Mani pulite

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Mani pulite

Postby 9a6r » Thu Sep 18, 2025 7:08 am

Doša si do Cezara i do Ave Cezare,Saluto Romano..nemoj da te ovi muzuviri ne optuže da imliciraš mjerenja visine kukuruza pod kutem od 120-140 stupnjeva u odnosu na tijelo.Oće Antikristi.Svugdi vide ono šta niko drugi ne vidi.Ko je zapalio žito? Student! Ali niko ga nije vidija da pali. Uvik nađu Pedra za ga obisit.
Čuvaj se Jure mali,da te ne bi ... ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 18, 2025 8:55 am

Vidiš Reni da si bio u pravu ; čim su ljudi počeli iskreno pisat, drug Goran zaključa temu ! Kaže da je to njegovo PRAVO ! A ne plaća članarinu HRS-u ! Dobar kadar s Muzila !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Sep 18, 2025 9:42 am

Ti zaista misliš da se je on SAM toga KLJUČA dositija :mrgreen:
Sve je isto ka i lani...
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Sep 18, 2025 10:28 am

Dvorski, a ne četni, ćata ! Nije ga Mate bez veze tu namistija. Oni su stari ababi. Nije Koki glup, ljukava ljisica... Prvo ga je instalira u RK Brač, s instrukcijama. Ovo je faza 2, ilitiga drugi level. On sada radi, kao nečlan HRS-a, ono isto šta je radija od 2007 do 2010. Zakuha, dijeli okolo svoju pamet, onda kad počme vrit iz lonca, zaključa temu.
Već viđeno, u doba predsjednikovanja Pere , te poslije Mate i Kreše.
Samo, ja uvijek ponavljam onu čuvenu Al Capone-ovu rečenicu : Ko je jednom izda, opet će... Toga je valjda svjestan i Mate? Ali, tko sam ja da ga učim ? Ima godina i pameti.

Zaključiti ću, uvijek i vazda služi sustavu, koji je, da je, na vlasti, poglavito kad treba nekome smjestiti, fabricirati, podmetnuti, falsificirati, davati lažne javne izjave.
Osjetio sam na vlastitoj koži.
Papa Wojtila je rekao, prilikom posjeta Splitu : Budite mi svjedoci ! U ovom slučaju sam JA svjedok, iako nisam bio u JNA !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 19, 2025 3:31 am

Evo još malo podsjećanja iz Matine mini poslanice, neukoj pastvi :
Kao takav, dakako podupire rad svih svojih članica koje ostvaruju temeljne interese, pa tako i različite organizacije događanja koje se održavaju kroz godinu, kao što su: ICC, ZRF, Hamfest Osijek... kao i svakog drugog koje doprinosi općem napretku hrvatskog radioamaterizma.

O svim trima navedenim manifestacijama izrekli smo dovoljno riječi, ocjena i kvalifikacija, da se ne moramo ponavljati. Vrhuška točno zna što ovce misle o tome.

ICC je svijetao primjer radioamaterskog skupa koji su održava u Hrvatskoj. HRS ga je prepoznao kao pozitivnu težnju da se, na jedinstvenom i lako dostupnom mjestu, prenesu znanja, vještine i iskustva rada u natjecanjima ili DXpedicijama. Nitko tamo nikome ne broji krvna zrnca, niti zaviruje u lisnicu pa su po mom mišljenju konstatacije o tobože nekom "elitističkom" okupljanju neprimjerene. Platforma je to fokusirana na tehnološki napredak contestinga kao i neposrednu komunikaciju svih onih koji taj vid bavljenja ovim našim hobijem vole i njeguju. Svima koji to žele dolazak i sudjelovanje je omogućeno pod jednakim uvjetima.

Klasično podmetanje, i zamjena teza. Predobro znamo kako je ICC nastao, organiziran od strane male interesne skupine, s nekim drugim ciljevima. Prve godine je sufinanciran (ili financiran?) diskrecionom (?) odlukom tadašnjeg predsjednika, poslije su ga potiho uvrstili u plan i program HRS-a. Rekli bi naši ljudi, ugurali ga na mala vrata ! Do danas nije zastupnicima u skupštini HRS-a prezentirano koliko je naših novaca ukrcano u taj njihov projekt, po godinama, i sveukupno.

Da postoji demokracija u HRS-u, slobodomisleći bi prelako dokazali pravu smisao i ICC-a, i remote - ludila u Hrvatskoj. Iza jednog i drugog stoji ista grupica, koja, na žalost istinskog radioamaterizma, to hoće progurati kao zvijezdu vodilju koju bi hrvatski amateri trebali slijediti u godinama koje dolaze. Isto je bilo i sa D-starom, i DMR-om ! Zaista nas šačica osoba okupljena u očitu interesnu skupinu drži za budale.

Ponovit ću se. nitko nije Mati dao mandat i prerogative da ide u F-hafen pod sloganom remote-a, u maniri da je to službeni stav i politika HRS-a ! Ni skupština, ni planski dokumenti, iako bi oni htjeli da je tako !

Sprdnja s transparentnošću i demokracijom na HRS forumu je konstanta, zadnjih dvadesetak godina. Neslužbeni je kad članovi zagrebu po površini žabokrečine, a službeni kad Mate piše netočnosti i podmetanja o stvarnim željama i stremljenjima hrvatskih radioamatera. To se zove silovanje demokracije, i zloporaba medija pod kontrolom vladajućih.

Da je Mate nastavio putem prethodnika svjedoči i činjenica da nije omogućeno SVIM članovima HRS-a pristup HRS forumu. Znači, Mate se slaže sa svojim prethodnicima, satrapima demokracije, i promotorima nekih drugih stremljenja, suprotnih interesima članova HRS-a ?

Da zaključim, ovako nasabajle, ipak je petak, turski svetak, nisu hrvatski amateri ovce, a opozicija je uvijek i redovito pametnija od pozicije ! To ONI ne bi trebali smetnuti s uma. Bujrum !
No, ničija nije do zore sjala.
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Sep 19, 2025 7:43 am

Iznenađenje?!
Da, baš.
Kada netko na javnoj razini poziva "sve", da doprinesu revitalizaciji & opstanku.
Sve to, dok na virtualna vrata ne postavi lika, kojem su riječi med ali iza leđa viri virtualni
pendrek, kojega ni da hoće ne može sakriti. :mrgreen:
Ono malo furde na ZRFu govori sve.
Na onaj remote treba dodati AI pa je "misija" završena.
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Fri Sep 19, 2025 8:45 am

Mate je kontinuitet svojih predhodnika.Ne samo onoga sa Ravnih Njiva.Prvi dan san ovdje napisa da će sve ostat isto.Podobnima paswordi i druge pogodnosti a ostalima šipak.E,Mate...usro i ti motku.Da barem QSL -ke šalješ.... :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 19, 2025 8:51 am

Da barem QSL -ke šalješ...

Pa koliko puti moran napisat da još čekan njegovu QSL-ku za QSO lani sa Madeire, ja je posla odma, a ono, alkar Mate u ništa, te imade nula punata ! A nekad je sla...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 19, 2025 9:07 am

Je,nešto je sla.Imam jednu njegovu karticu! Koju san jedva uspija izvuć. Vidiš,tu di je triba bit u kontinuitetu,kao kod slanja kartica,tu je sta.Odavno sam mu to i reka,tako da ništa ne krijem niti je rekla-kazala.Razišli smo se upravo kod kartica.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 20, 2025 6:43 am

Ni ovi sa ZS-a ne šalju ! A kako će slat, kad nisu ni radili veze ? Ja 7 dana sluša, nula bodova ! DXC, nula bodova. Zero - osandeset !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK