Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Sun Oct 30, 2016 2:47 pm

i on vodi svoje divizije....

Da je Jozo čeka diviziju, on bi bija zagnjojia u Drvaru. Sreća njegova da su 18 km dalje bili dijelovi šeste ličke brigade, koji su forsiranim maršem, i trčeći, samo s lakim naoružanjem odbili njemačku elitnu padobransku desantnu bojnu, koja je bila napravila mostobran na drvarskom groblju. Zgodno za mnoge, nisu ih poslin morali puno primištat.

A ti si završija Banjicu, znaš kakva je pokretljivost divizije, ka puža golaća, dok se ne ispišu sve naredbe, i svakome oficiru ne objasni (nacrta) šta mu je za radit. Zato, u onoj "glupoj" JNA, nijedan viši čin nije ima pokaznu vježbu za visoki čin na brigadi, nego na diviziji !

P.S. Sad će opet drug Goran da san ja bija u JNA.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 30, 2016 2:58 pm

Sad je meni jasno zašto postoje "štabska dokumenta"...A di je vod u obrani,vod u napadu..osnov svega! ;)
Nikidan sam kolegama na S19 spomenija MŠK. :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 30, 2016 4:14 pm

I ti kasno pališ, ali, bolje ikad , nego nikad....... ;)

U zadnjih misec dana, dvojica su mi (trenutno) neaktivnih licenciranih RA, u odvojenim razgovorima, rekli identičnu rečenicu, citiram, "da ih zovu banjičari iz RK Marjan, da dođu doli, i da se reaktiviraju"!

Ne triban ti pisat imena, poznaješ ih, samo su pinku stariji od tebe... Ne triban, valjda, pisat da su i oni završili ŠRO veze na Banjici, to se razumi, samo po sebi ! ;)

Majke ti Božje, počeli su se kupit na jarpu, ka Šiptari na most kraj Pazara...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 11:26 am

Pismeno sam tražio, od Stručne službe HRS-a dvije stvari, da nam pojasne da li su poslali materijale za skupštinu i redovnom poštom, ili se svak mora sam brinuti za tiskanje svih priloga, i da li postoji spisak plaćenih članarina za 2015.g. po imenima i radioklubovima, i da li ga predstavnici klubova u skupštini mogu dobiti.

Možda dobijem odgovore, možda ne.

Možda su drugarice "spajale" dane, možda ne.

Možda skupština i bude legalna, možda ne.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 31, 2016 6:04 pm

Jedan in je "uteka".Znaš i da CIA ima odmetnute,usamljene vukove! :lol: :lol: :lol:
Govori se da je i taj postavljao nezgodna pitanja. ;) :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 6:31 pm

Radno vrime završilo, a ja osta (ka i uvik) uskraćen za odgovor !

Svi viču na socijalizam, ali ovo "spajanje" in je ostalo još od onda !

Dok je nova službenica bila na određeno vrijeme, tajnica je bila na odmoru. Kad se tajnica vratila, službenica išla na odmor. I, da stvar bude sočnija, tajnica predlaže nju IO-u da je primi u stalni radni odnos. I, on je na svojoj zadnjoj sjednici primi.
Ali, redoslijed, po božju, i zakonsku, uopće nije trebao, ni smio, biti takav ! Trebao je biti oglašen novi JAVNI natječaj, sada za radno mjesto na neodređeno vrijeme, na kojega bi se javila i narečena djelatnica sa određenog vremena, napisala molbu, stavila radne ocjene u privitak, i neka nova Komisija za prijem odlučuje, a ne IO.

Ali, ova nezakonita rabota nije jedina u D-12, tako da se oni puno ne uznemiravaju, a članstvo HRS-a spava snom tvrđim od Trnoružice.
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 31, 2016 7:03 pm

Biće tu još svega. Dok oni budu čekali kvorum, mogli bismo otić negdje na fini bakalar na bijelo.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 8:06 pm

U petak san bija u Split, kupit postole, i obidva, u restoranu Pinjur, priko puta KBC Firule, Spinčićeva 2, bakalar na bianco, 50 kuna, 4 fete kruva, kunu i po, natuka san se, do vrja, jedina je "šteta" šta san pija vodu, jer vozim. Zato san porefa, kad san doša doma, na Brač, i parkira.

Inače, aktuelni zastupnici i nisu baš od velike spize, više im leže tekućine, neke od njih se doslovce vadilo iz kafića, kad je bila IS 2007.g. , i kad je trebalo ponoviti glasovanje. Neki od njih su sada mrtvi, pokoj in duši, oni su svoje polokali.

No, simbolike je na pretek. Ova, nastupajuća izborna skupština je samo 5 dana prije one, legendarne, 2007.g. , kad je Markotić zavapio : Samo da ne bude kao na ronilačkoj skupštini ! Oće reć šaketanje, marisana...
Naše mudro (ruko)vodstvo je to otklonilo vrlo jednostavno, potrošilo je unaprid svu lovu, budžetsku i našu, tako da se ljudi nemaju oko čega pokarat !

Ostaje samo stimulacija i jubilarke, profesionalki, kud će suza neg na oko !
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 31, 2016 8:11 pm

Sada ti nece bit markotica.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 8:14 pm

A zaštitare koje su on, i njegova politika, instalirali ? Višekratno sam pitao ko tu koga, i od koga, štiti, nikad nisam dobio odgovor.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK