Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu May 26, 2016 1:31 pm

Ja sam osobno, sa kolegom iz mog RK, a tvojim drugom iz rezerve, montira R0 kojega sam ja nabavija, namontirali i zavarili 3 FeZn cijevi, 6m dužine svaka, od dva cola, da svoje antene i kabel, i sve se pokralo.
Sumnjam, s dosta vjerovatnoće, ko je, ali ne smin javno pizdit, bez dokaza. Članovi kluba, iz MUP-a, znaju, ali muče. Oni znaju zašto, ja ne znam.

Izmišljena lokacija, bez šuma, QRM-a, elektronskih smetnji, Marjan-lugarnica, sa nje sam radio nekoliko contesta na UKV-u, QRP i mala snaga, i jedan KV, što reći, sve su razjebali domaći izdajnici.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 26, 2016 4:14 pm

Bija san tamo ali bez uređaja.Mogu zamislit kako je lipo. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 27, 2016 3:55 pm

Nisan tija ništa pisat, pod ovin topicon, spojilo brale, ka i Sabor, ka i HEP, od četvrtka do nedilje, nema ko čitat...
A nova setemana, puno lipih stvari, novi natječaj, novi konačni rezultati HRKljuša, nove vrućine, novi uspjesi Đuke, novi neuspjesi profesionalke, jedino šta je staro je predsjednik. Neće dugo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 29, 2016 5:24 pm

Vijesti Radio Mileve, sprema se nova balkanska ujdurma prema klubovima...
Nečeš , razbojniče...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 30, 2016 9:19 pm

Osvježio mi je dan HRS, i Povjerenstvo za KV natjecanja. Iako stalno rade pizdarije, van formata, ovo je za Guinness-a ! Oni ne priznaju ono što su natjecatelji napisali u prijavama, nego su ispremiješali karte, a sve da 9A1CPB ne bi bio ukupni pobjednik ! Tako su bidnoga Gogu stavili u tabor 9A1KDE, a Miću u 9A1CCY ! Kažu, "uvidom u papirologiju HRS-a" ! Što se onda nisu mašili za papirologiju HAKOM-a, pa sa spiska 9A1CBM-a skinuli postaju koja je radila bez važeće dozvole za rad ?

Ima još pregršt pizdarija, samo jadnici ne shvaćaju da će im se i ovako mizeran broj natjecatelja prepoloviti ovakvim postupcima.

Taman kad završi ovaj Masterchef, počima nova balkanska kuhinja, zvana Izborna skupština. Zato i drže Ljilju na Ugovoru o djelu, a ona šalje okolo poslanicu.
Momčad koja je ogrezla u nezakonitostima i amoralu, se ne mijenja...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 31, 2016 7:18 am

I čemu nam služi robot kad članovi povjerenstva na ruke kontroliraju podatke 30 dana ?
I onda na kraju (opet, po tko zna koji put) nije sve ispravno.

Moj Zvone, zato što smo na Balkanu , zaludu kompjuteri, i W10, štapa i kanapa, to je vrhunski domet nepismenih Balkanaca.

Interesantno, kako se dignu na zadnje noge oštećeni u natjecanju, jer su zakinuti od klasičnih, ne Schillerovih , nego balkanskih, razbojnika, kada oni trebaju to ustvrditi !
U desetinama drugih primjera, za život važnih, kada ta ista momčad, mulja, maže, laže, krade, izvitoperi, izokreće, onda je - muk !
Drugovi dragi, ako je neko lopov, a jest, onda cijelo njegovo djelovanje su samo razni pojavni oblici lopovluka.
Farsa sa produžavanjem Ljiljina rada, izbor nasljednice, kćerke jednog našeg amatera, samo što joj rodni list nisu okačili na oglasnu ploču Narodne tehnike, to su amoralnosti u hodu, na koje ste, na žalost, navikli !
Do koji dan je Zagreb fest, gdje bokac (HRS) sufinancira gazda Jezdu ( ZARS), samo zato jer je predsjednik Saveza častohlepan i nerazuman. Kirvaj, nekidan , u Osijeku, ista meta, isto odstojanje.
Zvjezdano selo, Obrovac nad Obrovcima, dovuku iste klince, za naše pare, valjda klinci još nisu savladali leđno i leptir ?
HZTK financira Đuku, od odanja po Lijepoj našoj (on oda , predsjednik i tajnica u autu i po otelima, na državni trošak, seveda), do Ljetne škole u Kraljevici, Smotru TK Grada Zagreba da ne spominjem.

Ali ono najvažnije, što se sjedine koje su se samoizabrale za časnike za vezu sa državnim i inim organima, nisu ama baš nimalo potrudile da smo u nacionalnoj klasifikaciji hobija, a CB jest, to očito više nikoga ne smeta ? Ma di mi živimo ? Upper Volta ?

Sprema se novi Monty Pyton-ov cirkus, i nova balkanska ujdurma zvana izborna skupština. Klika u D-12 nam sprema novu spačku, samo, na njihovu žalost, ovaj put će im biti - no passaran.
Još samo par dana, objavit ćemo neke dokumente, koji će i najvećim slijepcima otvorit oči.

Nečeš , razbojniče...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 01, 2016 12:00 pm

Zove me , prije 5 minuti, čovik, kaže zvao je Ljilju, a javlja se profesionalka, veli da je Ljilja na godišnjem odmoru, i da se više neće vraćati !!!!!!!!!!!

Ovaj i ovakav odgovor implicira pun Tamić pitanja , za normalne ljude, bez PTSP-a :

- Prvo, kako neko na Ugovoru o djelu , može bit na godišnjem odmoru ?
- Drugo, Puki i ekipa su namištali Ljilji ugovor do kraja lipnja , nije valjda da će cili lipanj bit odsutna, i primat novce ?
- Treće, zar nije , prema osnovnom Zakonu o radnim odnosima, osoba koja odlazi u penziju, DUŽNA iskoristiti GO i slobodne dane, dok joj traje radni odnos, u konkretnom slučaju do 20. travnja ?
- Četvrto, zar ne rekoše da će Ljilja instruirat nasljednicu ?
- Peto, ako je otišla, zar to ne implicira da ju je instruirala ?
- Šesto, ako ju je instruirala, znači da je primljena ?
- Sedmo, ako je primljena , kako to ostali kandidati ne znaju ?
- Osmo, ako ne znaju, a ne znaju da je iko primljen, kako će se žaliti ?
- Deveto, kako RA javnost ne zna za ikakvu odluku Komisije za prijem, koja samo PREPORUČA IO-u odluku ?
- Deseto, zar za sve , naprijed navedeno, nije odgovorna ODGOVORNA OSOBA HRS-a ?

Imam još pola RABA-e pitanja, ali njih ostavljam za izbornu skupštinu ; biće posla za raznorazna državna tijela.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 03, 2016 12:14 pm

Zove me sinoć prika iz Zagreba, veli , Koki bedak jedan (ono bedak je od milja...), kaj si ti mislil da Ljilja bude delala za vrijeme trajanja Ugovora o radu ? Generalić jedan !

Zamislio sam se, i uvjerio sebe da nisam bedak, jer sam ja, u ime svog matičnog kluba glasao protiv tog i takvog ponašanja HRS-a i Ljilje ! Bedaci su oni koji su glasali ZA, i pojeli govno, ali veće...

Ali, to nije sve ! Kako javlja centrala OZNA-e iz metropole, u tijeku su grozničave pripreme vlastodržaca iz D-12 za izbornu skupštinu. Motiv je jedan i jedini, ostati na vlasti, pa šta košta da košta !
U tom smislu već poduzimaju radnje da filtriraju klubove koji SMIJU (!) glasovati, pa namjeravaju (opet!) tražiti kopiju nove registracije klubova i (opet) važeće vjerodajnice !!!!!

Reko bi Mujo, lakše im uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu !
Ljudi, ne dajte se navuć, mafiji na noge...

Oni NEMAJU PRAVO tražit kopiju registracije od ijednog kluba, jer im to nije dao zakonodavac, koji je točno propisao ko se stara o provedbi zakona, nadzoru i sankcijama. HRS to nije.

Osim toga, deset puta smo im pisali, u zadnjih nekoliko godina, da je zastupnik kluba u skupštini HRS-a, i njegov zamjenik, izabrani za MANDAT, a ne od skupštine do skupštine.
Ova šarada služi samo njima, za zamutiti vodu, i da ih što manje dođe. Jer, oni, njihovi, će doć sigurno, da ih pokuša spasiti. Titanic na 45 stupnjeva, Carpathia predaleko....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 04, 2016 7:43 am

Consigliere je sve posložio, jednome zaposlio ljubavnicu, drugome kćer, ispravno konta, ko god dođe u rujnu za predsjednika jedine dvije osobe koje tamo stalno rade - rade za nas (njega!).

Prosto pravilo trojno, kvadrat nad hipotenuzom je zbroj kvadrata nad obje katete.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 05, 2016 7:23 am

Drugovi, ne šaljite mi više mailove o tome kako novoizabrana službenica nema kvalifikacija, a da su desetine drugih imali !
Za šest dana ćete se grlit, ljubit i oblokavat s tim individuama, tapšat se po ramenima, a , ovdje, meni punit glavu kako rade amoralne radnje. To tako ne funkcionira. Mogu razumjeti da se deklarirate kao muški spol, ali nemate muda, no ne mogu shvatiti zašto je tako teško reći nekome u lice da pothranjuje nepotizam, amoralnost i nezakonitost.
U malome se čovjek poznaje, ne u velikome.

Osim toga, imate svog zastupnika u skupštini, instruirajte ga, njega filujte pitanjima, ne mene !
Nema veze šta od ove garniture neće nikada dobiti odgovora, nisam ni ja, nijedan. Nema veze, nije važno, u životu sve je lažno, sve se menja, sem kamenja... Bar stina ima u Dalmaciji...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK