Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sun Jun 05, 2016 12:37 pm

Kod njih je to oduvik tako.Politika nezamjeranja.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 06, 2016 7:13 am

Sinoć me zove osoba X, veli bio sam kandidat za mjesto u HRS-u, do dan danas nisam dobio obavijest tko je primljen, stoga i ne mogu poslati eventualnu žalbu !
Otvara li nam se ponovo slučaj mini Severinac ? Oćemo opet grcat u dužničkom i advokatskom ropstvu, zbog nečijeg nemara , neznanja i indolencije ?
Tko sa vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju.
Nije zaludu danas 6.6.2016.g. !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 06, 2016 1:57 pm

Danas je i D-DAY ! Radio par prigodnih postaja jučer i danas.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 06, 2016 2:53 pm

D-day će biti, za radioamatere, kada se radioamaterizam vrati u prostorije Dalmatinske 12. Ovo sve do sada je puko uhljebljivanje, i politika "poslije mene potop". Jebe se ikoga od tih umišljenih samozvanih veličina za ovaj hobi, samo vlastiti interesi, i po mogućnosti , ako se da šta zaradit, Bože moj...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 06, 2016 4:13 pm

Pa zar tako nije i sa vlastodršcima u HR :?: :roll:
Boli njih ona stvar za narod i Državu.U našem slučaju nas,RA.
Kao što sam već napisao...preslikač.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 08, 2016 6:45 am

Tko i kako vodi HRS u ovom slučaju? Tko raspisuje nove izbore? Koja Skupština bira, obzirom da je mandat skupštinara ograničen? U kojem smjeru ide hladni pogon saveza koji bi se u tom slučaju pretvorio u raj za zarađivanje plaće s tendencijom da to stanje entropije i težnje raju traje vječno?

Besposlen pop i jariće krsti ! Uvik bilo i biće. Kako je drug Goran sam sebe zamišlja na mjestu predsjednika HRS-a, ljeta Gospodnjega 2007.g. , tako mu se sada priviđa uloga Mesije.

Dakle, on u UDBA-škom stilu muti izborsku vodu, da ne bi slučajno ostala bistra. Jer, u revoluciji, baš kao i na šanku, među alkoholičarima, se pamti samo prvi metak, ili ko je prvi zvao turu, i onaj koji je to zadnji učinio.

Da se ne osvrćem na hrpu notornih gluposti koje je nadrobio, samo ću se nadovezati na kvotirani pasus.
1990.g. je na Hrvatskom državnom saboru, mnogim kućama i ustanovama diljem Hrvatske, osvanula parola : Nad Saborom samo nebo !
To je bit demokracije, država može i funkcionira, i bez premijera, i predsjednika države, ali bez Sabora ne. Njegov mandat traje dok se ne izabere novi saziv.

Tako je i u životu, pa i u HRS-u. Najveće tijelo je Skupština HRS-a, iako su izvitoperili model, pa je u praksi predsjednički sustav, šestojanuarska diktatura.

Teško je podmetanje, i vrijeđanje inteligencije svih RA u RH, tvrdnja druga Grubišića da je mandat zastupnika skupštine ograničen. Zastupnik i njegov zamjenik su izabrani na skupštini SVOG matičnog kluba, i traje im mandat do ponovne izborne skupštine SVOG kluba ! Status tih osoba se ne mijenja činjenicom da je, možebitno, u tom periodu i izborna skupština HRS-a.

Kako su te i slične teze, višekratno već dolazile iz Bastilje u D-12 u ovom sazivu, ne preostaje nam nego zaključiti da je drug Goran ponovo u službi vladajućih, a u funkciji stvaranja političkog košmara u glavi onih koji ne razmišljaju puno o materiji, a dižu ruke.

Očito je da su reakcionarne snage, okupile sve raspoložive istomišljenike a kako bi zadržali svoje fotelje u D-12, još jedan mandat.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 08, 2016 8:31 pm

JEDNOM UDBAŠ-VAZDA UDBAŠ :!: PA TO JE VALJDA JASNO :?: :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 08, 2016 8:44 pm

Koje su sve pizdarije on i oni Zvone danas tamo napisali, da smo to Ja i Djani, već bi na pola faturete bili izbačeni, dokaz više da , ustvari, oni rade za njih (vladajuće).

Sami pitaju, sami odgovaraju, ka u šibensku ludnicu.

Dobra in je ona, da šta kad zastupniku , u pol mandata, prestane raditi matični klub ? I pizda zna da on s tim časom nije više zastupnik, jer sama riječ kaže da nekog zastupa, bez kluba, nema koga zastupati !

Kako se nisu zapitali za obrnutu situaciju, da se ugasi HRS, šta bi onda ti zastupnici ? Ne smidu oni to pitat, njanci u sebi, da ne naljute poslodavce ! Jednom žandar, vazda žandar !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 08, 2016 10:19 pm

Pokojni Predrag je to maestralno objasnija Mati u Dugoj mračnoj noći.Za anale! ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 09, 2016 8:49 am

U šest i po jutros, kad rudari izlaze iz treće smjene, meni zvoni telefon, vele : Ponudija je ostavku ! Ko, jel' Puki, pitan ja, još pospan. Ne, Crni Marko, vele. Jebe mi se, i za njega, i za politiku.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK