IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a2jg » Mon Sep 07, 2015 4:43 pm

Kaže Emir da 9A6DR/p ima 60 W, da to ima , razjebo bi mi S-metar, a ja ga ni ne čujem , a tri sata sam bio na frekvenciji i slušo kako ga drugi rade, i daju 59 ! Ajde, malo oladi......
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2015 3:46 pm

Nekako "neopaženo" je prošlo jučerašnje update-iranje IOCA HR liste, od strane Nene ! Ali to nije sve. Ima i "umjetnički dodatak" !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 14, 2015 9:04 am

Triba, jopeta, povalit Nenu za updejt updejta ! To se zove brzina i efikasnost. Još kad bi HRS vodstvo shvatilo šta imaju u IOCA-i, to bi bilo dobro, samo, ova garnitura to neće, i ne more svatit.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2015 6:39 am

Na skupštini mi je tajnica pokušala "objasniti" kako je izražena briga za IOCA program, u sferi promocije, te da su za to predviđena sredstva. Maltene mi je rekla da sve piše, samo da ja nisam znao pročitat ! Pisalo i na tarabi pička, pa Mujo slomio kurac !
U mojoj replici sam jasno podvukao da po tom pitanju ne čine ništa, drže figu u džepu, i poštenim ljudima koji od srca obnašaju dužnost IOCA managera , vezuju ruke i otežavaju život. Tijek aktivnosti ove godine mi je dao za pravo, i bedak vidi da nisu dali Neni ni kune za promidžbu IOCA programa.

Ono što frapira jest činjenica da su svi u dvorani znali da je tako ko što govorim ; ni jedna jedina riječ podrške nije došla ! Totalka ! Nezainteresiranost, nezamjeranje, ili ljudska glupost ? Morti, kombinacija svega pomalo ?

Neno, baš kao i Mato prije njega, daje sve od sebe, samo, niko u povijesti nije iz govna učinija vitamine, neće ni on ! Na žalost, sve sam to napisao odmah nakon njegove inauguracije. Ništa se, ništa, prominilo nije.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 14, 2016 1:26 pm

Měl by někdo zájem se přidat k týdenní radioamatérské expedici na jachtě na vzácnější chorvatské ostrovy (např. Jabuka, Palagruža,...)? Konkrétní datum a plán domluvíme společně, dle možností zájemců. cca 5tis Kč

Nije potreban prijevod, a ni moj komentar, evo i linka http://www.hamradio.cz/bazarn/index.php .
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 15, 2016 1:52 am

Ovi u Savezu govore:Hebeš IOCU...bolje je poć u koju zemlju na ARG da nam guzica vidi puta.Pogledajte koliko je sredstava predviđeno(a i dobit će ih)za ARG trkanje za ludom lisicom.Nemreš verovat !
A QSL-ke ćemo ove godine dobit 2(dva)puta.Nedaju novce manageru.Mliko in materino... :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 15, 2016 9:13 am

A QSL-ke ćemo ove godine dobit 2(dva)puta.Nedaju novce manageru

Protupravno su , na IO-u, donijeli odluku o elektroničkoj skupštini. To može samo skupština , a ne IO.
Poslao sam, kao zastupnik, primjedbe i prijedloge, u ime člana HRS-a, radio kluba Split. Nisu se udostojili odgovorit, a kamoli javno napisat ko je sve poslao , i da li su uvažene.
Izmislili su da, ko nije glasao, da je za njihov prijedlog ! Toga nema ni u Sjevernoj Koreji.
Napisali su da će slati DVA puta godišnje ! To je već druga godina za redom ! I PETA godina za redom gdje predviđaju cca isti iznos od 35.000 kuna (ĐUTURE ! ) za QSL saobraćaj !
Naivci ne "vide" da je tu, đuture, naknada za managera, slanje u inozemstvo, troškovi u tuzemstvu, te tiskanje SVOJIH (HRS-ovih) QSL-ki za različite pozivne znakove HRS-a.

Od predratnih, pet do šest puta, dva desetljeća 2 + 2, zadnje dvi godine DVA puta godišnje !
Ali, to nije sve ! Ima kapetana prve klase koji uredno, godinama, dobijaju jedan put misečno. Nećemo ih imenovat, dosta je da znaju da MI znamo.

Da prikosinoć nije Daki donija QSL-ke u svoj klub, i podilija, ne bi ih vidili, do lita, a i šire.

Ne krivin ja kriminalno vodstvo, i poslušnike, koji im služe, iste fele, krivim zastupnike i klubove što ne dignu svoj glas, zbace jaram dahija, i izaberu vodstvo kakvo odgovara radioamaterima, ne ferijalcima i izletnicima
I sjevernokorejski je predsjednik na vlasti iz samo jednog razloga, još se nije skupila dovoljna kritična masa nezadovoljnika.
Što god se to kasnije desi, radioamaterizam će biti u većem glibu, u koji ga guraju razni "doajeni" i "pravovjerni".
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 27, 2016 1:44 pm

http://ioca.hamradio.hr/images/pdf/ioca ... znanja.pdf

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... ic=7756.30

Prvo, sve čestitke Mariu, vrijednim Karlovčanima i Dugorešanima.

Drugo, čitateljstvo HRS foruma, topica IOCA, je (lani) ostalo "uskraćeno", za nečije objašnjenje, dal' Emirovo, dal' Nenino. Prostom čitatelju je, nakon njihove javne prepiske, ostalo nejasno da li HRS, kao poočim IOCA-e ima sve aktivatorske LOG-ove, program i robota ?
Jer, ako ima, onda izgleda bedasto tražiti od lovaca zahtjev za uvrštenje u godišnju nagradu za IOCA lovca ! Ako nema, zašto nema ? Jer, oprostit ćete mi, HRS plaća desetke tisuća kuna informatičaru, plaća vlasniku robota, a ovamo bi Neno triba molit Emira, odnosno Hrvatski FF klub, za korištenje njihove aplikacije ? Zašto ne plate ? Na desetke tisuća kuna prospu za ARG i ostale izlete ferijalaca !

Kud oni novci , što mene pokušaše "oprati" profesionalka, sa skupštinske govornice, za rad i promidžbu IOCA programa ? Neno nije, i ne izgleda mutav, da ne bi znao tražiti, da postoje ?!?

Danas je 27. -i dan siječnja 2016.g. ! Alo Bing, ovdje brat, mi pričamo o novcima, navodno predviđenim za 2015.g. ! Ko koga ovdje prca ?
Znam ko ne gušta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 28, 2016 1:03 pm

Emire pomozi ako znaš i možeš,

jer zaboravljaš da je i 9AFF program bio na istom nivou vodjenja dok nije Radovan - 9A2SC na nagovor Dakija - 9A2WJ svoje znanje, trud i volju stavio na pomoć pa ti je izradio program za automatsko vodjenje i administriranje kojim se sada hvališ.

Prema tome kad se pozoveš na " pregaženo vrijeme IOCA programa i onih koji ga vode " sjeti se da si uz pomoć Radovana na sadašnjem nivou vodjenja evidencija a ne na dotadašnjem kako si vodio kao i mi ostali na "mamlazni pogon" papir, olovka i zbrajanje ...

Ništa zlobno ali samo da se zna ... ne trebamo se "gaziti" nego pomagati ako možemo .

VY 73 de Mato - 9A3SM

Dobro Mato zbori, samo ga nije lipo slušat. To se u nauci zove "dvostruka mjerila". Jel' HRS uzeo tuđi program, kao "svoj" ? Jest. Jel HRS plaća informatičara i vlasnika robota (posebno) ? Plaća.
Što bi se onda žicalo kod Emira, odnosno Radovana ? Nije ni on svoje znanje i trud našao na cesti, kao ni Marko i Miljenko ! Jesmo li u kapitalizmu, ili nismo ? Ili, kako kom paše ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 09, 2016 12:42 pm

Ća su se "napalili"na ovu Palagružu...neće jadna moć podnit ovoliko muških. :lol: NHF
Oni bivši manager je svako tri godine na njoj. ;) Pa jeli se više izgušta :?: :o

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK