Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Wed Apr 26, 2017 2:03 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/lovr ... 66006.aspx

To je lik koji "reže" koliko će od grada Zagreba dobiti radio klubovi, odnosno Tehnička kultura .
Last edited by 9a2jg on Thu Apr 27, 2017 3:48 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 27, 2017 1:50 pm

U današnjem postupku HDZovog predsjednika Rimac vidi mnogo poruka za birače na, kako smatra, neizbježnim prijevremenim parlamentarnim izborima.

"S jedne strane njegov pledoaje u korist ministra Marića, on nije koristio nikakve argumente već samo zahtjev za poslušnošću i diskvalifikaciju onih koji propituju njegovu ulogu u Agrokoru. Sa takvim diskursom imamo deficit demokracije koji će biti vidljiv svima onima kojima je do demokracije stalo u Hrvatskoj".

Zašto imamo "deficit demokracije" na svim nivoima, pa i u HRS-u ? A kome nije stalo do demokracije u Hrvatskoj ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 27, 2017 3:26 pm

Ma Agrokor je pljačka i praonica pinez tisućljeća zato se taj "bastion"tako grčevito brani.A o INI neću trošit riči.
Kolumbija je malo čedo za ovu udbašku državu.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 28, 2017 1:26 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/keru ... 66522.aspx

Nikad u životu nisam, niti ću, gledati sučeljavanja kandidata na TV-i. Jučer mi nije da vrag mira, i ja, u pozne sate okrenuh na HTV, i , gle čuda, diskusija u predizborne svrhe s kandidatima za gradonačelnika Splita. To je bilo toliko negledljivo, da san se jedva prisilija odgledati do kraja. Toliko laži, bljuvotina, varanja biračkog tijela, odavno nisam vidio. Da sam još u Splitu, zaista ne bi bio nijedan od njih vrijedan mog glasa.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 04, 2017 3:27 pm

Sinoć, poslin nogometa, vrag ne da mira, okrenem na HTV4, prijenos iz Sabora. Kakva Moira Orfei, nije im ni naučnica. Danas , nastavak. Sutra, golijada od 11 sati. Za što ? Za vlast. Kad je slatka.

Jutros dođem u Supetar, svi smrknuti, obučeni pretežito škuro, vidin dva prijatelja iz Milne, pitan, šta je ovo. Ajde, ne pravi se blesav, veli ti meni jedan od te dvojice, ka da ne znaš da je na današnji dan umar drug Tito, u Supetru je centralna žalost, za cili Brač ! Popija san kafu s njima, i ostavija Supetrane da tuguju...

Dugo godina je po supetarskin kafićima bila ogromna fotka di Frfa plače na Poljudu, kad je bila prekinuta utakmica s Zvezdom..... Nisu zaostajali ni Vedran, Ivica i ostali, dok nisu priobukli kapute.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 04, 2017 8:43 pm

Crveni kmeri. :evil:
9a6r

Postby 9a6r » Fri May 05, 2017 7:59 am

I tako ostade nerješeni rezultat 75:75 :!: Ka da se igra Američki nogomet,football. :D
Ljudi moji,jeli to moguće,da je živ viknija bi iz sveg grla pok.Delić.Ali bi nastavija...Što će se to dogoditi? Ovo je ludnica. I nije niti malo falija.Jer ono tamo nije ludnica ali je cirkus sa oko 160 likova.Ma toliko su bezvrjedni da nisu zaslužili ni ove dvi rečenice o njima.Ama baš nikakvog poštovanja prema njima nemam.
Omar su me sitili jedne druge skupine. ;) Namištanja,pozivi mobitelom u kasne/rane ure,žicanja,lobiranja,trgovina..ima toga ali nije sve za eter,HI.
Jedna krasna Balkanska krčma bez krčmara uz jedan opljačkani,vječno šuteći,trpeći narod.Tu stvarno lud jebe zbunjenog.I sam Izet i društvo bi se dobro morali pomučit nadglumit one tamo "glumce".Tamo ima svega.Od vrijeđanja do davanja lažnih komplimenata,suza,plača,smiha,zajebancije uživo a gleda ih cila država(ako je),podmetanja,iskrivljavanja istine,podmetanja nogu,noževa u leđa.Od Sabora su napravili cirkus.U vrime Tita i Komunizma niie bilo ovako.Je da je bila samo jedna Partija i jednoumlje ali ovakvog cirkusa se ne sićam a i tada je bilo sjednica po TV-u.
Sramotno,žalosno..kao da se natjeću u tome.Nemam više riječi kojima opisati ono tamo.Neznam jel ti ljudi pogledaju snimku kad dođu doma? :roll:
A jedino što ih zanima je vlast,moć i lova.Za sve drugo ih boli briga. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 05, 2017 9:05 am

Moj je problem što ja pamtim malo duže...
Sjećam se situacije kad je HDZ bio "kupio" skupštinare Zagreba Bukovića i Šporera, da bi "osvojio" Zagreb. Ni to mu nije pomoglo. I opet se nisu ništa naučili iz povijesti. Jer vrbovati Sauchu je bilo prelako, kao kad je , nekidan, Kličko bio već na podu, a Joshua mu zadaje final punch. Ovim su samo kupili vrijeme do idućih izbora, koji su sasvim izgledni. A da će neki, vjerojatno, završit na psihijatriji, to je sigurno ka u Sber banci.

Sičaš se naše spike, prije tjedan - dva, o financiranju manjina, hobija koje te manjine upražnjavaju, i financiranja "manjinskih" radio klubova ? Sad će lova poteć potocima, jer je Plenki reka da su mu, citiram, manjine "sigurne". I budali je jasno što to znači.

A Saucha ? Njegov će problem biti golem, gledati samog sebe u zrcalo, dok se brije ili umiva. Jer, u istom tjednu potpisat jedno, a glasat za drugo, to čak ne radi ni oni lik iz crtića, koji kliče : Zec, gadiš mi se !

Kad bi danas, nakon konzultacija, KGK popisala ferman za nove izbore, smirila bi strasti, i "kupila" ostrašćenim političarima vrijeme. Sve drugo je poticanje vatre ispod balkanskog kazana koji ključa...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 05, 2017 9:23 am

Fali nam samo manjinska Vlada.A i to je moguće.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 05, 2017 10:41 am

9:45 "Ova vlada ima našu potporu, cilj nam je da Hrvatska ima stabilnu većinu i vladu. Imamo velikih problema u gospodarstvu. Nismo za izvanredne izbore, to bi puno koštalo i novca i investicija, da ne govorimo o kreditnom rejtingu", rekao je manjinac Vladimir Bilek.

Ako laže Koki, ne laže izjava predstavnika češke manjine, prije manje od sata. Znan ih u dušu...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK