Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Tue May 10, 2016 3:06 pm

Jutros Miće radi na 50 mega i dva puta sam sebe spotira?! :roll:
Nije mu ovo prvi put ali dobro je uvatija ruku. ;)
Bit će se da na druga Vetranića. :D
Ljudi pod stare dane znaju poć na marvancin. :lol:
Koki,ti si dobar šnjim,daj malo pritisni ga.
Na DXclusteru di sam najčešće lipo piše da je samospotiranje zabranjeno :!: :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 10, 2016 3:51 pm

Koki,ti si dobar šnjim,daj malo pritisni ga.

Od gušta ću ti reć, ka i Rene u Alo, alo, ženi : You , stupid woman !

Šta ti misliš, da ga ja nisan nazva,isti sekund kad je spot bio javan ? Šta misliš da ga nisan istriska priko slušalice ? Sve zaludu ! Ne možeš ti staroga pasa naučit novim trikovima !

Dok si ti pisa post, Mato 3SM spotira sam sebe na 14 RTTY a kao spotera navodi svog frenda Marinka 3JB ! Prozirno do nebesa ! Jadno, svakako !

E sad gledaj, paz vako, Miće rođen 1959. , ovi je rođen 1962. , kad nisu do sada svatili, i neće. Ja, pošto ne mogu mučat, ja rečen, onda se obisu nosevi. Boli me kurac šta se ko musi, ali me boli, kad se neko udara u junačka prsa hrvatska, a ovim malim velikim činima joj srozava ugled.

Pisa bi još, ali i onako mi je tri dila diglo pozdrav ! Jebe mi se, jer nije radi mojih (ne)djela, nego njihovih !

Evo ti najbolji primjer. Gledan prijavljene rezultate HRKljuša i vidin da je Alen 3MA iz Šibenika prijavljen u matični klub 1CIG !
Odma mi je sve sinulo, i razbistrilo se, zašto ja mulcu, kojega znan dok je bija dite, šaljen karte, i rakiju, i vino, on meni njanci kartu da uzvrati !
Član uzdaničkog kluba Gomilica, kako to gordo zvuči !
Od nijednog in člana nisan dobija kartu, od 2001. do danas ! A i dakudaće, kad in prvi doživotni predsjednik ne šalje, onda krene direktiva !
Tu je i mufljuz iz Komiže, ne odgovara na direkte sa IOCA aktivacija, skupa mu poštarina, mala otpremnina bila, mizerna pošćerska pensija.

Čin je taki klub "oslonac " HRS-a, taj i takav HRS je osuđen na propast.

Vincek di si ?
Kad će plan i program ?
Javija se i Trump, oće pomoć u kampanji !
Pomoć će i Ljilja, ionako su natječaj u tijeku već sabotirali, i nutkaju (unaprid) kandidate da tuže HRS !
Malo su nas koštali advokati zadnjih godin, taman nan triba još jedna parnica...
Samo čekan transparent na dvorišnoj zgradi u D-12 : Ljilja do Božića !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 10, 2016 4:58 pm

Ovi spomenuti kolega stavi neki drugi znak da ga fol spotira.Ali Miće stavi jedan put 9A1CDO ! a drugi put svoj ! :roll:
Pa nezna šta bi više reka.Drug Vetranić ima svoje sisteme,skoro svaki dan,deboto :!: :(
Pa dobro jeli ovo zavladala pandemija samospotiranja unutar granica HR :?: Ali problem je što se sve vidi po cilome Svitu i okolici. :shock:
A oni drugi iz Milne radi a već godinama ne šalje karte.Možda na direkte odgovara.
Imam ja i na FM-u ovih drugova kojima je pod normalno radit veze ali ne šalje niko.I nemaju kartice jer da to ne triba,da je danas sve elektronski :?
Pričamo o DX radu i vezama ne bal bla na FM UKV-u.
Sve manje RA ima QSL-ke.I moj prijatelj 2DS isto skoro pa ne šalje a radi veze.Ima kartice ali ko će mu pisat/slat na biro.Na direkte odgovara!!
Ja ga svako malo na telefon kritiziram ali učinak je kao i kod ovih drugih.
Sve je po....lo i ide u......ja to ne mogu shvatit!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 10, 2016 5:44 pm

Pratri su rekli : Daj mi dite do desete godine, onda ti ga vraćan (on je uvik naš!).
Ne mogu ja starima magarcima otvorit templa, i na pirju livat vriški mozak, na okoštale možđane. To tako ne vunkcionira.

Proteklih godina, čim je Tom počeja koristit SES znakove, počeja se samospotirat. Ja san JEDINI u 9A to odma sinja, i javno pisa, rezultat, NISAN dobija njegovu kartu, iako sam mu uredno posla ! To on mene, ko fol, kažnjava ! Kažnjava sebe, jer ja o tome javno pišem.
Radija je i ove znakove u spomen Rona Browna iz Splita, dozvola glasi na Dubrovnik, ja pišem , svi muče. Pa nije Koki jedina savjest RA u Rvata ?

Samospotiraju se, u svih 16 ovi mulci u Zagreb, šta ih "vodi" Hamsphere stručnjak Nikola Perčin. Puno ih lipo uči, za popizdit.

Samospotiraju se, tu i tamo, i iz CIG-a i iz bunkera na Malačku, sve san sinja. Sa nekima san priča, onda mi je jedan reka da se samo ja bunin !!!!!!!
Odma me podsjetija na gosn Vidu, šta mi je reka na skupštini da, citiram, "zakaj samo ja vidim sve crno" !
Znači, sve je išlo u tri pizde materine, bez ostatka.

Ne moran ni napominjat za grupu oko "pametnog" Martina, koji propovida viru Isusovu, i kuje u zvizde libar RA etika, a isto se samospotira.

Ima pojedinaca i u 9AFF klubu koji to rade, ali ima i pozitivan primjer , Kiko, 9A9K me uvik nazove, i zamoli za spot, ja uvik rečen isto, samo ti počmi, čim te čujem spotiram te, i više puta ako triba, ali poanta je da ja spotiram ono što sam ČUO , ne da on spotira sebe.

Zaključit ću, kad normalan čovik digne glas, protiv flagrantnog kršenja RA etike, samo šta ga ne bace u vatru, ka u priči Sluga Jernej in njegova pravica.

P.S. A di su QSL-ke, iz Hrvatske ispod 20% odgovora, neka idu u pizdu materinu, i oni, i ko ih je učija, kad se tako ponašaju. Ne moran ti ni reć da iman par veza sa Zvjezdanin selon, di su za mike-om bili mulci, koji imaju svoj znak, ja njima posla, oni meni nikad. Puno ih lipo uče, za popizdit. Pa da će HRS ić naprid ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 10, 2016 5:53 pm

Ma di naprid? Toliko nismo naivni!
I ja san vidija da se ovi spomenuti samospotiraju,to je RA pandemija zavladala.E sad ko je u pravu? Po njima oni su u pravu.Ja i ti tvrdimo da nisu !
Svaki normalni RA će reć isto.Ali krivu Drinu nemoš ispravit.Ona će ostat kriva dokle god teče.Tako i ovi dok god budu živi.Sve je to išlo u k...c :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 11, 2016 3:54 pm

Otvoreno prvenstvo Zagreba u radioamaterskoj goniometriji će se održati u subotu 07. svibnja 2016. Prijave za natjecanje se očekuju putem E-maila, zagrebacki.radioamaterski.savez@zg.t-com.hr najkasnije do 04. svibnja 2016. Pozivnicu za ovo ARG natjecanj ekoje će se održati na 144 MHz možete pronaći ovdje.

ZARS je pokupija sve šta ne valja u HRS-u. Da kudaće, kad iste osobe side na oba mista ! Oni pompozno najavljuju da će se nešto (maybe) održat, ali kad prođe datum, ni retka, da li je bilo, rezultati, dojmovi...
Tako je bilo i sa domaćim KV natjecanjima. Rezultat je poznat. Na nivou Južne Osetije.
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed May 11, 2016 5:22 pm

Nešto mi nije jasno.Vidim u hrk-ljušu u kat. 1op samo CW da prvoplasirani(po prijavljenom rezultatu)ima 2"čak" 62 veze.Podjeljeno na 2 perioda ispada ogromna brojka od 32 (recimo još pokoji koje nije odradio,iako je vremena imao).A oni svake godine sa Zvjezdanog sela izbace buljuk mladih cw operatora.U čemu je kvaka? ;)
9a7zz

Postby 9a7zz » Wed May 11, 2016 6:16 pm

Nebi se štel mešati ali vidim da nekima ne paše kada ih u muljanju u kontestu uhvati netko tko u njemu nije sudjelovao.Nisam ni ja pa me baš briga je li netko vara ili ne ali logika mu nije jača strana.Možda nije za usporedbu ali po tome nikako ne prijaviti nekoga tko pljačka banku iako ga poznaš i vidiš da to radi.Zašto?Pa zato što ti ne sudjeluješ u tome.A i nije neko veliko muljanje.Par minuta i pokoja vezica izvan perioda,što ima veze ;) .Navikli su veliki KV manageri sve to preurediti i podesiti kako njima i njihovim uvlakačima odgovara.Jebeš čovika koji nezna zajebat.Jedino je problem što za to treba vremena.Ipak su u pitanju čak 73-74 loga.Ili se varam?Tu bi čak i bajni robot mogao ostati bez vode i prokuvati.Treba tu ogromnu kličinu uštelati.Može li jadnije?
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed May 11, 2016 6:58 pm

Pazi Viktore, među natjecateljima je većina poštenih ljudi. Problem tih ljudi je što bi se oni bunili (na ovo letargično, bolesno, stanje) , ali da se "ne talasa" ! Rekli bi naši stari , ne moš bit jeben, i pošten !

Gledan ja kako piše naše budno uho, drug Goran. On se, jadničak, zaleti, onda već u iduća dva posta pojede sve šta je posra, bez salate. Takvi je cili život, nedorečen, i sidit na dvi stolice.

A sedamdesetak natjecatelja, na članstvo od cca 2.000 operatora, ne da je jadno, nego je dno dna. Ali, kad budeš imao časopis, kojeg će tek izdati u rukama, golemi uspjesi ove pjatoljetke, sve su pokupili iz dirigiranog socijalizma. Alija Sirotanović nije do nožnog zglavka našim KV i UKV managerima, a za autora i vlasnika robota da ne govorim.

Veliš štancani operatori ? Pa da samo POSTOJE oni koje su navodili da su izučili u JEDNOM uzdaničkom klubu, u zadnjih 20 godina, ne bi se moga obranit od pustih signala na bandu !
Isto je, uzeja ja za primjer Gomilicu, Supetar, Pazin, Bjelovar ili Zagreb. Njima je bitno da su sami sebi izglasali da dobije klub novce za završene tečajce, i to su fino stavili u novčanik.
Kakve veze, kakvi bakrači !
Pa ja nisam primio QSL-ku od mladog operatora, zadnjih 15 godina !

Kad se sve razgrne, nije ništa jedan Bandinjo, ili Maminjo, gori od (doživotnih) predsjednika tih radio klubova, dapače, isti su, lažu, mažu, drpaju društvenu lovu na falsificirane rezultate, i fiktivne planove.

Posebna je štorija članstvo, Imam neke materijalne dokaze, čekam ih još, gdje su pojedini klubovi "platili" po nekoliko desetaka članarina članova koji za to i ne znaju. Tako se stvara biračka baza, broj zastupnika, koji podržavaju ovo bolesno vodstvo i pogrešnu politiku Saveza.

Mogao bi nabrajati lokacije sa fantomskim članovima, ko da ih čitatelji ne znaju, kreni od Vukovara, preko Bjelovara i Zagreba, do uzdaničkih klubova, koji su se, u sprezi sa ZTK, ušančili.

E, ali jeben Švabo. On nije udario na Maginot liniju, nego je zaobišao, kroz šumu. I Maginot linija, ko i Bosna, šaptom pade. Tako će i likovi u D-12.

Mogu se zabarikadirat na društvene lokacije, od Jaruna, do Kraljevice, sve im je zaludu.

Prošla baka s lisnatim.
Ostala žuja.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 12, 2016 12:47 pm

POTOP BIBLIJSKIH RAZMJERA SADA U SPLITU !!!
POTOPLJEN MI JE BALKON.
PUMPJERI ĆE DANAS IMAT PUNE RUKE POSLA !
AJME :o

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK