja mu nije ravna.Za njega se živi,ne navija.
Od njega se očekuje da bude ne Prvak ove tvorevine već i Svita.Koje sve nebuloze čovik može čut.
Onda dekor,drukanje,bacanje bengalki da se još bolje potvrdi da smo na Balkanu.Možda sinoć nije bilo toga ali biti će već na slijedećoj utakmici u nedilju.A na onaj gol ća ga je Stipica popija bez mineralne,neznam bili se smija ili plaka.Znam,i da ga niie popija isto bi bilo jer Everton niti jedna momčad u RH ne može proć.Da je igran vaterpolo igrali bi ukolo s njima i bilo bi zajebancije.Ali uskoro opet prodaju neke igrače

Pa s kojim će igračima igrat i MNL?Da privedem kraju.
Doli idem samo po službenoj dužnosti a i to nisam dugo.A kad moram pokušavam se izvuć na sve moguće načine.
I sad nakon svega napisanog neupućeni čitatelj će možda zaključit da ne volim Hajduka.WRONG
Volim ga ali ne ovakvog.Opljačkanog,devestiranog,pomalo i smiješnog.Sinoć je sve ono Koki bilo na silu,moraš priznat.Momak je da prekrasan gol ali mu je kolega golman i popija jedan pacerski na koji sam se i nasmija.Nažalost.Od Hajduka još dugo ne možemo očekivat neke bolje rezultate.Ovo je smijurija od ekipe.Odprilike ka i Vlada.
9A6R
2600