by 9a2jg » Mon Mar 09, 2015 3:16 pm
Dakle, nema više "čovek, drug i starešina", niko se ne brine za stanje srca starijih ljudi, poglavito penzionera.
Ja izađoh na parking, ispred kuće, kad ono stoji paketić QSL-ki iz hrvatskog QSL biroa NA ormariću za poštu ! Štipam se za obraze, jeli ovo Fata, ili Morgana ?
Uze ga u ruke, ka sveto otajstvo, gledam da nije fake, nije. Bomba, nije. Kako je Slavko poginuo u Ukrajini, a Mirku se izgubio svaki trag, zaključih da je pošiljka autentična.
Ja ne beštimam često, ali u ovoj prigodi sam izbeštima, od pošćera, do direktora Hrvatske pošte, sve po redu, bližu i daljnju rodbinu, darujući im trpne glagole.
Nije dosta što dobijah , uslugom Hrvatske pošte , jednom, ili dvaput godišnje, nego još treba da mi to izgube, otmu, ili bace, svejedno. Ne jednom sam se žalio, do direktora HP-e, za savijene diplome, izgužvane, ko da ih je Rumenka sažvakala, ali ovo, još nisam doživio.
Za one nevjerne Tome, koji zaista ne vjeruju, prilažem i sličicu, za uspomenu Branku, Deanu, i sličnima, koji bi ti oči iskopali, dokazujući visoku uslugu HP-e.
- Attachments
-

- QSL.jpg (90.87 KiB) Viewed 5083 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja