by 9a2jg » Mon May 29, 2017 1:01 pm
Oni šta ti je sad u drugom krugu pripetavanja u Milni, teški kadar SDP-a, dva puta proda istu zemlju, bivšeg dječjeg odmarališta i kampa, stvorija teške dubioze Općini Milna, da su već godinama blokirani, s falšon diplomon iz Kikinde, on ti ponovo jaše ! Atroke Dart Vader ! Nije mu do kolina.
I tako u svaku brašku općinu, i grad Supetar, di god je SDP na vlasti, isti kurac ; ista meta , isto odstojanje.
Ovi u Bol, šta bi tija četvrti mandat, dok san ja bija u Gardu, on je bija u Pokretu za Jugoslaviju, ka i kvarat Supetra. On 15 iljad kun, i obaša je cilu Europu, neke lokacije i po više puta, ja tri iljade kuna.
Prije rata, on poslovođa u lokalnoj butižici, uvik je ima manjak, ali ga je pape "pokriva". Jer, pape je bija oni koji je pravija inventure, po šankovima, i po butigama, u vlasništvu Zlatnog rata. Ko će kome posušit manjak, ako ne pape, svom jedinom sinu.
Ali, ima Boga. Uvik ga je i bilo. I , ne plaća Bog svake subote !
Jedna generacija stiče, druga rastiče !
Ima jedinoga sina, sve će rastepat ! Celo selo šmrče belo ! Da se ispuni pismo...
Ima još, pomalo, tek san uvatija ruku...
P.S. Molin ka Isukrsta, na Veli petak, vlasnika dokumenata iz Supetra da mi dozvoli objavljivanje. Pa da vidiš kako su se komunjare "obračunavale" 1991.g. s "klerofašistima", i kako su dobili pohvalu od JNA zato jer su prvi u Hrvatskoj vratili naoružanje TO.
Bit će ih šta će se zaputit put Međugorja, ili, barenko, put Veprica...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja