Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Thu Jul 07, 2016 4:40 pm

Jedva čekam,pas mater...

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 08, 2016 9:37 am

Nije dobro.
Puki i društvo d.d., počeli rezati grane na kojima su , do sada, sjedili.

Sutra je IARU HF World championship contest, na HRS web-u, ni riječi ! Kako javlja TANJUG, drug Džugašvili je dobio odbijenicu u hrvatskoj momčadi, i priključio se srpskom timu !
Tako i treba. I ovoga rata sam, po Bosni, viđao plaćenike, profesionalce koji su obnašali svakojake poslove, od logističara, do snajperista , ili liječnika. Svak radi ono što najbolje zna.
Zato se i zove profesionalac. Radi za lovu, ko (bolje i više) plati.

Kud one puste godine prije, kad je valjo Pukiju i društvu ?
Kad je istjerivo sve koji im nisu bili po volji ?
Kad je hvalio njih na sva usta, i oni njega !
Kad mu Neno dade, u njihovo ime, dvije medalje za IOCA 2015, umjesto jedne !
Ko zavadi ?
Gdje puče ?

Falin te Bože šta trenutno vladajućima nisan nikad valja. Nemaju me odakle izbacit. Mogu samo ja njih, kad izgube rujanske izbore. U ropotarnicu povijesti, kamo i spadaju.

I , zatvara se krug, počeja je prije 50 godina u riječkom hotelu Bonavia, sada tu i svršava.

Dobro je ona rekla, da je njena teta Roža pri rata imala kažin, i, kad nije iša posal, nije nikad minjala zanat, nego kurbe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 08, 2016 8:24 pm

Ko ih bre zavadi :?: :lol: :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 09, 2016 7:29 am

Postupak rastakanja neprirodne koalicije je počeo davno prije, ovo je sada samo čitanje pravorijeka, na kraju brakorazvodne parnice.
Borba za vlast, i težnja da se na njoj što duže ostane, je stara koliko i ljudski rod. Pri tom treba razlikovati tri skupine, častohlepne koji to žele, stoku sitnog zuba koja im, svaka iz svoje računice, svjesno ili nesvjesno, pomaže to ostvariti, i one treće, slobodnomisleće, koji su, redovno u opoziciji.
Kako silnici i dahije ne mare za one koji misle svojom glavom, zanemare činjenicu da je cvijet inteligencije, ama baš uvijek, u opoziciji. Ne može bit znalac, a slugan, to jednostavno ne ide.

Drug Džugašvili je, svojedobno, kandidirao i za mjesto KV managera ; Vijeće mudraca (moš mislit ! ) je izabralo Pilata, jer se sa njime može i moglo manipulirat. Sa drugom Džugašvilijem to ne bi išlo, prekrut je, i nije častohlepan. Ovaj potonji će za potpredsjedničko misto i funkciju KV managera učinit sve što se naredi, i što se ne naredi, ako se drugačije ne naredi.

Ali, maknimo se mi od Titanica...
Drugo mene sad muči. Ja, priko lita , zamrznen ovo svoje crkavice od penzije, i radin. Oće li sad i drug Džugašvili zamrznit svoju, onu (dvaput veću) od MORH-a ? Jer, ne virujen ja da bi Messi iša u transfer bez love. Ideologija kako tako, para vrti gde burgija neće. A preduvjet je ima, radija je u svim njihovim kontestima, jezikom barata...

Treća stvar sad mene muči.
A da nan sad ne počmu dolazit "pomagat" oni koji su nan slali streljivo kroz cijevi, iz 9. VPO, iz Meljina ? Zamisli slike, Kup Jadrana, a oni nas dođu opet "pomagat" ! Da nas "riješe" Kurda i Crnaca, njih cca trideset hiljada, što pale auto gume po Stradunu !

To se zove regionalna suradnja, na tome i počiva regionalna ABA liga, što ne bi i radioamaterska ? Jer, na cilome Balkanu nas je ostalo za JEDAN osrednji Savez.

Svojedobno je drug Goran mene razapinjao po HRS forumu jer sam se bio drznuo napisati sintagmu "na ovim prostorima". E moj Radosave, ja ne viđu veće budale od tebe !
Zar nije Amer sve posložio da to baš tako funkcionira ? Zar ne gura KiM i šalje čelnike HRS-a, plus Emira na instruktažu ? Red Hamsphere-a je samo predah , u novim pregnućima.

Sve to odrađuju Marti , Hans, Nikola, ili neki profesionalci, svjedočimo tome, godinama....

I nadalje, ni retka o današnjem natjecanju na HRS web naslovnici. Kud samozvani sponzori, kud majice koje dijelite sa godinu dana zakašnjenja (nema ko spakirat, i poslat, ka ni QSL-ke), kud pompozno najavljivani timovi i rezultati ?
Da sam predsjednik ovakvog Saveza, ili član IO-a, isti bi sekund da ostavku. Jer imam čast i obraz.

Opet ću citirat almighty druga Gorana : Druga Džugašvilija je ubila jaka reč !

Mi bi, u Dalmaciji rekli, nije moga mučat.

Imperija uzvraća udarac, Dart Vader u akciji.

P.S. Ako kontest prođe u redu, poslat ćemo ga mi u Srbiju i dogodine.

P.S.2 Drugovi, može za kraj jedna prigodna ? Ja plaćam turu, konobar šta pije, i izađi na autobusnu, i pitaj ih šta piju !
https://www.youtube.com/watch?v=cglZPvVgcyc
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 10, 2016 8:14 am

Jado jadni, da jadniji ne možeš biti.

Opet rođendan velikana elektrotehnike, radiotehnike i radioodašiljanja, oni ni jednu jedinu riječ !

Sakrite se u mišju rupu, i ne izlazite odatle, dok se drugačije ne naredi !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 11, 2016 8:56 am

E baš ste jade i jadovi jadni.

Čelnika opozicije, i predsjedničkog kandidata, pripustiše kroz otškrinuta vrata na HRS forum, no, čim je jučer otvorio usta, i "drznuo" se kritizirati nepogrešivo vodstvo, na čelu s Velikim vođom, odmah mu je zapriječeno, do daljnjeg !

To su staljinističke metode Envera Xoxhe, za koje sam vjerovao da su nepovratno nestale s mojim djetinstvom. Nažalost, nama opet treba kapetan Lleshi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 12, 2016 12:30 pm

Još uvijek im stoji, i nakon mog pisanja, na HRS web naslovnici, da im je Ljilja zaposlenica !
Pa je li tamo iko radi ?
Ili su baš svi na pedagoškom GO od dva litnja miseca ? Naviklo, brajo, zadnjih dvadesetak godina...
I, onda skiče da su im mali koeficijenti, da je pravde i Boga, bili bi i manji... Na tome se radi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 14, 2016 6:27 am

Kako piše u izviješću OZNA-e za grad Zagreb, a prenosi radio Mileva, predsjednik je odlučio napraviti (novu) svinjariju. Kako veli komentator Radio Mileve, Puki je odlučio (kakav Puki, nego oni koji se skrivaju iza njega, on je samo trbuhozborac ! ) da će izborna skupština biti iza 1. listopada !!!!!!!!!!

Razlog je vrlo prizeman, i ja sam o njemu već pisao, kao mogućem scenariju ; sadašnji saziv bi na brzaka ocijenio administrativnu službenicu, naravno u superlativima, i dao joj ugovor o radu na neodređeno vrijeme !

Time bi postupak operacije Trojanski konj bio zaključen. Po njima, oni bi se , prividno , makli, ali bi ostavili svoje dvije pouzdanice, kao korektiv neizbježnim izmjenama i promjenama ; čitaj , hrvatski, latinica : brana djelovanju nepoćudnih elemenata.

Do u riječ sam ja to već pisao, samo golemu većinu HRS članstva za to zaboli neka stvar, oni rađe pizde na VHF forumu, jer na "običnom" ne smiju, , ustravljeni postupkom prema Vinceku, ili uz pivčugu i/ili škropec, dok se ne zamagli Travnik.

Ono mjesto , gdje se to mora riješiti, a to je skupština, su obezvrijedili do te mjere, da tamo šalju spavače, nikad izliječene alkose, i indolentne tipove, koji bi i Jeannu d'Arc izabrali u Radno predsjedništvo, samo da neko to predloži, i da oni što prije to otaljaju.

P.S. Svu našu noviju povijest prate neki konji ( i kobile), od operacije Konjićev skok, do Trojanski konj.

P.S.2. Dobro je piva moj imenjak : Kad je bila borba kod Drvara, šesta lička spasila maršala ! Ko pošalje šestu ličku, da spašava onu pičku ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2016 4:07 pm

Samo treba, ka svojedobno, Mika Špiljak, iskopati rupu u zemlji, i prisloniti ušnu školjku. Zemlja ti sve kaže, samo treba slušati. A slušati smo učili. Bar moja generacija.

Dakle , glavne vijesti, u 15:00 na Radio Milevi, veli spiker da je razriješena dužnosti glavna tajnica HZTK, te da je jučer hitno imenovana vršiteljica te dužnosti.

Naizgled, "obična" vijest, no ima svoje duboke razloge , korijene, a Boga mi će biti i posljedica. Jer, ovakva što još nije bilo u HZTK, bili su monolitni, ka recimo DDR, pod paskom Faraona.
Ode on (ne Aca Ranković, nego Faraon), struktura se počela urušavati iznutra. Baš kako sam na ovom forumu ne jednom pisao, predviđao, i bio u pravu.
Ali, to nije sve.
Naš šuplji bataljun je "vozio" za njima, i , falin te Bože, da metla burevjesnika, pohodi i kancelarije HRS-a. Bilo bi razriješenja, i kaznenih prijava...

Najbolji primjer. U namještenom natječaju za administrativnu radnicu, ovi isti, koji su joj i namistili posal, bi je, nakon 3 miseca ocjenjivali, samo da je utrape budućem predsjedniku.

Pitanje za 5 miljardi dinara RSK : Kako to nema NI JEDNOG PISANOG TRAGA radnih ocjena zaposlenika HRS-a, u zadnjih 25 godina ?
No, to ih nije smetalo da na bazi odličnih radnih rezultata dijele stimulacije i jubilarne nagrade, te otpremnine, iako su znali da krše zakon. Naime, pismena izviješća za svakog zaposlenog o rezultatima rada moraju biti izdana i potpisana od strane odgovorne osobe, za proteklu godinu, u prvom kvartalu tekuće godine.

I sada bi , tobože, oni koji nisu izdali ni jedan jedini dokument te vrste u zadnjih 25 godina, izdali dokument o "rezultatima rada" djelatnice na određeno vrijeme, u srpnju i kolovozu, kada pretežito nema, kako tajnice, tako ni predsjednika !

Ko koga tu zajebava ? Dragi članovi Izvršnog odbora sramite se. Komisija se ne mora sramit, samim izborom i odlukom su "zaslužili" da se srame ostatak boravka u radioamaterskoj udruzi.

A predsjednik ? On je ka Pale sam na svijetu. Vrlo brzo će vidjet, kad stigne obrađena prva prijava, biće usamljeniji od Pale. Oni svi što su ga tapšali po ramenu, nestat će.
Već viđeno.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 16, 2016 10:40 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/koli ... 06686.aspx

Znači, ona može raspisati izbore, a Puki krije datum ka zmija noge !

Ajde, znamo za sve balkanske ujdurme što nam spremate ; od mrtvih duša, do nepostojećih članova radioklubova, a sve da biste imali više "svojih" glasača na skupštini !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK