Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Sat Jan 24, 2015 2:43 pm

Ma kud me pozove PA90IARU, za dišpet, more bit da i on čita ovi forum.
A di su ICOM-i ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 24, 2015 4:16 pm

Pitam se, pitam, zašto ja u e-pošti nalazim obavijest da od 1. veljače do 31. prosinca o.g. rade postaje YO, YP, YQ, YR 90, sa sufiksom IARU ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 26, 2015 11:43 am

Ne znam što se dešava sa distribucijom časopisa.Nisam dobio predzadnji broj časopisa, a ni ovaj zadnji još nije došao.Redovito plaćam članarinu preko Kluba,a časopisa nema.Slijedeće godine neću platiti za časopis, pa ću ga možda onda dobivati(HI).

Ovo sigurno jemenska Al Kaida širi dezinformacije ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 28, 2015 8:46 pm

Kažu, dobro upućeni, da ne znamo imena nominiranih za društvena priznanja (i novce!), zato jer su u D-12 maškare na vlasti !
Šta je onda sa ostalih 11 mjeseci ?
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Jan 30, 2015 11:33 am

Malo teze pomazemo ovih dana jer tehnika steka ali bude nesto :)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Jan 30, 2015 11:59 am

Evo već drugi dan da se ne mogu logirati i pisati ! Jemenci "rade". Ali neka, svako o svom poslu. Šta te ne ubije na mistu, samo te ojača ! no pasaran !
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Feb 01, 2015 6:44 pm

Možda spada ovdje a možda i ne.Čitam opasku da "nismo članovi......CC cluba pa da nas tjeraju da prijavljujemo rezultate za njega".Nažalost,zaj.....sam se jednm prilikom i učlanio se u taj CCC.Čak sam i klub učlanio.Naravno,dok su u njemu dokazane kontest varalice (čitaj 1AA) ne pada mi na pamet svoj ili rezultat kluba prijaviti za TAJ CCC.I tko mi što može?Nitko i ništa :D :D :D :D :D :D :D :D !!!Mogu me (nas) samo izbaciti iz te smješne skupine,udruge ili kluba kako li se već naziva.A ja ću plakati,barem dva dana suze će teći u potocima ;) .Uvijek se govorilo,krao ili ljestve držao isto ti dođe.A da me netko uspoređuje sa tim varalicom i pokazuje listu da sam u istome klubu,tj isti kao i on ne pada mi na pamet.
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Feb 01, 2015 7:15 pm

Prošla godina je ostala upamćena po tome što ga je (narečenog, druga Džugašvilija) moj klupski kolega snimio kako kradu veze, dogovaraju se mobitelom za redni broj, muljaju... Još visi na youtube-u !

E sada, ako većina poštenih hoće, želi i trpi da im osvjedočeni varalica stoji na čelu sekcije, udruge, grupe, ili kako se već nazivaju, to je njihova stvar. Samo time postaju suučesnici, i istomišljenici, makar to i nisu.
To je ona stara spika, da je lopov koji krade, i onaj koji drži vreću.

Ne trebam ni ponavljati da je on jedan od "stupova" režima u D-12. To ne govori ništa o njemu, nego o njima.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Feb 01, 2015 8:41 pm

Dobio sam danas dokument u kojemu je prikazano koje to projekte HRS želi da sufinancira HZTK.
Uvaljeno je opet kukavičje jaje. Dokument je napravljen tako da će HZTK financirati isključivo:
a) Mosor
b) nekoliko ARG natjecanja, među kojima je IO donio samo tako odluku da smo domaćin nekakvog Balkanskog ARG prvenstva (argument je da mi moramo biti domaćin jer jedini dosad nismo bili)
c) putovanja odabranih u inozemstvo.

Molgi smo zatražiti puno više novca za časopis, ali nismo. Zašto?
Za časopis se izdvaja isto koliko i za web. Smiješno? Zašto?

LP,
Denis
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Feb 02, 2015 7:18 am

Vincek, srčeko, nekaj si pozabil.

Da ponovim : Zvjezdano selo je njima, ka i onima u NBA, triple double, prikazuju ga u aktivnostima udruge Zvjezdano selo (voditelj dobio dva puta priznanje i peneze HZTK), ZTK Split (tajnica dobila priznanje i peneze HZTK), voditelj projekta (Laureat, priznanje plus lova), RK Kaštilac (ista meta , isto odstojanje), HRS.
Od tri nastavnika (predavača) tamo, dva su u milosti HZTK (priznanje, plus lova) , za trećega se sprema. Imenjače, kaj smo mi bedaki, pa ne znamo ?

ARG im služi za izlete, kako članova NO-a, do onih kojima je to, a ne radiooperatorstvo, jedina aktivnost. Zbog politike HRS-a, radiooperatori su postali gosti u vlastitom Savezu.

Putni nalozi služe za opravdavanje postojeće politike HRS-a i HZTK-e, od Estonije , do Bugarske, Kosovo i Metohiju (s uzvratom u naše ime ! ) da ne spominjem.
Financiranje mladaca, od 30+, je toliko promašeno da nam se drugi smiju. Toliko o youngsterima.
O Hamsphere-u ne treba trošiti riječi, "promoviraju" ga oni isti koji su putovali po Kosovu i Metohiji, za naše novce, a po nalogu Velikog brata. Šta sve para ne učini od (onih, koji su nekad bili) ljudi ?

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK