Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Thu Jan 22, 2015 7:58 am

Čitan ja šta piše, ka i zadnjih tridesetak godina, sidija bi on na dvi stolice, ali ga nešto ne ide. On bi kritizira, ali mu je uvik ručna povučena , na zadnji zub, tako da je njegova popularna olimpijska disciplina, kočenje uzbrdo, dovedena do savršenstva.
Negdje je i on pročita da je Puki obznanio da će izvanredni skupštinski izbori HRS-a ove jeseni, pa se nastoji umiliti svim skupinama, ali, svi su ga (odavno) pročitali. Osta je na vjetrometini, sam. Kako bijaše na početku, tako bijaše i na kraju. Ni za kapsilon mu neće imat ko ić.

Koliko je dvoličan, najbolje zorno prikazuje jučerašnji post gdje preblago kritizira balkanske marifetluke 2BW , no to ga nije smetalo da mu pljeska u Kraljevici prilikom preuzimanja pehara za klub, za Kup jadrana, a znao je, jer smo javno obznanili dokaze, da su muljali, krali, i krivo davali brodoregistarsku oznaku.
Ali, svako nosi, i vuče za sobom, posljedice SVOJIH, ne tuđih, djela. Tako i treba.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jan 22, 2015 10:49 am

Mogu se obadva za ruke.Íz íste su Partije.Logicno je da se vole.
9a6r

Postby 9a6r » Thu Jan 22, 2015 9:32 pm

Zaboravija san kazat:Rodila ih majka Rvatica !!! Ali ne bojte se,neće se njima ništa uvatit.Debele "obraze"imaju,ka đon od vojničke čizme.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 30, 2015 2:38 pm

Danas je Noć muzeja, s posebnim naglaskom na lik i djelo Nikole Tesle. Da se ne zaboravi. I da podsjeti one koji su bili svojski uprli da promijene imena tehničkim školama, radio klubovima, priznanjima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 03, 2015 7:28 am

Svim Dubrovčanima, Konavljanima i stanovnicima dubrovačkog Primorja , a posebno braniteljima Hrvatske, želim sretan i blagoslovljen blagdan svetoga Vlaha, zaštitnika Dubrovnika.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 04, 2015 5:18 pm

Pozdrav Adame i ostali!

Znam da si vrstan radioamater, i to dokazani! Tu svaka čast!
Znam da si vrstan tehničar! I tu svaka čast!

No, nemoj stalno lupetati kad te nitko ne proziva i tražiti ono što tebe i manjinu stalno hebe!

Vele, izbori su bili pošteni i demokratski! Sadašnje rukovodstvo banana ...ave je demokratski izabrano??? Biga je, ja nisam izašao na izbore - i sad imam ovakvu vlast! ...pojest ću se kao i vjerojatno ona većina koja nije glasovala i sad.......!

Isto tako izbori u HRS-u biješe! šta se tu treba reči!?

Sad vas šaćica stalno pothebava i iživljava se al na svemu i svačemu!

Ova diskusija ne vodi ničemu jer se iznose stalno uglavnom neistine ili poluistine!

Tu pričate samo o poštarini unutar Hrvatske!!! A DI JE ONA ZA VAN???????

Ajdmo malo ozbiljnosti i odgovornosti za napisano! Neupućen slučajni dolaznik na ovaj forum može stvarno steći sliku koju vi namećete, a ona je daleko od istine!

Činjenica je bitno drugačija i svi oni koji ovaj hobi shvaćaju ozbiljno se sigurno ne slažu s vas nekoliko voajera koji su dežurni uvijek( bar dvojica) da pale vatru i ruše sustav!

Dakle, svi koji se jave meni - dobit će karte kako sam i obećao!

Ostali - kao i do sada - UGLAVNOM KURIROM, NA SKUPOVIMA a nakon toga - poštom!

Smatram to u potpunosti u skladu s onim što je dogovoreno . Ako neko smatra drugačije - kad budi izbori - molim , demokratija je!

Nema smisla ponašati se kao neodgovorni ljudi!

Stavljam točku i pozdrav svima!

Mike 9A3JB

Jedan od isprintanih postova, sa HRS foruma, koje sam objesio na zid, pa, kada sam loše volje, svrnem pogled, da me razveseli količinom ljudskih gluposti, bedastoća, i laži.
Autor , kao da je u rodu s Glogoškim, neistomišljenike proziva da "pale vatru i ruše sustav" ! A, možda su se i napajali na istim izvorima, ki će ga znati ?
Najjača mu je tvrdnja, da je DEMOKRATIJA !

Uglavnom kurirom, i na skupovima...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 05, 2015 7:47 pm

Dobio QSL-ku od 9A90Z, ali, ne brzajte s osmijehom, e-QSL-ku ! Bar nešto !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 12, 2015 12:19 pm

Pa nije kontest, test poligon za ispitivanje i tweakanje robota. To se trebalo napraviti puno ranije. Menadžer ti je trebao dostaviti proslogodišnje prijavljene rezultate i one konačne i onda navali, pa si lijepo mogao vježbati robota dok ne dobiješ stanje na robotu koje je 9A5K dobio i na kojeg nije bilo primjedbi.
Hocu ti reci, da ovo nije nacin kako se obrađuje kontest.
Ovo je blagoreceno smjesno.
QV

Ključna riječ je , blago rečeno. Ja bi reka, puno snažnije, i, vjerojatno, grublje. I stalo bi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 13, 2015 4:28 am

Pozdrav praznovjernima, i noćobdijama. Petak, i trinaesti, ubilo se...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 13, 2015 5:20 pm

Dakle tako, sada moram trpjeti i javne uvrede.
Samo mi nije jasno, ćime sam to zaslužio.

Dragi Miljenko, život nas je naučio, u stotinama prilika, da se niko ne ljuti na laž, nego na ISTINU. Tebe niko nije uvrijedio, a ti se vrijeđaš ! Zamisli se malo.

Za početak, akceptiraj činjenicu što ti je mnogi napisaše, da si se upustio u nešto za što nisi imao opravdanja, ovlaštenja, ni naloga odgovorne osobe.
Mičurin moj.....
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK