Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Feb 27, 2015 4:41 pm

Vidiš Denis kako si ti nečovik ! Mora san zapucat u Split, za saznat istinu, from horse's mouth. Istina, ka i uvik, jedna, jedina, HRS nije nominira nikoga !
Na dušu Pukija, i njegove momčadi. Ne znan bi li marketinškog stručnjaka naveja ka pojačanje, ili im je otegotna okolnost ? Intrat ćemo je na Dolcu, pa ćemo je pitat, kako ona doživljava svoj angažman ? Piva li se, po hodnicima u D-12 : Malo nas je, al' nas ima ? E da jon je izdržat, još ovo zeru, pa da dobije jubilarnu nagradu za dolaženje deset godina u zgradu, kućne numere Dalmatinska 12. One RADNICE Kamenskoga se okreću po postelji , ne mogu zaspat, a ne mogu ni vjerovati da još toga (ne)rada ima.
Ponavljam, po tisućiti put : Nije kriva ona, nego onaj koji je nije ocijenio za rezultate (ne)rada ove sve (ne)radne godine. Sukrivac mu je NO HRS-a, jer ima oštancanu floskulu "sve je u redu", i to timbraje već godinama.
NIJE kriv onaj koji ju je postavio, jer je to radio u vlastitom interesu, da zaštiti unutarnji ustroj, tipa hobotnica, u HZTK.

A oni bi, OPET, betonirali postojeće stanje !
Ovce mučite, mučali ste i do sada.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Feb 28, 2015 9:41 am

Prvi put u povijest HRS-a da HRS nikog nije predložio za javno priznanje HZTK.
Je li se srame Marka npr.?
Ili bi bili ljubomorni da neko dobije to?
U svakom slučaju, predsjedniče, daj ostavku. Jedini savez koji nikoga nije predložio. Jedini savez koji nikoga nije predložio.
Hoćeš da još jednom ponovim? Jedini savez koji nikog nije predložio,
9a3z

Postby 9a7zz » Sat Feb 28, 2015 9:47 am

Ha ha,kako jadno.Koristim ovu priliku,pošto znam da vjerno članstvo HRS čita ovaj forum više nego onaj "službeni" da tome istome članstvu čestitam na vodstvu koje ima.Znači još jednom,čestitam na vodstvu HRS-a koje zaslužujete!I da,da razjasnim,to nije i moje vodstvo,ja ne plačam članarinu pa prema tome......... :lol: :lol: :lol:Naravno,morate im plačati,pa koristite njihove brojne usluge ;) .Čak imate i QSL biro koji ne(radi) kako ne(radi) ali i to ste zaslužili.Doduše njegove usluge koriste Mirko i Slavko ali neznam da li i oni plačaju tu članarinu.Tj.zajebao sam se.Obrnuto je.Biro koristi usluge Mirka i Slavka.Tko bi tu onda u stvari trebao kome plačati?
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat Feb 28, 2015 10:04 am

Dragi Vincek, u svezi mogućih i potencijalnih nominacija, to si mi "oteo" iz usta ! Naime, ja sam u Kraljevici, prije 6 godina, u širokom društvu, nesklonom meni, i mojim idejama, rekao da iz cijelog IO-a jedino Mark zaslužuje to priznanje (i lovu, koja je cilj Pazinjanima). Kad to izrekoh, nastade tajac, muk. To ti je dokaz koliko su ljudi, ustvari, dvolični. S njime "jedu i piju", nose mu karte na čekiranje, obraćaju se za pomoć, a kada treba smisleno i argumentirano poduprijeti valjani prijedlog (ili, bolje rečeno, prijedlog za valjanu osobu), nema ih nigdje !

Viktore ne čitaš, Slavko je poginuo, kao borac Azovskog bataljuna, Mirku se zametnuo trag. Radio Mileva je javio da su dignuti u rezervu Valter, Prle i Tihi, ali nisu viđeni po područjima od posebne državne skrbi, Kninu, Vukovaru, a i šire.
Na (ne)čast i ponos HRS-a da mjesecima nismo dobili QSL-ke, uslugom HP-e. Najnoviji "ventil" di će trošit naše pare je izlet u Bjelovar. Prisilo in , dabogda.

A što se tiče plaćanja, mene su ka maloga od kužine, doveli mornari u Rijeku, u hotel Bonavia, uvalili u sobu sa kurbon, i rekli mi da PRVO moran stavit šolde na kantunal, a nevažno je da li ću jebat.
Iz ove kratke, i nadasve poučne, rečenice je svakom jasno kome se unaprid plaća.
Kurba bar odradi svoj dil posla pošteno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sat Feb 28, 2015 12:13 pm

Da je Mark predložen i dobio prizanje, mislim da na to nitko razuman, tko imalo poznaje
situaciju, ne bi imao prigovor. Čak što više, mnogima bi bilo drago. Meni prvom.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat Feb 28, 2015 12:45 pm

Da je sve u rukama RADIOAMATERA, od nominacije, do odluke, i provođenja, nikad ne bi bilo problema, to svi znamo. Ali, u nepotističkom i bolesnom sustavu, kakav trenutno jest, jedne snage nominiraju, druge odlučuju, a pravi radioamateri stalno nezadovoljni !

Ništa neće poboljšat ni resetiranje priznanja Nikola Tesla, jer je postojeća garnitura u startu počela krivo. Od predsjednika Povjerenstva, nadalje, sami podobnici.
Opet će pravi radioamateri "izvisiti", a podobni dijeliti podobnima.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 28, 2015 5:03 pm

Ma cili taj"vrh" HRS-a je ka nekada bivši SKH.Za poštena čovika,vjernika pogotovo tu nema mista.I dosta mi je pizdekanja na temu HRS. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a3z » Sat Feb 28, 2015 5:09 pm

ja sam očekival da budu predložili marka
pa u odboru hztk praktički radioamatei drže većinu, a dva smo zagorci
čist prolaz ko suza
ali mark im nije podoban
mark nije od onih koji se uvlače u dupe
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Feb 28, 2015 5:52 pm

Očeš reć, poštenje je otegotna okolnost ? Zvoni mi, nekako poznato......
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 02, 2015 4:22 pm

Na HRS web naslovnici se kočoperi ogledni primjerak novog statuta radio kluba.

Osim poslovičnog neznanja uporabe hrvatskog standardnog jezika, jer riječ konstrukterstvo ne postoji u nijednoj verziji istog, ovo je klasična - navlakuša.

Kroz cijelu verziju teksta se stalno spominje udruživanje i zastupanje kroz HRS, ZTK, ŽZTK i HZTK, kao da je to nezaobilazno ! Također se HRS nameće kao jedna i jedina moguća krovna udruga radioamatera u Hrvatskoj. Nit je bila, nit će biti.
Kako se postojeća struktura oće osigurat za stalan prihod, odma je u prijedlog statuta ugradila i pozivnu oznaku kluba ! 500 kuna je 500 kuna, ma što mi pričali o tome !
Cijeli tekst se da podvesti pod jedan nazivnik koji glasi : Novi celofan za staro dužničko ropstvo.

Autori prijedloga su zaboravili osnovno, da taj tekst treba imati ozračje udruge građana, koji se udružuju svojom voljom, za svoje novce, u svom hobiju.
Ovo je samo novi celofan, za klub, koji će samo biti bankomat za HRS, od kojeg, osim rijetkih i sporadičnih pošiljki QSL-ki sa biroa, nema ništa.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK