Možda ti mene nisi najbolje razumija, ili ja nisam dovoljno rječit...
Ako se za jednog Nikolu Teslu, koja je ostala JEDINA radioamaterska kula svjetilja, u poplavi društvenih priznanja i priznanja ZTK i HZTK, ne nominiraju istinski RA , s radiooperatorskim uspjesima i konstrukcijama, onda i to jedino RA priznanje definitivno gubi svoj sjaj, i mjesto u RA društvu.
Jer, ono što oni nadrobiše, jest voda na njihov mlin, prepisano sa stranice HZTK !
Može i jednostavnije, pa će ti bit jasno !

Koliko ima DXCC zemalja, i di su na DXCC standingu, uzdanički klubovi, od onoga u Supetru, naprid ? Di su tu WAZ-ovi, WAS-ovi, WPX-ovi, IOTA, IOCA, 9AFF, da ne nabrajam...
Znaš šta oni rade, odaberu neko minorno natjecanje, najčešće DIGI vrstom rada, onda taj rezultat mućaju po ustima iduću godinu dana, obilazeći općinu, grad, TZ, potencijalne sponzore, ZTK... Šema je dovedena do savršenstva, poslikaju se dica, malo u klupskim prostorima, malo na Vidovoj gori, i to se reciklira...
Oni su dobili tri puta priznanja i lovu od HZTK u neovisnoj RH, a šta si dobija ti, ili tvoj tadašnji klub ? Bez uvrede ništa, ka ni moj.
Da zaključim, ali nije zadnje, stara je dalmatinska poslovica da nikad karakter nije uda divojku, nego roba ! (Obleka, kak se veli u D-12!)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja