Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Sun Apr 26, 2015 1:34 pm

Točno si napisao, kinjio ga je na svaki, vladajućim "dopušten", način, tako da ga je praktički istjerao !
E sada, on misli da smo mi bedaci, slabog pamćenja, još bržeg zaborava, moš mislit !
Problem nije u njemu, nego u onima koji su ga postavili, i plaćaju ga našim novcima.
Sve u svemu, gadljivo do nebesa.

Vladajući, dajte mu dogodine Teslu za životno djelo. On jest učinio dovoljno sranja za jedan ljudski život !
Onaj koji ga nominira biće da je ka i on, ziher. Zato Puki i krije ime predlagača, za oboje laureata, ka zmija noge.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 12, 2015 5:12 pm

Nešto mi ne ide matematika?!
Koliko je jedna trećina od 109?
Članak 30.

Skupština pravovaljano odlučuje ako je na sjednici više od polovice predstavnika redovitih članova Saveza u Skupštini. Ako Skupština nema kvorum iz prethodnog stavka, redovita Skupština može, nakon 30 minuta čekanja pozvanih članova, početi s radom i donositi pravovaljane odluke ako je nazočna najmanje trećina članova Skupštine. Tijekom rada Skupštine kvorumom se smatra onaj broj zastupnika koji se nalazio na početku rada Skupštine te ga nije moguće smanjivati tijekom rada.
Ad. 2 Izvješće Verifikacijskog povjerenstva Hrvatskoga radioamaterskog
saveza:
Verifikacijsko povjerenstvo u sastavu: Zlatko Matičić, 9A2EU, Gianluca Zaimović, 9A5DGZ i Ljiljana Božak, 9A5BL prikupilo je i razmotrilo evidencijske listiće zastupnika i zamjenika zastupnika. Povjerenstvo je konstatiralo da 89 klubova ima pravo glasa i da delegiraju ukupno 109 zastupnika u Skupštinu Hrvatskoga radioamaterskog saveza. Temeljem popunjenih evidencijskih listića Verifikacijsko povjerenstvo je nakon 30 minuta čekanja konstatiralo da je od ukupnog broja od 109 zastupnika Saveza, nazočno ukupno 35 zastupnika, od toga je zastupnika 31 i 4 zamjenika zastupnika. S obzirom da je utvrđen ukupni broj od 35 nazočnih zastupnika i zamjenika zastupnika u Skupštini Hrvatskoga radioamaterskog saveza
Verifikacijsko povjerenstvo je sukladno Statutu konstatiralo da se Skupština Hrvatskoga radioamaterskog saveza može održati i donositi pravovaljane odluke.

Zar nisi čuo da je u tijeku Pačja škola ? Bar smo je mi imali u čitankama !

Paz' vako :
Jeste čuli djeco, vjerujte , bez šale, otvara se škola, za pačiće male,
svi pačići došli, u klupama stoje, stari patak meto' naočari svoje,
učio ih, učio, od srijede do petka, al' se nisu makli, dalje od početka !

Ništa drugo ne nauči, pačurlija ta, nego što je i prije znala, pa, pa, pa...

Može, i manje bolno, kad vas guze sedam i po godina, što da im kvarimo veselje ?

BTW, ja sam onaj JEDAN koji je bio protiv novog Statuta, tajnice kao likvidatora (grobara, a ne navija za Partizan!) HRS-a, i još kamaru toga !

Problem je jedan, i jedini, niko NEĆE da se udubi u materijale koje je dobio kao RADNE, a tamo sve piše, makar između redaka, ili na reversu !

Sve se mislim, kako tim sjedinama štimaju odnosi u familijama, kad ovo tako stručno otaljavaju ?

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Tue May 12, 2015 5:42 pm

Falili su ljudi, kako možeš tako dilit zastupnike na 1/3 :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a4db » Tue May 12, 2015 11:06 pm

Obrisali su mi post koji se bavio osnovnim računskim operacijama na HRVHF forumu.
Znate ono 109 / 3 je :mrgreen:

A ja fino obrisao korisnički račun.
Zaista nije nužno da se družimo....
Uostalom nema brate mjesta više, od toliko glava zabijenih u pijesak.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed May 13, 2015 6:09 am

33 x 3 = 109 ,sve štima ;D

Prosto pravilo trojno, kvadrat nad hipotenuzom, to zna svako dete, jednak je zbroju kvadrata, nad obe katete. Večernja škola, Antimon.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 21, 2015 2:08 pm

Molim vas, VI koji niste učestvovali u HRK-u da prestanete sa komentarima na ovome forumu. >:(

Štef dragi, što slijedi dalje, ko nije bio u Domovinskom ratu mora ugasiti televizor kad je neka emisija o njemu ?

Gori ste od Staljina i Berije, vezanih u seriju...
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu May 21, 2015 8:34 pm

Ha ha,taj Štef je prava šaljivčina.Tip je smješan do bola.O pameti ne bih ovaj puta,toga nema.I taj bi bio predsjednik.Odlično!Odgovara.Truba od čovjeka za trubu od saveza.Rekao bi moj pok.prijatelj,ne boli svaka.
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat May 30, 2015 8:07 am

Čitam neiscrpni izvor pizdarija, HRS-ov forum. Javija se i Milan. Ništa pametno, ali na to smo navikli.
Stjepan, aka Štef Deverić, opet zabio autogol. Prvi mu je "biser" bio da čovjek ne smije javno izraziti stav jer nije platio članarinu (nastranu činjenica da je može platiti do 31.12. ! ), sada je ustvrdio da ipak postojeća garnitura ne valja, ali da se čeka nova, demokratski izabrana ! Ako je i od Dinamove devetke (ili desetke, ne sjećam se dobro) , previše je !

Naime, on uopće ne komentira činjenicu da nemamo spisak članova po klubovima sa plaćenom članarinom prema HRS-u u 2014.g. , kao osnov za bilo koje računanje broja zastupnika.
Muljaju nas, za naše i društvene pare, i pri tom nastoje da sve izgleda demokratski, i po zakonu, a nije.
Jer, koje (ili, bolje rečeno, čije) vodstvo bi se konstantno oglušivalo na opravdane zahtjeve članstva, i skupštinskih zastupnika o potrebi prezentiranja broja klubova, i članova s plaćenom članarinom ?
Neko tuđe, nenarodno, bez baze, bez potrebe da ikom polažu račune ?
Njih interesira samo jedno, ostati još jedan dan duže na vlasti, pa šta košta da košta. Naših novaca.

Moj Štef, ti si kombinacija mačka koji obilazi oko vruće kaše, i druga Gumenog, koji bi sidija na dvi (ili više) stolice. Ne ide to tako, ili jesi, ili nisi. Il' pukovnik (s pripadajućom mirovinom), il' pokojnik.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 31, 2015 10:18 am

Prepucavanja oko IOCA programa na HRS forumu samo daje ružniju sliku o nama , nego to jesmo. A tako malo treba, dobre volje, razgovora, pružena ruka...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 01, 2015 9:30 am

Bojkot FF projekata je jedan od nacina.

Ja sam uvijek mislio da Martin ima koncesiju na bedastoće. Vidim da komandant Plastična puškica ima podkoncesiju.

Koliko se ljudi meni, ili ja njima, ne sviđa, odradimo vezu, pošaljemo karticu, učestvujemo u nekom programu. Baš je IOCA program iznad osobnih animoziteta, za promociju hrvatskog Jadrana.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK