Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Mon Jul 02, 2018 1:29 pm

A eno se Flaša hvali da je C.Gora na takmičenju,RA olimpijadi.Sve sam namjerno s greškama napisao.Nije reka ko mu je dao glas iz 9A! Tko ga je pogurao?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 02, 2018 1:45 pm

Ispravak netočnog navoda ! ;)
Nije Flaša team, nego je team leader Ivo Pezer, a Flaša je asistent. To ti je kao kad bi postrojilo đetiće u JNA, i na parove razbrojs : Prvi, ja do njega... Uvik su bili jadovi, i ostali.
A tko ga gura, ironija sudbine, onaj čiju su djedovinu poharali ovoga rata, on je potpisa, i "izdejstvovao" na IO-u da se da drugu Ranku potpora za tijela IARU-a. Neka ga odvede doma na marendu.
Daleko obojici lijepa kuća.
Pamte Konavli njihovo "oslobođenje"...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 02, 2018 2:09 pm

Bome san čita spiskove, šta je demontirano, i odvezeno u Tivat, Podgoricu i Beograd. Zna se ko je bio "koordinator", planer, i izvođač. Oni su to "spasili" od razularenih ustaša i crnaca, šta su palili auto gume po Stradunu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 02, 2018 2:10 pm

I Ćilipi!
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 05, 2018 2:06 pm

https://www.hamradio.hr/download/ZSM_2018_poziv.pdf

Evo našeg standardnog Obrovca ! Na papiru 7 dana, u stvarnosti 5, više plivanja nego radioamaterskih tema. Tako i treba. U JNA stariji vodnik koji se starao o mladoj vojsci ne bi mogao napredovati, ako bi mu se utopio koji vojnik, zato , što je bilo prvo, poslije analfabetskog tečaja, tečaj plivanja ! Ako bi bio uspješan, vodnik se mogo nadat prekorednom unapređenju.

Drug Laureat je svoje priznanje i (naše) novce unaprijed dobio. To je u redu, njemu i triba, za kupit kaštelanski crni bućkuriš, s kojim će se urokat, i optužit mene i Mihovila za nered i pijančevanje.
Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju.
Ko je najeba u bivšem sistemu, najeba je i sada, opstali su samo politički i ini kameleoni, koje svaki sustav treba. Koga, zna se !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 05, 2018 9:56 pm

Ja sam davno napisa da Hrvat Katolik ne može bit anci predsjednik kućnog savjeta!
Jer on je zatucani klerofašist,nepoćudni element,vuče narod u prošlost i neslobode.Sad vidiš koliko je UDBA isprala mozgove svitu!
I onda će ova zemlja naprid??! :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 06, 2018 7:08 am

O toj sam temi bezbroj puta pisao. Od 45' , do pada Ace Rankovića, sve je bilo pod utjecajem ruskih stavova. Padom Rankovića, samo se promijenio uzor, postavke su ostale iste ! Sad su to bile MI6, i srodne službe. Jedan od preduvjeta za zaslužiti službu tamo je da si ateist. Tu se drug Emir uklopio, bez problema. I ne samo on, imamo ih u radioamaterskoj organizaciji lijepi broj. Zašto i kako ?
Vrlo jednostavno, Služba je znala da su RA osobe s naprednim idejama za svako doba, i svaki sistem. Stoga, među njima (radioamaterima) se uvijek našao poneko, ko bi im bio stalna "mušterija", predmet zanimanja, i kruh (njihov) svagdanji. U bivšem sustavu svaki je ima "svog Hrvata" za obradu, u ovom, svaki svoga "Srbina, ili Jugoslavena". Tako to funkcionira.

Ne jednom sam pisao kako su me "pokrivala" dvojica iz Službe, cijelo vrijeme rata, u Hrvatskoj i BiH, ne zato što sam ja njima bio interesantan, nego jer sam bio predmet nadzora u bivšem sustavu, a njima je bilo najlakše produžiti isti, i ne tražiti prave neprijatelje neovisne Hrvatske.
Sa mnom su, moji nadzornici, jeli i pili, spavali kod mene, bili po cijeloj Hrvatskoj i BiH, redovno pisali izvještaje, o "vječno nepoćudnom elementu". Sve go radioamater, i poznate osobe svima.

Koliko su te situacije bile bizarne, jedan bi me "zamajavao" u stanu, dok su druga dva (iz Službe) skidali mobilnu antenu Codan-a sa službenog vozila, i, kad smo izašli vanka, ovaj što me je zadržavao, bi se tobože čudio, otkud lopovi u sred bijela dana ! Takvih sam situacija imao bezbroj, jer oni misle da su pametni, a da je objekt promatranja i nadzora glup, i da ne shvaća ništa.

Ima još, RABA, i prikolica... Brat bratu, 28 tona.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 07, 2018 3:53 pm

A netko ima žnoru kod Hansa, neko kod dr.-a Hrane, neko radi hotelske ekspedicije, hotela sa 5 zvjezdica iz Kariba, neko iz posebnih rezervata prirode, gdje nema bimova i kvadova, ni snage veće od 1 kW. Svatko prema sposobnostima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 08, 2018 6:07 pm

Na QSL-ki Z60A lijepo piše spisak onih, koji su pomogli da taj projekt (oni ga zovu "misija") uspije. Na prvom mjestu je Nikola, 9A5W. Znamo mi odakle vitar puše, i sa koje strane svita.
Ma ko je Emiru, u dva navrata, (su)potpisa putni nalog ? Hans, morti ? Doznaće se, no frks...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 09, 2018 10:08 am

https://www.hamradio.hr/download/ARDF_B ... o_2018.pdf

Opet nas drže za budale. Moldavija nije Balkan, a u stvarnosti, to je bilo prvenstvo ex YU održano u Rumuniji, ma koliko se neki trudili prikazati drugačije, kako njima paše. Još jedno bacanje naših novaca.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK