by 9a2jg » Sun Feb 14, 2016 8:04 pm
Pazi , mi smo svi djeca socijalizma, imamo visoko podignutu ljestvicu morala. Kako sam strog prema sebi, tako sam i prema drugima. Nije se moglo desiti da Mato i Neno ne odgovore na QSL-ku, šta direkt , šta via biro , čak me je Mato par puta "virtuelno" nehoteć posramio, njegova bi QSL-ka via biro došla prije meni, nego moja njemu !
Drug Emir duguje meni dvoznamenkasti broj karata iz IOCA programa, a sve je počelo, tebi dobro znanim događanjima 2006. i 2007.g. Takav , da se mene pita, ne bi mogao voditi taj program, osim ako nije privatni.
E sada, taj program je bio privatni, kao plod akcije par ljudi, među kojima je bio i on, i, odjednom, preko noći, postao HRS-ov, oću reć društveni ! Ja sam dosta čitao i studirao, o nacionalizaciji, kada privatno postane društveno, no ovakav primjer ne postoji u knjigama !
No tu na scenu stupa Milanka, UPS, č.s. Bernardica, koja bi trebala ustvrditi da, kada se staratelj ne brine o usvojenom djetetu, ono se vraća , ili u Centar za socijalni rad, ili pravim roditeljima.
Zna san ja da ćemo mi , na kraju, doć na pokojnoga Nikšu, vinjak Cezar, mačka, Maru, Centar za socijalni rad, i SUP .
Jel ti moran nacrtat da je počelo, i da će završit sa SUP-on. Bjeloglavin, dakako. Zaštićenim, izvan svake sumnje.
Ima još.
.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja