Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sun Apr 30, 2017 1:48 pm

Jebi ga Reni, kad pređeš 60, i ujutro otvoriš oči, znači, živ si, odma imaš razlog za feštat. Sinoć Kličko do jedne ure u noći, sad, za 10 minuti dva Ferarija u prvom startnom redu, graševina i Radajner, ubilo se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 01, 2017 11:55 am

Kaže Bandinjo da je spremija 60.000 porcija fažola za gladne, šta će ih danas podilit. Ne sumnjam da će se uslikat prvi kako liva kutljačom u posudu. Tako se i predsjednica slikavala i obećavala, od bidnih radnica Kamenskog, do školske dice u Belom Manastiru, od strojeva za šivanje, do jednog obroka u školi. Ali zato, 200.000 kuna za oboritu ribu, predviđeno za ovu godinu na Pantovčaku. Bile bi Jakovu dobre i tripice.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 12:42 pm

Stoka,bravi,gamad,neprijatelji,izdajnici,jude,farizeji.... :x Sime in se zatrlo :!: :evil:

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 12:56 pm

Prvi Svibnja,praznik rada ne mogu čestitati nikome u robovlasničkom društvu.Umirovljenima je to malo teže shvatit i ja ih razumin.Oni koji još uvijek rade predobro znaju o čemu govorim.Degutantno mi je spominjat taj praznik rada a oko mene robovlasnici i robovi NWO :!: :x
Zato čestitam 22 godišnjicu vojnoredarstvne operacije BLJESAK.Hvala in a poginulima vječna slava.Nažalost,nismo slobodni ljudi kako smo svi htjeli i bolje da ovo nismo doživili.Za što su ti ljudi život izgubili? Za ovu propalu udbašku banana kvazidržavu? E MOJ NARODE. A najgore tek dolazi...oni koji to ne dožive bit će pošteđeni jada i bijede i spasit će se.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 01, 2017 1:34 pm

Dobro si spomenija godišnjicu Bljeska, jer su je mnogi zaboravili. Mnogi radioamateri, iz UNPA sektora North i West, su odigrali krunsku ulogu u pripremi i odvijanju operacije, od Kefe, nadalje. Ali, to su sve mirni, povučeni, samozatajni ljudi, koji, na žalost, misle kao u socijalizmu, neko će se sjetiti, dati priznanje, nagraditi, odlikovati... Malo morgen. Svak za se, travu pase, svako se pobrinuo samo za sebe, ako je bio u prigodi.

I Petrova su ljudi, branitelji, ispišali sa velike visine, da paradira sa očalama za sunce, po splitskoj Rivi, umisto da je u Okućanima, Novskoj, Gradiški, s onima koji su mu omogućili studij i život u neovisnoj RH.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 1:52 pm

Meni se to sigurno nebi dogodilo.Na Bljesak a i sve ostale operacije ne mogu zaboravit.Bilo bi me sram.Od samoga sebe! Ti me razumiš.I uvik bi iza svakoga od tih foteljaša triba bit onaj kao u Rimu koji je govorija "Ne zaboravi i ti samo čovjek! " A moj pop.otac je zna reć "Živi pet minuti ali budi čovik".I nikad zaboravit odakle si poteka,ko su ti otac i majka,rod svoj poštivat,djecu,narod svoj.Ja sam svjestan koliko san malo učinija u dom.ratu i zato duboko poštivam žrtvu ljudi koji su dali što su najviše mogli.A sada se na njih skoro i zaboravilo a po dragovoljcima i braniteljima se s visoka piša.To je tako kad se vlasti domognu jude,hijene,izdajnici i farizeji i nezaobilazni udbaši.
U svemu ima sriće da ćemo se mi koji vjerujemo SPASITI ! Drugi će biti izbrisani zauvijek ka i za Velikog potopa.Previše se zla i opačine namnožilo po zemlji ovoj!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 06, 2017 7:52 am

Sutra je blagdan svetoga Duje, nebeskog zaštitnika grada Splita. Od tog dana smo, ka dica, smili nosit kratke gaće, a Kaštelanke i Tugarke bi donile na Pazar prve trišnje.

Svima koji vole Split, i on im je u srcu, ma gdje bili, čestitam još jedan blagdan najlipšeg grada na svitu. Poseban pozdrav i čestitke svim braniteljima Splita, od dragovoljaca, do onih koji se odazvaše na bijeli mob poziv, koji su ustali kada je bilo najpotrebnije.
Odjebali su one sa razarača Split koji rekoše "da kad oni opet dođu da se Radio Split više neće čuti", i "tuci po Kataleniću", adio, i nikad više.

Na dobro van došla Sudamja !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 06, 2017 1:29 pm

Također se pridružujem čestitci.Uvik se sitim one epizode Veloga Mista u brijačnici kad je Papundek reka Meštu da nima Boga,diga mu paru.Onda ga je Meštar pita čije su ono kosti našli u Solin? Skoro ga je naglavu izbacija iz Butige.Smoje je bija maher,samo takvi.Bija je član SK ali i izbačen jer je kritički govorija o Savezu i stanju u društvu.Evo i mi smo kritičari našeg Saveza,nadam se da nećemo bit izbačeni iz njega ga pok.Smoje iz onoga Saveza.A da voda curi,bolje reć brlja na sve strane to je sigurno ka na banci. ;)

Na dobro vam došla Sudamja !

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 14, 2017 6:24 am

Danas je Majčin dan, koji se uvijek slavi u drugu nedjelju svibnja.
Svim majkama, od srca želimo sve najbolje, a i zahvala za sve što su učinile za svoju djecu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 1:11 pm

9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK