by 9a2jg » Tue Nov 29, 2016 7:37 am
Na izbornoj skupštini, iza mene je sjedio Emir. Bio je uredno prijavljen za diskusiju, ima je i podsjetnik-šalabahter, kad mu je predsjedavajući ponudio riječ, on je to otklonio. Tom otklonu su prethodile "konzultacije" ispred dvorane, s njegovim istomišljenicima.
Čime su ga ušutkali ? Obećali još zeru crkavice, što mu dadoše HFF klubu, na kapaljku, od bogatog Bandićevog komada ? Nije shvatio da neistomišljenici neće nikad dobiti ništa, jer kolač dijele oni likovi i institucije koje su se nametnule Lovriću i Bandiću, kao "jedine mjerodavne" !
Čitaj, rvaski , latinica : ZARS i 5, uvijek istih osoba !
Dobio sam detaljno izviješće što je sve grad Zagreb financirao (na papiru) u 2016.g. , bolji gljava, od RMZO, do RA i ARG kampova. Bude veselo.
Još mi nisu dostavili podatak čime su začepili usta Tonću Majici ? Neće, valjda, bit stupon, ili, štracon kanavacon ? Ne virujen ? Biće uguralo kakovo rješenje, brajo, od čuvanja službene tajne, nadalje. Za Službu nema zastare, otvoriš li labrnju, poklopi te ferata. Ne virujete ? Provjereno, min njet !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja