by 9a2jg » Fri Jun 29, 2018 10:15 am
Meni je sin uplaćiva sebi u drugi i treći stup, ja san mu prvi dan reka da je to pušana, i da će ih država zavidat za lovu. Kako god san reka onda, sad se objelodanilo. Državi fali love za redovne, postojeće, mirovine, i onda joj je valjda "najnormalnije" bilo apcigovat štednju građana za mirovine. Dobro upućeni iz metropole me uvjeravaju da te love već odavno nema, nego da su se tek sada sitili da to obznane puku, koji su ovce, koje vode nesavjesni pastiri.
Zato su novinski stupci puni Rusije, nogometa, 46% vlasnosti u Agrokoru, ubijenog britanskog dilera na Zrču, svega ima, samo ne objasnit narodu di je lova.
Ljudi slabijeg sjećanja se ne sjećaju da smo iz Jugoslavije, u neovisnu Hrvatsku unijeli (pre)pune mirovinske fondove, koji su volšebno isparili, a za sve in je bija "kriv" rat. Najlakše tako...
Da rezimiram, nas, ovce, koji smo preko 40 godina punili mirovinske fondove, ošišali braća, po ko zna koji put...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja